Marzena60 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 KOKARDKA DLACZEGO sie dreczysz czyms co jeszcze nie istnieje Musisz starac sie zyc dniem dzisiejszym to bedzie ci lzej JA jestem starsza od Ciebie i nie moge sobie poradzic bo mam duzo klopotow na codzien ale Ty mysl o sobie i narzeczonym Nie marnuj swoich mlodych lat na rozmyslanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokardka 25 Napisano Czerwiec 18, 2007 azebym to ja wiedziala dlaczego. boje sie ze cos spieprze i tyle. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 wszystko sie naprawi procz zdrowia a wiec zyj pozytywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 marzena60 ja brałam ok 5 lat ale tak z przerwami i raczej małe dawki 0,25 -0,75 max-pozniej zaszłam w ciaze i jak karmiłam 9 m-cy to było ok(pisałam o tym kilka stron wczesniej) teraz niestety wszystko wrociło:( nie mam jeszcze pewnosci bo dopiero 2 x łyknełam ten xanax ale wydaje mi sie ze działa minimalnie dłuzej(pisze tutaj o zwykłym xanaxie -nie o tym o przedłuzonym działaniu) wiem ze szybko uzalezniaja w/w leki ale mysle ze przy tak niskich dawkach uzalenienie nam nie grozi-mam taka nadzieje:(a w tej chwili nie funkcjonowałabym bez afobamu-z tym ze na wieczor przewaznie nie biore bo wtedy czuje sie ok napisze jeszcze tylko ze mialam zalecone 0,5mg -3 x dziennie -ja to zmniejszyłam sama do 0,25 np tylko rano-ale jednak musiałam \"dołykac \"jeszcze 1 tabletke tak zeby miec 0,5 wziete -najczesciej wystarcza mi to zeby sie dobrze czuc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Rozumie cie nie wiadomo ktory jest mocniejszy i bardziej przyswajalny Kolezanka bierze AFOBAM i teraz wie ze zyje a brala inne leki ASENTRE i jeszcze cos to myslala ze nie dozyje nastepnego dnia ale jakas pomaranczowa sie mnie tyka przeciez to forum o nerwicy to niech spada i nie zabiera glosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 marzenka zawsze mozesz sprobowac z afobamem-najwyzej wrocisz do xanaxu wiesz -moze to nasza podswiadomosc-w sensie ze ja teraz licze bardziej na xanax niz na afobam a najlepiej zebysmy nic nie musialy lykac............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 JA biore sporo lekow wiec nie chcialabym sie tak truc ale nie moge sobie radzic sama - ciezko najgorzej ma ze sercem boli mnie lewa reka i cala lewa strona a w srodku jestem rozdygotana sama wiesz co to za zmora ale moze kiedys nam to przejdzie i znow bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 a mnie to deszczysko tak zmulilo ,ze sie przespalam ,teraz jestem do d...:( ide prasowac. Trzymajcie jutro kciuki za moj wyjazd-od 10tej caly dzien:D...klapa bagaznika jakby co bedzie uchylona:D:D:D PA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 ale tak naprawde to jest to samo bo mi lekarz napisal na recepcie alprazolam i moglam zdecydowac w aptece czy chce xanax czy afobam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Kochani wpadłam wam tylko powiedziec dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 ROZUMIE Afobanko chyba zostane przy xanax bo wiem ze przy chorym serduchu mozna go brac RENKA udanego wypoczynku zycze i wiedz ze ja tez jestem w bagazniku i od czasu do czasu zobacz czy zyje bo bedzie nas tam duzo i ciasno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 MAMA JULKI ADA PIPEK I JESZCZE INNE DZIEWCZYNY gdzie jestescie BASIENKO TY TEZ JUZ NIE CHCESZ NAS ODWIEDZIC przeciez my potrzebujemy Waszego wsparcia i pomocy barzo prosze odezwijcie sie choc na chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda45 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Pobudka wstać koniom wody dać!!!!!!!!!! Przeczytała zaległości i fajnie piszecie Kokardko ty to jesteś poetka bardzo mi się podoba ja też pisałam wiersze. Dziewczyny juz po wszystkim. Zakończyłam trudne sprawy i będę miała wiecej czasu dla NAS. Teraz spadam. Pozdrowienia i miłego dzionka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Odprawiłam dzieciątko do szkoły, zrobiłam sobie kawusię i jestem..... ;) :) :) :) Rrenko - bezpiecznej drogi! No i trzymam kciuki abyś była dzielna. Ja niestety z bagażnika nie skorzystam, ponieważ panicznie boje sie jazdy autem i wyjeżdżam tylko wtedy, kiedy to jest naprawde konieczne.... Taki już mój los. Ale dziewczyny się deklarowały, wiec nie będziesz osamotniona.... ;) Wszystkim ślę poranny zastrzyk pozytywnej energii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Śpioszki, co z Wami?? Fakt, pogoda barowo-senna, ale żeby tak długo spac? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Hejka Marzena Gosiak i Jagoda witam wszystkich u nas pogoda super Gosiaczku ja ju tez po kawci jestem i obiadek pichce miłego dzioka :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Czesc Liduszko :) Tez pichcę obiadek. Moje dzieciątko właśnie wróciło ze szkoły i nawet pogoda sie trochę poprawiła. Tylko zaczęła bolec mnie głowa..... Chyba to wpływ zmiennej pogody... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Gosiaczku moja corcia zrobila sobie 1 raz wagary i nie poszła do szkoly ale oczywiscie juz jej w domu nie ma ciepełko pomału sie robi juz a gdzie inne nerwusiatka sie podziewają :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efka43 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Witam wszystkich .. Listę podpisuję :) naprawiłam zamek u matki :) z pomocą sąsiada i poszłam sobie za mój śmietnik :) wyszło u nas słonko , ale jest trochę wiatr :) Rrenka cały czas jestem z Tobą .. Miłego popołudnia dziewczyny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 witam wszystkich UFF ale ciasno w tym bagażniku ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanilja 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 A ja mam wkońcu wolne popołudnie i nie idę do pracy!ha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Witam wszystkich Netka jak zyjesz? bo ja żle Liduszka czy twoj optymizm cie nie opuszcza Renka i Efka ? kurde jak ja sie mecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Hejka Mazanek witaj dawno cie nie bylo ja troche dzisiaj w dołeczku ale mam nadzieje ze sie wyjasni wszystko nic nie robie bo nie mam na nic ochoty a co z tobą czemu tak sie czujesz buziolki przesylam pozytywną energie :):):) Czesc Necia i Wanilja :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Mazanek kurcze czemu sie męczysz ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efka43 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Mazanku co się dzieje ? Neciu czy myślisz ze Rrenka nas dziś wypuści z tego bagażnika ;) Lidziu... słonko nie martw sie na zapas może ułozy się po Twojej myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Ewcia wlasnie dzwoniłam i jade w piatek lub w sobotę i po tyle nerwów bylo ale zawsze tak mam buziolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Widzisz az zgubiłam( i po co )ale sie cieszę ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatea 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 witajcie, pisze tylko zebyscie wiedzialy, ze pamietam o Was i co chwila was podczytuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Witam wrocilam z pracy i jestem zmeczona ale postanowilam do WAS wpasc na kawke i pogac jestem tez poddenerwowana ale moze na upal ktory ma byc Zle sie czuje ogolnie A CO U WAS wszystkie widze zadowolone i usmiechniete az milo czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Hejka Beatea i Marzenka :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach