Go艣膰 dwa_mahy_dwie_jamahy Napisano Grudzie艅 30, 2007 enedu艂e rabe cz艂ek zlapa艂 nerwice ,a nerwica to franca i co z tego wynika - l臋k i panika !!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sekret------ Napisano Grudzie艅 30, 2007 Ksi膮偶ka, kt贸ra zmieni ca艂e Twoje 偶ycie. Poznaj膮c Sekret, dowiesz si臋, jak mie膰 wszystko, czego pragniesz, by膰, kim pragniesz, i mie膰, czego pragniesz. Dowiesz si臋, kim naprawd臋 jeste艣. Poznasz prawdziw膮 wielko艣膰, jaka czeka ci臋 w 偶yciu . Fragmenty Wielkiego Sekretu odnajdywano na przestrzeni dziej贸w w tradycjach ustnych, w literaturze, w religiach i systemach filozoficznych. Po raz pierwszy wszystkie jego elementy zosta艂y zebrane w tej niewiarygodnej ksi膮偶ce, kt贸rej lektura mo偶e mie膰 fundamentalne znacznie dla wszystkich jej czytelnik贸w. Dowiesz si臋 z niej, jak wykorzystywa膰 Sekret w ka偶dym aspekcie swojego 偶ycia - czy chodzi o pieni膮dze, zdrowie, zwi膮zki uczuciowe, szcz臋艣cie, czy jakikolwiek przejaw komunikacji ze 艣wiatem. Zaczniesz pojmowa膰 ukryt膮, niewykorzystan膮 si艂臋, kt贸r膮 masz w sobie, a jej ujawnienie wype艂ni rado艣ci膮 ka偶dy dzie艅 twojego istnienia. Sekret zawiera w sobie m膮dro艣膰 wsp贸艂czesnych nauczycieli - m臋偶czyzn i kobiet, kt贸rzy pos艂ugiwali si臋 nim i pos艂uguj膮 nadal, by osi膮gn膮膰 zdrowie, bogactwo i szcz臋艣cie. Stosuj膮c wiedz臋 Sekretu, ujawniaj膮 niezwyk艂e historie zwyci臋stwa nad chorob膮, zdobycia ogromnego bogactwa, pokonania przeszk贸d i osi膮gni臋cia tego, co wielu uzna艂oby za niemo偶liwe. Wiedza ta by艂a przekazywana przez wieki, po偶膮dana, skrywana, gubiona, kradziona i kupowana za ogromne sumy. 脫w prastary Sekret rozumieli najwi臋ksi ludzie w historii: Platon, Galileusz, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein - wraz z wynalazcami, teologami, naukowcami i wielkimi my艣licielami. Teraz Sekret ujawniamy 艣wiatu. http://thesecret.tv/movie/trailer.html Rhonda Byrne, jak ka偶dy z nas, odby艂a w艂asn膮 podr贸偶 odkrywcz膮. W jej trakcie zebra艂a wspania艂y zesp贸艂 pisarzy, duchownych, nauczycieli, filmowc贸w, projektant贸w i publicyst贸w, by ujawni膰 艣wiatu Sekret i dzi臋ki swej wizji przynie艣膰 rado艣膰 milionom. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sekret------ Napisano Grudzie艅 30, 2007 Ksi膮偶ka, kt贸ra zmieni ca艂e Twoje 偶ycie. Poznaj膮c Sekret, dowiesz si臋, jak mie膰 wszystko, czego pragniesz, by膰, kim pragniesz, i mie膰, czego pragniesz. Dowiesz si臋, kim naprawd臋 jeste艣. Poznasz prawdziw膮 wielko艣膰, jaka czeka ci臋 w 偶yciu . Fragmenty Wielkiego Sekretu odnajdywano na przestrzeni dziej贸w w tradycjach ustnych, w literaturze, w religiach i systemach filozoficznych. Po raz pierwszy wszystkie jego elementy zosta艂y zebrane w tej niewiarygodnej ksi膮偶ce, kt贸rej lektura mo偶e mie膰 fundamentalne znacznie dla wszystkich jej czytelnik贸w. Dowiesz si臋 z niej, jak wykorzystywa膰 Sekret w ka偶dym aspekcie swojego 偶ycia - czy chodzi o pieni膮dze, zdrowie, zwi膮zki uczuciowe, szcz臋艣cie, czy jakikolwiek przejaw komunikacji ze 艣wiatem. Zaczniesz pojmowa膰 ukryt膮, niewykorzystan膮 si艂臋, kt贸r膮 masz w sobie, a jej ujawnienie wype艂ni rado艣ci膮 ka偶dy dzie艅 twojego istnienia. Sekret zawiera w sobie m膮dro艣膰 wsp贸艂czesnych nauczycieli - m臋偶czyzn i kobiet, kt贸rzy pos艂ugiwali si臋 nim i pos艂uguj膮 nadal, by osi膮gn膮膰 zdrowie, bogactwo i szcz臋艣cie. Stosuj膮c wiedz臋 Sekretu, ujawniaj膮 niezwyk艂e historie zwyci臋stwa nad chorob膮, zdobycia ogromnego bogactwa, pokonania przeszk贸d i osi膮gni臋cia tego, co wielu uzna艂oby za niemo偶liwe. Wiedza ta by艂a przekazywana przez wieki, po偶膮dana, skrywana, gubiona, kradziona i kupowana za ogromne sumy. 脫w prastary Sekret rozumieli najwi臋ksi ludzie w historii: Platon, Galileusz, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein - wraz z wynalazcami, teologami, naukowcami i wielkimi my艣licielami. Teraz Sekret ujawniamy 艣wiatu. http://thesecret.tv/movie/trailer.html Rhonda Byrne, jak ka偶dy z nas, odby艂a w艂asn膮 podr贸偶 odkrywcz膮. W jej trakcie zebra艂a wspania艂y zesp贸艂 pisarzy, duchownych, nauczycieli, filmowc贸w, projektant贸w i publicyst贸w, by ujawni膰 艣wiatu Sekret i dzi臋ki swej wizji przynie艣膰 rado艣膰 milionom. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sekret------ Napisano Grudzie艅 30, 2007 Z pewno艣ci膮 b臋dzie przys艂owiowym strza艂em w dziesi膮tk臋.. Przede wszystkim jednak ksi膮偶ka m膮dra. Dzi臋ki niej wiele os贸b uwierzy w siebie i zmieni 偶ycie. Pozytywne my艣lenie, wizualizacja, wiara. Niby nic nowego nie jest odkryte, a jednak jak wiedza ta jest sprzedana. A偶 chce si臋 zmienia膰 偶ycie od zaraz. Ksi膮偶ka sk艂ada si臋 z kilku cz臋艣ci, kt贸re wype艂niaj膮 wypowiedzi na okre艣lone tematy r贸偶nych os贸b. Tre艣膰 znakomicie si臋 utrwala. Z pewno艣ci膮 nie jest to pozycja w stylu nudnego podr臋cznika. Na zako艅czenie ka偶dej cz臋艣ci znajduje si臋 podsumowanie. Wszystko owiane nutk膮 tajemnicy, dzi臋ki czemu pozycji si臋 nie czyta, j膮 si臋 po艂yka w ci膮gu dos艂ownie kilku godzin. Chcesz mie膰 wszystko, o czym marzysz? Kobiet臋, faceta, fortun臋? To mo偶liwe, musisz tylko zna膰 sekret. "...Stajesz si臋 tym, o czym najcz臋艣ciej my艣lisz, ale tak偶e to przyci膮gasz...". To kawa艂ek tego sekretu. Reszty dowiecie si臋 z ksi膮偶ki. Poznacie mi臋dzy innymi sekret pieni臋dzy, sekret zdrowia, sekret szcz臋艣cia, sekret 艣wiata, sek Ksi膮偶ka, kt贸ra zmieni Twoje 偶ycie Je偶eli Twoje 偶ycie przypomina 偶ycie Adasia Miauczy艅skiego z "Dnia 艣wira" - mo偶esz to zmieni膰! Po przeczytaniu "Sekretu" dowiesz si臋, 偶e jeste艣 magnesem - b臋d膮c pozytywnie nastawionym do 偶ycia przyci膮gasz pozytywnych ludzi i pozytywne wydarzenia, a b臋d膮c pesymist膮 dzia艂asz tylko na swoj膮 niekorzy艣膰. Rozejrzyj si臋 wok贸艂 siebie - m贸wi膮cy o bogactwie - maj膮 miliony, a ludzie narzekaj膮cy na swoje choroby czuj膮 si臋 藕le. Je偶eli chcesz to zmieni膰, to zacznij dzia艂a膰 - pomy艣l o tym, co chcesz, ale nawet nie 偶artuj o tym, czego nie chcesz napotka膰 w swoim 偶yciu. Dzia艂anie naszej pod艣wiadomo艣ci nie zosta艂o do ko艅ca zbadane - ale wiemy jedno - Tw贸j umys艂 i jego dzia艂ania pod膮偶aj膮 w kierunku dominuj膮cej my艣li. "Sekret" Rhondy Byrne to ksi膮偶ka, z kt贸rej dowiesz si臋 w jaki spos贸b zmieni膰 swoje 偶ycie na szcz臋艣liwe, zdrowe i dostatnie, jak zmotywowa膰 si臋 do dzia艂ania, jak poprawi膰 swoje relacje z najbli偶szymi i znajomymi oraz jak inaczej spojrze膰 na 艣wiat. Gwarantuj臋, 偶e ta ksi膮偶ka zmieni Twoje 偶ycie, tak jak zmieni艂a moje i mam nadziej臋, 偶e b臋dzie pocz膮tkiem odkrywania siebie. Je偶eli b臋dziesz czu艂 niedosyt i b臋dziesz chcia艂 dowiedzie膰 si臋 wi臋cej - to dobry znak - polecam wydawnictwa "nauczycieli", kt贸rych my艣li i stwierdzenia pojawiaj膮 si臋 w ksi膮偶ce - szczeg贸lnie Boba Proctora, Michaela Beckwitha oraz Lisy Nichols. 呕ycie mo偶e by膰 cudowne - powinno by膰 i b臋dzie - gdy zaczniesz stosowa膰 "sekret Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sekret------ Napisano Grudzie艅 30, 2007 nerwica zniknie :-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sekret------ Napisano Grudzie艅 30, 2007 Polecam wszystkim ksi膮偶ke "Sekret",nie dawno wysz艂a-warto przeczyta膰! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 25z艂 w sumie niedrogo Napisano Grudzie艅 30, 2007 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szramka_25 Napisano Grudzie艅 30, 2007 Dwa mahy- gratuluj臋 poczucia humoru;) Jak wida膰 i cz艂eka pozytywnego to dra艅stwo dopada;) Co do " Sekretu", to pomijaj膮c t膮 przyd艂ugaw膮 reklam臋 ( bez urazy) sama polecam t臋 ksi膮偶k臋:) Wg mnie jest dobr膮 wskaz贸wk膮,ale i tak ca艂膮 robot臋 trzeba wykona膰 samemu,nie ma lekko;) Jestem w trakcie lektury i jest dla mnie czym艣 w stylu: nie wywo艂uj wilka z lasu, my艣l pozytywnie, diabli z艂ego nie bior膮 i bez pracy nie ma ko艂aczy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szramka_25 Napisano Grudzie艅 30, 2007 A ja wierz臋 w to,co jest tam napisane, w sekret... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kierowniczka13 0 Napisano Grudzie艅 30, 2007 SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU oraz samych sukcesow i spelnienia wszelkich marzen dl wszystkich nerwusow i nerwusiatek zycze ja kierowniczka 13 trzymajcie sie robie jednak balange w domu na 18 osob mysle ze bedzie ok pa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hania0000 Napisano Grudzie艅 30, 2007 Pewn膮 pani膮 dowiedzia艂a przyjaci贸艂ka. Kiedy sko艅czy艂y spacer po ogrodzie i wesz艂y do szklarni, przyjaci贸艂ka zapyta艂a: - Jak uda艂o ci si臋 wyhodowa膰 tak intensywnie czerwone pomidory? - To nie takie trudne. Staj臋 w szklarni zupe艂nie nago i wszystkie pomidory natychmiast czerwieniej膮. Przyjaci贸艂ka postanowi艂a oczywi艣cie wypr贸bowa膰 uzyskana rad臋, a kiedy panie spotka艂y si臋 po kilku dniach, pierwsza z nich pyta: - No i jak? czy m贸j spos贸b poskutkowa艂 na twoje pomidory? - Ani troch臋... Ale za to jak podzia艂a艂 na og贸rki! Wszystkie skurczone i pomarszczone ca艂kowicie si臋 wyci膮gn臋艂y. 468. Ch艂opak i dziewczyna na parkingu za miastem. jest p贸藕ny wiecz贸r. Ch艂opak zaczyna ca艂owa膰 w艂osy dziewczyny, ale ona go powstrzymuje: - Dobrze wiem, 偶e powinnam ci to powiedzie膰 wcze艣niej, ale w艂a艣ciwie jestem dziwk膮 i za numer bior臋 st贸w臋. Ch艂opak p艂aci niech臋tnie. Po sprawie i wypaleniu papierosa, ch艂opak dalej siedzi na przednim siedzeniu i tylko gapi si臋 w okno. - Dlaczego nie jedziemy? - Dobrze wiem, 偶e powinienem ci to wcze艣niej powiedzie膰, ale w艂a艣ciwie jestem taks贸wkarzem i taksometr wskazuje trzy st贸wy. 467. M臋偶czyzna u lekarza: - Ale偶 tak, kocham moj膮 偶on臋, ale nasze mi艂osne wsp贸艂偶ycie nie jest ju偶 takie jak kiedy艣. - Jest pan za gruby i leniwy. Musi pan biega膰 - codziennie 8 km - a forma panu wr贸ci. 10 dni p贸藕niej m臋偶czyzna dzwoni do lekarza: - Od 10 dni robi臋 po 8 km dziennie i czuj臋, 偶e nabra艂em fantastycznej formy. - Wspaniale! A co z 偶yciem erotycznym i 偶on膮? - 呕ycie erotyczne? 呕ona? Jestem przecie偶 80 km od domu. 466. Pewien facet wraca do domu z pracy i znajduj臋 偶on臋 w przedpokoju ze spakowan膮 walizk膮. - Co tu si臋 dzieje? - pyta m臋偶czyzna. - ot贸偶 wyobra藕 sobie, 偶e odkry艂am, i偶 mog臋 zarabia膰 100 z艂 na dob臋 robi膮c to samo, co z tob膮 robi臋 za darmo, wi臋c ci臋 opuszczam. M臋偶czyzna rusza do sypialni i po jakim艣 czasie tak偶e wychodzi ze spakowan膮 walizk膮. Kobieta, kt贸ra jeszcze nie opu艣ci艂a domu, zwraca si臋 do m臋偶a zaskoczona: - Po co ci ta walizka? - Id臋 z tob膮. Jestem ciekawy, jak prze偶yjesz za 200 z艂 miesi臋cznie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szramka_25 Napisano Grudzie艅 31, 2007 Ale te kawa艂y ju偶 by艂y! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Adam87 Napisano Grudzie艅 31, 2007 witam wszystkich! Jestem tutaj nowy i chcia艂bym na pocz膮tku przedstawi膰 historie swojej nerwicy... Mam zaledwie 20 lat, a na nerwice choruje od wrze艣nia (jeszcze) bierz膮cego roku. Wszystko zacz臋艂o si臋 od utraty przytomno艣ci, kt贸ra naszcz臋艣cie narazie si臋 nie powt贸rzy艂a. 3 dni po tym zdarzeniu trafi艂em na oddzia艂 neurologi, poniewa偶 mia艂em: zawroty g艂owy, uczucie silnego napi臋cia karku i tylnej cz臋艣ci g艂owy, duszno艣ci i napady przy艣pieszonej akcji serca(nie wiem jak to nazwa膰) kt贸rym towarzyszy艂y fale zimna i gor膮ca, dr偶enie cia艂a, uczucie l臋ku nap臋dzanego wizj膮 zbli偶aj膮cej si臋 艣mierci:) og贸lnie czu艂em ci膮gle i nadal cz臋sto czuje odrealnienie/ot臋pienie/oszo艂omienie. Zrobiono mi szereg bada艅(11), np. rezonans magnetyczny g艂owy, eeg(nie wielkie zmiany w granicach normy), holter, echo serca, itd. Wszytko wychodzi艂o ok, opr贸cz badani w kt贸rym stwierdzono u mnie t臋偶yczke. Po wyj艣ciu ze szpitala czu艂em si臋 lepiej, niestety nerwica wraca艂a...czasami tydzie艅 nie wstawa艂em z 艂贸偶ka, codziennie czu艂em si臋 藕le lub bardzo 藕le. Dr臋czy艂y mnie i dr臋cz膮 nadal ci膮g艂e my艣li o zdrowiu. Leczenie t臋偶yczki nie przynosi艂o efekt贸w, wi臋c w grudniu trafi艂em na oddzia艂 endokrynologi, tam ponownie po pakiecie kompleksowych bada艅 nic nie znale藕li i przy okazji wykluczyli t臋偶yczke(po ca ja 偶ar艂em tyle lek贸w na ni膮). Dzie艅 przed wyj艣ciem ze szpitala przyszed艂 do mnie psychiatra...po kr贸tkeij rozmowie stwierdzi艂 u mnie nerwice...po diagnozie nie spa艂em p贸艂 nocy, rozmy艣la艂em nad swoim 偶yciem:) nie znalaz艂em przyczyn psychologicznych, ale diagnoza poprawi艂a mi humor, bo ju偶 wynajdowa艂em setki chor贸b u siebie. Przez tydze艅 czu艂em si臋 kapitalnie, pozosta艂 mi jedynie szum w uszach/g艂owie. Niestety od 2 dni czuje si臋 gorzej, to chyba dzia艂a moja pod艣wiadomo艣膰, dzisiaj sylwester, nie chcia艂bym go zepsu膰 mojej dziewczynie. Dosta艂em leki, ale nie chce ich bra膰. Zauwa偶y艂em 偶e moje objawy si臋 zmieniaj膮...min臋艂y problemy z sercem i sztywnienie karku, ale pojawi艂y si臋 na ich miejsce szumy w g艂owie i dr臋twienie d艂oni i oczopl膮s(momentami). Najbardziej dokuczliwe s膮 napady oszo艂omienia i uczucia jakbym mia艂 straci膰 przytomno艣膰. Pe艂na diagnoza psychiatryczna to: nerwica, hipochondria i zesp贸艂 urazu po wypadkowego. Neurolg twierdzi 偶e zaczyna mi przechodzi膰...trzymam go za s艂owo. Zamierzam jeszcze zrobi膰 sobie rezonans magnetyczny kr臋g贸w szyjnych i odwiedzi膰 laryngologa. Ale si臋 rozpisa艂em:) Szcz臋艣liwego Nowego Roku! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Efka43 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 Witam wszystkich :) Szramko ja mia艂am 20 lat jak urodzi艂am syna i te偶 to by艂a ucieczka w doros艂o艣膰 z domu rodzinnego przed alkoholizmem ojca ;) Dlatego tak bardzo rozumiem Ciebie bo przez to samo przechodzi艂am . Adam87 je艣li mog臋 cokolwiek doradzi膰 im szybciej porozmawiasz o sobie z psychologiem tym szybciej masz szans臋 ju偶 nigdy tego nie czu膰 co czujesz . Je艣li ciepisz od niedawna czasami wystarczy rozmowa z psychologiem i nawet nie trzeba bra膰 lek贸w . Przeczytaj troch臋 co tutaj piszemy , ale je艣li poddajesz si臋 sugesti膮 to lepiej nie czytaj tylko 艣migaj do psychologa :) Samo to nie przechodzi potrzebna jest pomoc . Sam decydujesz o sobie robisz co jest najlepsze dla Ciebie ale jak dusza cierpi to pom贸z jej . Przerazi艂e艣 si臋 utraty przytomno艣ci i to wyzwoli艂o w Tobie l臋k o 偶ycie , teraz trzeba pozby膰 si臋 tego l臋ku musisz uwierzy膰 偶e nic Ci nie grozi . L臋ki rodz膮 si臋 w g艂owie a my potrafimy takie choroby sobie w g艂贸wkach wymy艣li膰 偶e pozniej trudno jest uwierzy膰 偶e jednak jeste艣my zdrowi .. Decyduj ;) cierpisz dalej , czy idziesz na pogaduchy o 偶yciu do psycholka ;) powiem Ci tylko 偶e warto zn贸w czu膰 si臋 wolnym bez l臋k贸w , strach贸w i innych negatywnych emocji . a dla Wszystkich : Gdy Nowy Rok staremu cyfr臋 zmienia, Wszyscy - wszystkim, 艣l膮 偶yczenia! Przy tej pi臋knej sposobno艣ci, 呕ycz臋 WAM du偶o rado艣ci! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
aga1983 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.Duzo zdrowiaaaaaa,bez nerwicy zycze wam ja-aga Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 NOWY ROCZEK2008 Napisano Grudzie艅 31, 2007 NOWY ROCZEK2008 SYLWESTEERRRRR NARESZCCCIEEE NOWY ROCZEK NADCHODZIIIIII ZDR脫WKAAAA, ZDR脫WKAA, ZDROWKA, WIECEJ KASY NA GODZINE A NIE ZAROBKI NEDZOWATEEEEEEEEEEE!!!!!OD WYPLATY DO WYPLATY!!!!!!NIECHY BEDZIE TAKIE ZYCIE JAK NA ZACHODZIE EUROPY, LUZ BLUZ NA WSZYSTKO CZLOWIEKA STA膯!!!!!OBY TAK BYLO!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
enia0731 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wspania艂ych nerus贸w,aby przysz艂y rok by艂 lepszy od mijaj膮cego i bardziej spokojny.Aby ta nasza cholera nie panowa艂a nad nami. Trzymajcie si臋 i do siego roku!!!!!!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 Nadchodz膮cy Nowy Rok to nie tylko okres rado艣ci, Ale r贸wnie偶 zadumy nad tym, co min臋艂o i nad tym, co nas czeka. Tak wi臋c du偶o optymizmu i wiary w pogodne jutro-tego Wam 偶ycze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 2008 rok Napisano Stycze艅 1, 2008 -------------------------------------------------[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Babcia Drypcia 0 Napisano Stycze艅 1, 2008 Mnie najbardziej stresuja 艢wieta, nie lubie bac sie , ze czegos nie kupi臋, ze kupie z艂y prezent, ze znowu peknie mi obcas,znowu pek艂...:( 偶e upieke z艂y placek, 偶e schrzanie sa艂atke, to jest syndrom z艂ej pani domu?偶艂ej zony? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Babcia Drypcia 0 Napisano Stycze艅 1, 2008 Czy sa antydepresanty na takie cos? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Babcia Drypcia 0 Napisano Stycze艅 1, 2008 Czy to juz czy az nerwica? Kiedys by艂am u psycholozki, ale ona sama wydawa艂a mi sie ma艂o zr贸wnowazona, by艂a znerwicowana, roztrzepana, wyglada艂a na osobe w depresji, serio! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szramka_25 Napisano Stycze艅 1, 2008 Wszystkiego co najlepsze w 2008 偶ycz臋 wszystkim forumowicz(k)om:D Adam,jak najszybciej udaj si臋 do psychologa-im wcze艣niej tym lepiej.Ja te偶 boj臋 si臋 utraty przytomno艣ci,chocia偶 nigdy nie zemdla艂am:( I najgorsze jest dla mnie uczucie odrealnienia,obco艣ci swojego umys艂u,cia艂a, 艣cinania z n贸g. Moja pierwsza psycholog twierdzi艂a,偶e jak si臋 mdleje,jest to przyjemne doznanie,nie ma si臋 czego ba膰-ale do mnie jako艣 to nie przemawia. Od roku jad臋 na alproxie i innych uspokajaczach i dop贸ki nie za偶yj臋 tablety,odrealnienie nie minie. 呕ycz臋 powodzenia w walce,si艂y i wytrwa艂o艣ci. W z艂ych chwilach pisz do nas,na pewno kto艣 pomo偶e. Efcia,cierpisz w dalszym ci膮gu na nerwic臋?? Tzn masz ataki? pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 2008 rok Napisano Stycze艅 1, 2008 Ja mam wrazenie po tym leku (a zaczelam go brac wczoraj-polowke 0, 5 mg),ze mam wyostrzone zmysly,dzem smakuje bardziej slodko i wyczuwam nosem wokol jakis dziwny zapach kredy.Poza tym po tym leku zaczyna mi walic serce i mam straszne zawroty.Jesli tak ma wygladac to ukojenie,to szkoda gadac... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szramka_25 Napisano Stycze艅 1, 2008 Ale mam kiepski dzie艅:( Nagle tak mi si臋 s艂abo zrobi艂o,strach przed omdleniem,z艂e samopoczucie,ko艂otanie serca. Wzi臋艂am ju偶 drug膮 tablet臋 na uspokojenie,a ci膮gle czuj臋 niepok贸j. Nie mam si艂y,strach jest silniejszy:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bedzie dobrze Napisano Stycze艅 1, 2008 szramka_25 nie panikuj ty jeste艣 zdrowa, a o tylko strach w twojej glowce.bedzie dobrze odpedz ta france Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Adam87 Napisano Stycze艅 1, 2008 za cytuje wypowied藕 psychiatry ze szpitala, zaraz po wys艂uchaniu mojej histori: "no niestety, jest pan ci臋偶ko...(kr贸tkie milczenie)....ci臋偶ko zdrowy, tylko ma pan problemy ze sob膮". W gorszych chwilach staram si臋 u艣wiadomi膰 sobie 偶e jestem "ci臋偶ko zdrowy", czasami pomaga. Uda艂o mi si臋 nie zepsu膰 mojej dziewczynie sylwestra, na pocz膮tku by艂o 藕le, przez pierwsz膮 godzine oszo艂emienie....patrzy艂em si臋 t臋po w st贸艂, ale potem si臋 prze艂ama艂em i ju偶 do ko艅ca by艂o ok. Szkoda tylko 偶e by艂em trze藕wy:) nie pije alkoholu odk膮d jestem chory, boje si臋 偶e akurat po wypiciu poczuje si臋 藕le i gdy wezm臋 leki b臋dzie jeszcze gorzej:( Czy s膮 rzeczy kt贸re pozwalaj膮 Wam ca艂kowicie zapomnie膰 o nerwicy/czu膰 sie dobrze? Osobi艣cie u siebie zauwa偶y艂em 2, prysznic i kierowanie samochodem...nie wiem dlaczego akurt te czynno艣ci. Szkoda 偶e nie da si臋 obu robic 24h na dobe:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to tylko jaaaa Napisano Stycze艅 2, 2008 jest tu ktos? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szramka_25 Napisano Stycze艅 2, 2008 Ja nie mam takich rzeczy,przynajmniej nie wiem o ich istnieniu...Czasem mi pomaga alkohol-ale wiadomo jak to z tym Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szramka_25 Napisano Stycze艅 2, 2008 jest...(przperaszam,przerwa艂o mi) no i oczywi艣cie sen:) Od kilku dni moje l臋ki s膮 nasilone,nawet uspokajacze niewiele daj膮:( Ponadto czuj臋 si臋 z miesi膮ca na miesi膮c gorzej,mam problemy z 偶o艂膮dkiem:( I tak to jest z tym paskudztwem! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach