netka30 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 reniu kontroluj tą cholere. jak poczuje się osaczona to wypierniczy raz na zawsze. ja swoją od wczoraj tez trzymam w ryzach i naprawde nie jest źle. nie moge sobie pozwolić na żadne czarne myśli. wyskoczyłam teraz do sklepu koło mojej pracy i wystałam w trzech kolejkach - mięsny, warzywniak i spożywczy. mały kroczek a jednak daje radość że nie uciakłam, nie zrezygnowałam choć we \"łbie\" się kręciło jak na karuzeli. Reniu ja tam będe napewno w tym bagażaniku, tylko otwórz chciaż raz w drodze co bym tchu mogła troche złapać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Hello wszystkim obecnym i tym, którzy jeszcze tu nie dotarli ;) Dzis znowu rozsyłam dobry humorek i troszeczke pakuje do torby na ewentualne ciezkie czasy (na zapas-moze kiedys i mi bedzie potrzebny) Neciu, do Ciebie przesylam duzą dawke sily abys dzielnie walczyła ze swoimi wątpliwościami. Mam książkę \"Potęga podświadomości\" i tutaj jest napisane, że: ....\"Twoja podświadomośc zna rozwiązanie wszystkich problemów. Jeżeli przed pójściem spac zasugerujesz jej:chcę zbudzic sie o 6 rano - zbudzi cie punktualnie ...\" ...\"Twoja podświadomosc ukształtowała twoje ciało i potrafi także leczyc jego niedomagania. Zasypiaj co noc z przekonaniem, ze cieszysz sie całkowtym zdrowiem, a najwierniejszy sługa, podświadomośc, posłucha twojej sugestii.\" ....\"Nigdy nie mów :Na to mnie nie stac ani: tego nie potrafie. Twoja podswiadomosc bedzie cie trzymac za słowo i zadba o to, zeby naprawde zabraklo ci potrzebnych srodkow albo umiejętności.\" ....\"Prawo życia i prawo wiary są jednym i tym samym. Wierzyc to myślec, myślec w duchu. Nie wierz to znaczy nie myśl o niczym, co mogłoby urazic cie ablo ci zaszkodzic! Uwierz w uzdrowicielską moc swojej podświadomości. W cokolwiek żarliwie uwierzysz, spełni się w tobie i dla Ciebie!\" ....\"Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!\" Widzisz sama - tylko trzeba nauczyc sie jak to zrobic, aby nie wątpic..... Trzymam kciuki - i proszę o kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 czesc ammarylis. Sarbinowo - tam jeździłam co roku na wczasy. uwielbiam tą mieścinke, w Mielnie już za dużo ludzików jak dla mnie. Ja pojade ale dopiero koniec sierpnia jak mój facecik z kolejnej trasy wróci. teraz jak przyjedzie będą mi robić kuchnie i troche jeszcze rzeczy w domu do zrobienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Gosiak trzymam kciuki za ciebie. już się cieszę że zakupiłam tą książkę po przeczytaniu fragmentów. dzięki za twój dobry humorek ja tobie też wysyłam. Z tym fragmentem w pełni się zgadzam ....\"Nigdy nie mów :Na to mnie nie stac ani: tego nie potrafie. Twoja podswiadomosc bedzie cie trzymac za słowo i zadba o to, zeby naprawde zabraklo ci potrzebnych srodkow albo umiejętności.\" to prawda niestety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Hejka gosiak i ammarylis! masz racje Gosiu ,ja wczoraj idac spac nakazalam swojej glowce ,ze mam spac nie na brzuchu tylko na plecach i tak bylo,dzieki temu dzis mnie krzyz nie boli jak wstalam to od razu a nie niemal na czworaka jak przez ostatnie dni ammarylis dobrze ,ze piesek dostal antybiotyk na wszelki wypadek a i tak wszystko zalezy od tego jakie kleszcze sie przyplataly:( moj tez mial kleszcze jak go wzielismy 2 lata temu ze schroniska ale na szczescie jest wszystko ok! czy Twoj piesek ma obroze przeciwkleszzcom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Neci cos sie uparlas na ten bagaznik:D .jedziemy we dwoje ,ja zawsze z przodu bo musze na droge sie gapic ,wiec kochana z tylu masz cala kanape mozesz sie polozyc i klima jest to bedzie milo! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Moje dzieci zostaja same w domu ,beda se gospodarzyc ,juz sie ciesza,ze same beda !:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Hi Reniu i Ammarylis - z Netką się już przywitałam :) Wiecie dziewczyny - w tej ksiązce są takie oczywiste prawdy - proste ale bardzo trudne do realizacji w życiu ... niestety... Musimy trzymac za siebie kciuki ;) i krok po kroczku probowac sie zmieniac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Gosiak popieram twoją wypowiedz pozdrowonka i dla Amarylis :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Właśnie wywiesiłam pranko - ale się niestety chmurzy. Mam nadzieje, ze wyschnie :) Ja jestem teraz na chorobowym i nie ukrywam, ze troche sobie odpoczywam od stresów dnia codziennego uffff Witaj Liduszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Gosiak to tak jak ja mam dwa tygodnie wolne bo rodzice chlopca co go bawie maja urlop U nas tez zachmurzone ale i dobrze nie ma upałów prańko wywieje napewno :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 :) :) :) Liduszko u nas niestety nie wieje buuu ;) Nawet gałązka się nie poruszy - leniwiec jeden ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 narazie was żegnam. ulatniam się do domku. do wieczorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efka43 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Rrenko ...to my z Necią na tej kanapce będziemy siedziały ..tylko nie oglądaj się co chwilę :) bo mąż pomyśli że dziwnie sie zachowujesz :) Ja mogę jechać długo i daleko :) To widzę ze dziś wielkie prania już porobione :) u mnie też jest wiatr i nie jest za ciepło i chyba jest trochę wilgoci w powietrzu bo pranie słabo schnie . Ammarylis to bym Ciebie nie znalazła :O Neciu miło czytać jak masz siłę i energię i uśmiech ..chociaż jest tak czasami ciężko , ale dzielna jesteś i robisz dużo dla Siebie . Gosiak ja stale trzymam kciuki za Was wszystkie :) i niedługo chłop mnie z domu wystawi bo nic z tego powodu nie robię ..tylko trzymam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 No i sie ciemno zrobilo i grzmi i slonka nie ma:( a moja sunia juz sie trzesie pod komputerem az mi nogi chodza od jej febry:( jak mi jej zal ,ze ona sie tak boi ,wolalabym jej zabrac tego stracha:D bo ja go juz dobrze znam i sie go nie boje ...a ona bidula! moj syn juz w sobote wyjezdza na oboz sportowy a corka 9 lipca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 No i leje i grzmi! pipek gdzie Ty latasz po deszczu!? :D wylaczam kompa bo burza,pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Jak w W-wie burza to niedługo przyciągnie do nas..... brrr Tylko zeby moje syniątko zdążyło wrócic ze szkoły ! Przyślijcie trochę wiatru do mnie, bo u mnie parówka a wiatru zero! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Jestem wypiłam kawke z sasiadka bylam na zakupach i padam u nas tez okropna duchota cos sie zbiera na burze Gosiak to ty mieszkasz nie daleko Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Basiaijuz dziekuję za maile pozdrowionka :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 u nas czarno znow sie zrobilo i leje:( ja chce slonko! moj syn zaliczyl historie,uffff! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Witam dzis nie spalam do 3 w nocy cos nie moglam zasnac i od rana jestem rozdrazniona Wzielam PERSEN czy to pomoze Co robicie jak nie mozecie spac pomozcie mi jestem bezradna JA TEZ CHCE SLONKO I DOBRZE SIE CZUC LUBIE SLONECZKO CO to jest AFOBAM czy ktoras z Was brala i pomaga Moze lepsze od XANAX Ciesze sie ze u Was juz okres urlopowy i wyjezdzacie ja nie dam rady ale wy korzystajcie Maz chce gdzies pojechac ale ja klapa do bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Hejka Marzenka Rrenia super super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 marzenka60 ja brałam/biore afobam i bardzo go sobie chwale-ostatnio inny lekarz w przychodni zaproponował mi zmiane na xanax ale to jest dokładnie to samo tylko inna nazwa handlowa to alprazolam i to alprazolam(ta sama substancja) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 xanax jest podobno nowszej generacji-ale jak porownywałam ulotki to jota w jote to samo-dawkowanie etc- wzielam ten xanax na probe ale zazylam dopiero 2x po 0,25 mg-działanie takie samo jak afobamu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 BASIENKO DZIEKUJE ZA POCZTE ale ja nie potrafie jej otworzyc ale durna baba ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanilja 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Marzena 60------ ja jak czasami nie mogę spac, to po prostu leże. Nie myślę o tym , że koniecznie muszę iść spać, bo wtedy skutek jest odwrotny. Najgorsze, to leżeć w nocy i myśleć: o Boże czemu jeszcze nie śpię, przecież muszę jutro wstać 5;40. Jak w tej chwili nie zasnę to będę nie wyspana, a wogóle to dlaczego jeszcze nie śpię ...i tak w kółko. Ja staram się myśleć: ok, nie śpię , no to nie. Poleże sobie. Wcale nie muszę zasnąć w przeciągu następnych 5-ciu minut. R.ownie dobrze moge zasnąc za pół godziny, a leżac tak z zamkniętymi oczyma i tak wypoczywam. Leże tak, powoli się uspokajam, rozluźniam i zaraz śpię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 AFOBAMKA dzieki za informacje wiec nic nie wniose nowego jak zamienie xanaX NA AFOBAM JAK dlugo bierzesz AFOBAM bo ja okolo1 roku i chyba sie przyzwyczailam bo na mnie nie dziala biore wieczorem 0,5 mg bo tak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 WANILJA JEST to koszmar jak nie mozna spac ale mysle ze to od pogody zalezy dzis jest nagla zmiana i dlatego jest mi zle ale mam WAS i wsparcie od WAS duze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokardka 25 Napisano Czerwiec 18, 2007 dziewczyny ale dzis duzo pisalyscie:):):) chcialam powiedziec, ze jestescie dla mnie terapia i mysle o was w ciagu dnia. dzisiaj jakosc zycia byla srednia, bo wciaz mecza mnie mysli i strach. chodzi za mna i po prostu psuje mi dzien. boje sie jutra, pojutrze, lipca sierpnia, tak bardzo ze nawet nie jestem w stanie sie bac wrzesnia bo bym zwariowala. chociaz staram sie nad tym panowac. najwiekszy strach o to, ze podejmuje zla decyzje, ze zmarnuje zycie... musze sobie uswiadomic, ze zmarnuje je ciagle myslac o tym, ze nie daj boze mi ucieknie przez palce. narzeczony dzis podnosil na duchu, chyba dorasta. jak dobrze, ze jest. ata27 ja tez jestem tu calkiem nowa i tez czasami czuje sie jak intruz, ale dziewczyny sa naprawde otwarte i cieple. i rozumieja jak nikt inny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena przestań Napisano Czerwiec 18, 2007 pisać cały czas o xanaxie,czy ty nie widzisz że wszędzie piszesz jedno i to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach