Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Go艣膰 Gosia72
Dziewczyny za godzine jad臋 - trzymajcie za mni kciuki , w nocy nie umia艂am spa膰 tylko my艣la艂am o drodze . Odpisz臋 po przyje藕dzie . Kierwoniczko 13 - bardzo , bardzo Ci wsp贸艂czuj臋 , nie ma chyba w 偶yciu nic gorszego ni偶 艣mier膰 dziecka , mam kole偶ank臋 kt贸ra straci艂a 3-lata temu 18-letniego syna r贸wnie偶 w wypadku i wdz臋 co ona przechodzi jest to niewyobra偶alny b贸l . Jag贸dko 45 - z tego co wyczyta艂am jeste艣 z moich okolic (mieszkam ko艂o Tarnowskich G贸r). Pozdrawiam Was serdecznie .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Gosiu - trzymam kciuki i przsy艂am Ci moja pozytywn膮 energi臋! i pami臋taj o tym co m贸wi艂am wcze艣niej ... my艣l o drodze tylko pozytywnie:):):) odwzwij si臋 p贸藕niej kierowniczko - strata dziecka to chyba najgorsze co nas mo偶e w 偶yciu spotkac ... wsp贸艂czuj臋. Miesi膮c temu zabi艂 si臋 na motorze m贸j kuzyn, ch艂opak 21 lat, ja to mocno prze偶y艂am ale patrze na jego rodzic贸w .... boszsz, cz艂owiek nie zdaje sobie sprawy z tego ile w 偶yciu mo偶e znie艣c ... wszystkim Wam wysy艂am troch臋 optymizmu bo jestem na razie na fali mojej euforii:) i zycz臋 udanego dnia, charciki w艂oskie;)

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich :D Kierowniczko masz gg ? pozdrawiam Cie cieplutko ..鉂わ笍 Gosiu kciuki trzymam za podr贸偶 .. Enigmatic ...馃尲 GRATULACJE!!!!! Zdolna jeste艣 i chociaz nie pijam niczego z procentem to z takiej okazji b臋d臋 z Toba balowa艂a ;) Pr臋dzej pisa艂a艣 o tym jak si臋 czujesz .. i jak czyta艂am to widzia艂am siebie z czas贸w wczesnej nerwiczki . M贸j m膮偶 te偶 przychodzi艂 w tygodniu zam臋czony i jad艂 i ju偶 go nie by艂o . A ja zacze艂am zastanawia膰 si臋 co mo偶e by膰 powodem tego 偶e tak mnie traktuje . Oczywi艣cie by艂y my艣li typu ..inna kobieta , jestem do niczego , przesta艂am go interesowa膰 ... no i wy艂am w poduche ! i wtedy bywa艂o 偶e ma偶 zabiera艂 si臋 i szed艂 spa膰 do syna ... a ja sama zaryczana ... Na lepsze si臋 nie zapowiada艂o bo tak jak Ty my艣la艂am 偶e to ju偶 koniec ..ale kt贸rego艣 razu m膮偶 zapyta艂 o co mi chodzi ??? bo w艂a艣ciwie to ja z nim o tym nigdy szczerze nie rozmawia艂am tylko my艣la艂am i urywkami go informowa艂am ...a on nie wiedzia艂 co czuje , co my艣le i czego bardzo mi brak . Wtedy pogadali艣my i on zapyta艂 czy nie potrzebuje si臋 odcia膰 od wszystkiego , czy nie mam tak 偶e nie mam si艂y ju偶 si臋 u艣miecha膰 do innych , pilnowa膰 , uwa偶a膰 , odpowiada膰 za siebie i innych ..i czy nie pragn臋 chwili spokoju ..sta艂am w os艂upieniu bo ja to mia艂am w ci膮gu dnia . Wtedy uzgodnili艣my 偶e niedziela b臋dzie takim dniem w kt贸rym jeste艣my razem i tylko wazny pow贸d m贸g艂 to zmieni膰 . Ja ca艂y tydzie艅 robi艂am swoje , m膮偶 mia艂 czas 偶eby wypoczywa膰 i w niedziel臋 od rana do nocy razem w tr贸jk臋 nawet milczeli艣my ale razem :) Teraz syn ju偶 si臋 wy艂ama艂 bo ma swoje 偶ycie . Od roku troch臋 nam si臋 zmieni艂o ze wzgl臋du na jego prac臋 , ale jak jest w domu to ca艂e dnie sp臋dzamy razem ...nawet do myjni samochodowej jedziemy razem ..偶eby kazd膮 chwilk臋 wykozysta膰 :) Nie uwarzam tylko 偶e takie wsp贸lne spedzanie czasu mo偶e mie膰 wp艂yw na rozlu偶nienie uczu膰 . Je艣li jest przyjaz艅 i mi艂o艣膰 to nawet jak si臋 p贸艂 偶ycia ze sob膮 blisko nie jest to nic nie jest w stanie rozerwa膰 takiego zwi膮zku . U Ciebie jest ten problem 偶e zosta艂a艣 ...zdradzona przez pierwszego . Tylko nie kazdy facet jest taki sam . Tamten m贸g艂 by膰 niedojrza艂y bo je艣li kto艣 zak艂ada rodzin臋 to powinien dba膰 o ni膮 i piel臋gnowa膰 i dane s艂owo komu艣 powinno by膰 dotrzymane . Ty straci艂a艣 wiar臋 w bezpieczny zwi膮zek i teraz boisz si臋 偶e jak nie b臋dziesz stale w centrum to mo偶e zn贸w co艣 nie mi艂ego Ci臋 spotka膰 . Ale wiesz obecny Tw贸j partner nie szuka艂 by na chwil臋 kogo艣 dla Swojej rodziny ...Musisz by膰 wspania艂膮 osob膮 kt贸r膮 on wybra艂 i musisz co艣 w sobie mie膰 偶e zwr贸ci艂 na Ciebie uwag臋 . A to 偶e on gra w domu i nie patrzy na Ciebie to wiesz ...mo偶esz czu膰 si臋 bezpiecznie bo zawsze wiesz gdzie on jest i co robi ..tak spojrz na to wszystko ... tylko jak b臋dzie okazja powiedz o swoich potrzebach ale nie z wyrzutem tylko tak ze szczero艣ci膮 i od serca ..i powiedz o tym czego si臋 boisz i obawiasz ..i zapytaj o czym on my艣li ...no i jeszcze raz gratulacje za dotarcie do wyznaczonego celu :) Pozdrawiam wszystkich ... i mi艂ego weekendu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 13-latka
Witam! To znowu ja. Po tym co tu panie pisa艂y my艣la艂am, 偶e ja mam t膮 l偶ejsz膮 odmian臋 nerwicy. Mia艂am tylko problemy z oddychaniem, wszysrko mnie bola艂o i mia艂am nudno艣ci. Ale wczoraj w nocy mi si臋 pogorszy艂o. Le偶臋 teraz w szpitalu:(. Lekarze jeszcze nic nie powiedzieli. Czuj臋 si臋 strasznie. Wszystkiego si臋 boj臋, bo mam mg艂臋 przed oczami, jestem do czego艣 pod艂膮czona, bo coraz trudniej mi oddycha膰. Nie b臋d臋 wi臋cej pisa膰, bo nie dam rady. Prosz臋, trzymajcie za mnie kciuki, abym wr贸ci艂a do zdrowia. Ja b臋d臋 trzyma膰 kciuki za Was. Nie poddamy si臋! Nerwi臋 przecie偶 mo偶na pokona膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwinka
witam gor膮co. chyba w ko艅cu b臋de mie膰 internet na sta艂e;) mam kilka pyta艅 do was i do Zdr贸wka tylko ona cos nie pisze widz臋. Ale to potem bo teraz jad臋 do cioci na stacje j膮 odebra膰. boli mnie 偶o艂膮dek od wczoraj ,m贸wie wam z przewra偶liwienia chyba.

Udost臋pnij ten post

Enigmatic = czyta艂am tw贸j wpis z zapartym tchem , gratuluj臋, twoja postawa jest godna na艣ladowania. Ja tez co艣 sobie postanowi艂am, ale na razie kiepsko, ale teraz jakby co艣 we mnie drgn臋艂o, da艂a艣 mi impuls, 偶eby nie rezygnowa膰. Mia艂am pucowa膰 mieszkanie, ale jak na narazie palcem nie kiwne艂am tylko zakupy zrobi艂am, ale zaraz bior臋 si臋 do roboty. Do艣膰 tego marnowania czasu - musze si臋 sama opieprzy膰!!!!!;) Dziewczyny my jeste艣my i zdolne i pracowite i pe艂ne pomys艂贸w tylko kto艣 \"kurek\" z t膮 energi膮 nam zakr臋ci艂 i mo偶e wystarczy odkr臋ci膰 kurek a strumie艅 energi i rado艣ci pop艂ynie z naszego serca. Malutka 13-latka, dziecko kochane, b膮d藕 z nami w kontakcie i pisz co u ciebie, trzymam za ciebie kciuki , \"nasza forumowiczowa c贸reczka\" , m贸w lekarzom wszystko co ci臋 boli i nie przejmuj si臋 , wszystko b臋dzie dobrze. Efcia buziaki , fajnie, 偶e ju偶 prawie po remoncie, bedziesz mia艂a dla nas wi臋cej czasu:) Kierowniczko nigdy wcze艣niej nie pisa艂a艣, 偶e spotka艂o ci臋 takie nieszcz臋艣cie, my艣l臋 , 偶e objawy nerwicy s膮 zwi膮zane z tym zdarzeniem, przytulam ci臋 mocno, bardzo mi przykro. W sanatorium spotka艂am dziewczyn臋, kt贸rej 8 lat temu, wtedy 17letni syn utopi艂 si臋 w jakim艣 stawiku p.po偶arowym i od tego czasu nie mo偶e sobie z tym poradzi膰, ma potforn膮 deprech臋. Ciekawa jestem czy w tej Mosznej kto艣 jej pom贸g艂, taka fajna kobietka. Niedawno dowiedzia艂am si臋, 偶e od mojej pracownicy dwaj bracia zgin臋li jad膮c na motorze. Starszy jecha艂 zawie艣膰 swoj膮 prac臋 magistersk膮 na uczelni臋, a m艂odszy pod du偶膮 namow膮 mamy pojecha艂 z nim dla towarzystwa i mieli wypadek. Zgin臋li. To by艂a tragedia. Moja pracownica wyci膮gn臋艂a swoj膮 mam臋 z potfornej deprechy, ale sama wtedy zrezygnowa艂a z u艂o偶enia sobie 偶ycia. M贸wi jednak, 偶e nie 偶a艂uje, bo 偶aden ch艂op nie jest wart mi艂o艣ci matki. Opowiada艂a, 偶e nie by艂o 艂atwo i do dzi艣 jakis 艣lad w psychice zosta艂, ale ju偶 teraz ok. No widzicie jakie to r贸偶ne koleje 偶ycia maj膮 ludzie. Kierowniczko jeste艣 dzielna, 偶e radzisz sobie sama. Zdr贸wko odezwij si臋 soho 馃尰 id臋 do miot艂y i szmaty na jakies 3 godziny moje najlepsze przyjaci贸艂ki, ale one s膮 w porz膮dku bo mnie nie oceni膮 nie skrytykuj膮 musz臋 si臋 jako艣 wesprze膰 i zmobilizowa膰 do tego sprz膮tania. narazicho papa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwinka
Zdr贸wko jak si臋 pojawisz to napisz prosz臋 co dok艂adnie powiedzia艂 Ci neurolog na temat rezonansu magnetycznego. a Do reszty mam pytanie. Do tych ktorzy maj膮 za sob膮 wizyt臋 u psychologa. na CZym taka wizyta polega? czy lekarz pyta mnie co mi dolega i tylko ze mn膮 rozmawia raz? czy np. zaprasza mnie na nast臋pn膮 wizyt臋 czy tylko leki ewentualnie przepisuje?

Udost臋pnij ten post

Gosia72 ja jestem z Chorzowa wi臋c mo偶e jaka艣 kawka mro偶ona , jeste艣 zmotoryzowana, albo bywasz w Katowicach , bo ja pracuj臋 w Katowicach. Proponuje spotkanie. Stres-stop 馃憚 pozdr贸wka witaj Afera 馃尰 Antosia z Grudziondza pozdr贸wka, Redbulka - \" z rodzin膮 najlepiej wychodzi si臋 na zdj臋ciu i to tylko wtedy jak klisza nie p臋knie\" ;) Xanaxik -przybij piatk臋 :) ale odwlekam to sprz膮tnie, macie jakiego艣 bata????????? pa

Udost臋pnij ten post

Jagoda45 bata nie ale r贸zge:p wiec idz idz sprzataj:) tez wlasnie jestem w trakcie sprzatania...

Udost臋pnij ten post

a ja sie dzisiaj obijam.juz mnie to nudzi i coraz gorzej sie czuje .nudy dla nas nie sa wskazane.nudze sieeeeeeeeeee!w domu rano posprzatalam i co z tego? znowu stercza gary.ble da dworze leje od rana -ze spaceru nici,na ogrodku tez mokro,glowa mnie boli i nic mi sie nie chce....... przepraszam jezeli powialo brakiem energi ale znajac mnie o wszystko sie jeszcze moze zmienic;)...mam nadzieje:D pozdrawiam z zimnej(17 stopni)i deszczowej Z.Gory

Udost臋pnij ten post

do oliwinka: psycholog nie pzrepisuje lekow tylko rozmawia:) mnie na pierwszej wizycie zapytala co mi dolega, co mnie do niej sprowadza, wczesniej przygotowalam sobie sciage,ale na pierszym spotkaniu zdazylam powiedziec jej tylko o moich dwoch problemach ona nieraz ciagnela za jezyk czasem nie, mowila jak mam na to patrzec itp, zreszta SAMA SPRAWDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Udost臋pnij ten post

xanaxik u cibie tak chlodno? u mnie zaduch:( slonca nie ma a jest tak parno ze nie ma czym oddychac:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A JA JU呕 MAM DO艢膯
Dobry wiecz贸r wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia72
Dziewczyny dojecha艂am ale podczas jazdy czu艂am silny l臋k pomimo , 偶e te艣膰 jecha艂 powoli i ostro偶nie . Ludzie je偶dz膮 jak wariaci i c贸偶 z tego 偶e ja b臋d臋 ostro偶na jak kto艣 mo偶e wjecha膰 we mnie . Dawniej ba艂am si臋 jezdzi膰 autem ale teraz to kaplica . W poniedzia艂ek jad臋 do PZU w Zabrzu wi臋c znowu mnie czeka stres . Jag贸dko pewnie 偶e czasami jestem w Katowicach , je偶dz臋 do Bytkowa do te艣ciowej .

Udost臋pnij ten post

witam was moi najmilsi. dobry wiecz贸r wr臋cz. Dzie艅 min膮艂 mi tak sobie, fizycznie czu艂am si臋 nienajgorzej ,raz wy艂膮czenie 艣wiadomo艣ci. Oliwinko kochana. neurolog powiedzia艂a mi, 偶e moje EEG opr贸cz tych fal , kt贸re te偶 nie s膮 w gruncie rzeczy straszne jest dobre i ona by zaleca艂a jeszcze tak dla mojego 艣wietego spokoju zrobienie w najbli偶szych dw贸ch miesiacach rezonansu. ale nie kwapi臋 si臋 do tego bo EEG wykrywa ju偶 jakie艣 straszniejsze choroby a moje jest ca艂kiem dobre. Poza tym kosztuje 400 z艂. to badanie. Neuroloszka moze jednak za艂atwia膰 takie rzeczy za friko tylko trzeba jej przynie艣膰 skierowanie od lekarza pierwszego konaktu do neurologa. Wiecie mam znowu kiepskie samopoczucie psychiczne bo nie mam dalej pracy a wydaje mi si臋 ze tato si臋 wkurza. A poza tym moja mama wyje偶dza do siostry pojutrze na tydzie艅, m贸j brat na kolonie. b臋de tylko z tat膮 ale wiecie jacy s膮 faceci, jeszcze ca艂y dzie艅 w pracy. mam ju偶 l臋ki i czuj臋 si臋 藕le bo my艣le ze pewnie cos mi si臋 stanie jak ich nie b臋dzie ale wog贸le b臋de sie czu艂a 藕le, melancholijnie:( nie znosz臋 by膰 sama. te偶 bym wyjecha艂a ale mam psa,kota, i rybki

Udost臋pnij ten post

Gosiu ..kciuki mo偶e co艣 pomog艂y ;) ale tak jak kto艣 ju偶 napisa艂 lek przed czym艣 mo偶na prze艂ama膰 tylko staj膮c oko w oko z nim . Wiem co pisze bo codziennie tak robi臋 . Moja nerwica l臋kowa zamkne艂a mnie w domu i kt贸rego艣 razu stwierdzono 偶e to ju偶 jest agorafobia . Teraz jak chc臋 by膰 w miar臋 niezale偶na to musz臋 na si艂臋 wyj艣膰 sama z domu i wychodz臋 ! jest r贸偶nie czasami dojd臋 dlej czasami tylko przed blok ...ale nie mog臋 ucieka膰 bo zn贸w b臋de si臋 ba艂a doj艣膰 do w艂asnych drzw 偶eby je otworzy膰 na 艣wiat . Jeste艣 dzielna i opatrzno艣膰 nad Tob膮 cz贸wa , nie analizuj tego co si臋 sta艂o bo to jest za tob膮 ..偶ycie ca艂e jest przed Tob膮 i trzeba wsta膰 i i艣c dalej .... Zdr贸wko a ja wierz臋 w Ciebie 偶e dasz rad臋 :) przecie偶 ju偶 by艂a艣 sama i wytrzyma艂a艣 . Jeste艣 potrzebna swoim zwierzaczkom ;) i nie wpedzaj si臋 w poczucie 偶e nie masz jeszcze pracy . Przecie偶 nie kazdy ma plecy a pracowa膰 za p贸艂 darmo to chyba nie jest szczyt ambicji . Szukasz na sezon pracy ? czy etatu ? Jag贸dko ja taka baba co stale co艣 wymy艣la ;) to nigdy nie wiadomo kiedy zachce mi si臋 co艣 zmienia膰 ;) ale teraz na jaki艣 czas musze przystopowa膰 bo jestem ju偶 zmeczona . Czy b臋de mia艂a czas to te偶 nie wiadomo bo ja zale偶na od synka ;) jak jest w domu to niestety do komputera nie dojd臋 :) Niby nie pracuje zawodowo jestem tzw \"dr贸b domowy \" ale nie moge powiedzie膰 偶e mam wolne chwile , bo stale co艣 robie , latam , gadam lub ...klikam ;)

Udost臋pnij ten post

Witaj Efka43 :* szukam czego艣 na wakacje. wiesz, nied艂ugo rok akademicki. musz臋 gdzies mieszkac. mama nie pracuje, nam sie nie przelewa jakos szczeg贸lnie i po prostu czuj臋 jakby zmuszona isc do pracy . och, jednak by膰 dzieckiem by艂o fajniej:) a tak z innej beczki, te偶 czujecie ulg臋 z och艂odzenia klimatu?:) lepiej sie b臋dzie spa艂o:)

Udost臋pnij ten post

Zdr贸wko a na uczelni nie by艂o og艂osze艅 o pracy sezonowej ? a na po艣redniaku by艂a艣 ? najgorszy jest ten pierwszy krok czy tego si臋 obawiasz ? czy zniech臋ci艂o Ci臋 szukanie ? Powiem Ci 偶e gdybym mog艂a cofn膮c czas chyba bym wola艂a pracowa膰 :) chocia偶 czuje zadowolenie z tego 偶e jestem w domu , ale dla mojej nerwiczki by by艂o lepiej gdybym codziennie \"musia艂a\" i艣c do pracy . Gdy pracowa艂am dawa艂am rad臋 a gdy przesta艂am zamkne艂y si臋 w pewnym momencie za mn膮 drzwi mojego domu ;) Zr贸b sobie plan ..wtedy 艂atwiej . Postan贸w sobie 偶e w poniedzia艂wk pojdziesz i si臋 chocia偶 zori臋tujesz jak to wygl膮da ..przecie偶 s膮 te偶 studenckie firmy i r贸偶no艣ci robi膮 od sprz膮tania do opieki nad dzie膰mi i starszymi . Zaplanuj co艣 i ma艂ymi kroczkami dojdziesz a wtedy zobaczysz i poczujesz z siebie dum臋 i zadowolenie i niech Ci臋 nie przerazi jak za pierwszym podej艣ciem nie wyjdzie .... ju偶 trzymam za Ciebie kciuiki ;)

Udost臋pnij ten post

witam moje drogie:) dzi臋ki za gratulacje, jestem ci膮gle w euforii ale potwornie zm臋czona bo dzi艣 ca艂y dzien poza domem, wycieczka nad otwarte morze, 艂a偶enie po ca艂kiem pustej przepi臋knej pla偶y z piaskiem jak ... w艂a艣nie nie wiem do czego por贸wnac, troch臋 jak m膮ka ale sypki jak bu艂ka tarta;) zwiedzanie okolicy bo chcemy sobie zakupic jak膮艣 dzia艂eczk臋 na domek letniskowy. Wi臋c jestem odurzona 艣wie偶ym powietrzem i zbieram si臋 do spania. Jutro si臋 odnios臋 do Waszych post贸w, poczytam dok艂adniej bo nie mam teraz si艂y. Ca艂uski i spokojnej, dobrze przespanej nocy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwinka
dzi臋kuj臋 Zdr贸wko za odpowied藕. nie wiedzia艂am 偶e to badanie jest takie drogie!! masz racj臋 ,po takiej diagnozie nie ma co dalej si臋 zadr臋cza膰. Teraz czuj臋 si臋 ca艂kiem przyzwoicie. A najbardziej apetyt mi dopisuje.

Udost臋pnij ten post

czesc wam pije sobie piwko jablkowe na rozluznienie:P dzien do kitu ale co zrobic:(moze jutro bedzie lepsze:)

Udost臋pnij ten post

wpadam do was jeszcze na chwilk臋 przed snem 偶yczyc wam kolorowych sn贸w redbulka = r贸zga pomog艂a, mam prawie;) b艂ysk, lubi臋 mie膰 tak wycackane ale nie lubie cacka膰;) pom贸g艂 mi dzi艣 m贸j starszy syn, niech si臋 ch艂opina uczy jak go kiedy艣 偶ona zap臋dzi do sprzatnia:) Gosia ja na Bytk贸w mam 8 min samochodem wi臋c jak bedziesz si臋 wybiera艂a to daj zna膰, przyjad臋 po ciebie i pojedziemy do parku chorzowskiego do Ba偶anta na kawk臋, ja jestem ju偶 na miejscu ca艂y czas. dziewczynki 艣ciskam was mocno, jeste艣cie kochane, szkoda, 偶e nie mo偶emy si臋 spotka膰 tak wszystkie na raz:( id臋 spa膰 papapa

Udost臋pnij ten post

cze艣c. Mia艂am ci臋偶kawy poranek i komu mog臋 to powiedzie膰 jak nie wam. Pi艂am sobie kawk臋 i zabra艂am z szafy mp3. zacz臋艂am s艂ucha膰 muzyki i nagle jak mnie cos napad艂o ! inaczej niz deja vu chyba tego nie nazw臋. Ale momentalnie 艣ci膮gnelam s艂uchawki , z bardzo bij膮cym sercem i niesamowicie dziwnie si臋 czu艂am psychicznie. trwa艂o chwil臋 ale by艂o dziwne. i czytam w internecie 偶e (o ile to deja vu by艂o) ze to si臋 zdarza przed napadem padaczki. Jejku!! my艣la艂am 偶e po wizycie u neurologa ja odzyskam jaki艣 spokoj wewn臋trzny a tu guzik! powiedzcie mi tylko czy my艣licie 偶e to moja fizyczno艣膰 jest chora czy choruje dusza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia72
Witam Was serdecznie . Ale dzi艣 pospa艂am , chyba musia艂am odreagowa膰 ca艂y ten stres minionych 2-tygodni i wczorajsz膮 drog臋 wsta艂am o 10 p贸偶niej ni偶 dzieci . Ewciu masz racj臋 nie ma co spogl膮da膰 za siebie - to ju偶 by艂o , wa偶ne jest to co b臋dzie a to ju偶 w du偶ej mierze zale偶y od nas samych . Jag贸dko co do spotkania to nie ma sprawy jak b臋d臋 na Bytkowie dam zna膰 . Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

hej witajcie, u nas na 艢l膮sku pogoda zmieni艂a si臋, jest pochmurno, czasami pokapie co艣 z nieba, ale jak dla mnie to dobrze , bo wreszcie widz臋 szczyty moich kostek w nogach:) dziewczynki wklejam tekst, pierwszy raz na niego trafi艂am , mo偶e kogo艣 zainteresuje narka papa http://psychosomatyka.110mb.com/readarticle.php?article_id=21

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczynki:) jak Wasze samopoczucie? U mnie dzisiaj tez pochmurno ale mi akurat taka pogoda pasuje, nie lubie upa艂贸w.

Udost臋pnij ten post

cze艣c babki! poczyta艂am sobie i spr贸buje przelac swoje przemyslenia na po艣cie. Antosia - boisz si臋 widz臋 wszystkiego, boisz si臋 tak jakby 偶ycia ... przesta艅 kochana tak myslec bo zaczniesz 艣ciagac na siebie te wydarzenia. Je艣li sama nie potrafisz to radz臋 tak jak Stres-stop lekarza, najlepiej psycholog, bo mo偶e nie potrzebujesz lek贸w tylko rozmowy, wygadania si臋 i porady specjalisty w tej materii:) Kierowniczka - w czym p贸jdziesz na te wesela to tak naprawd臋 nie ma znaczenia, ja te偶 mam awersj臋 do zakup贸w;) ale ob臋dziesz mi臋dzy lud藕mi, rozerwiesz si臋 i pojesz dobrych rzeczy;) Redbullka - u Ciebie widz臋 podobny problem jak u \"a ja ju偶 mam do艣c\'\" (ale sobie nicka wymy艣li艂a;)) wyka艅czaj膮cy wp艂yw rodziny, wampiry energetyczne, ci臋偶ka sprawa, ale zacznij my艣lec o sobie a nie o tym jacy oni s膮, jeste艣 niezale偶nym cz艂owiekiem, na pewno bardzo wartosciowym i musisz uwierzyc w siebie, my艣lec o sobie i swoim 偶yciu, o tym co Ty czujesz i popracuj troszk臋 nad sob膮, poprzez u艣wiadomienie sobie swojej warto艣ci:) jak to zrobisz to rodzina te偶 spojrzy na Ciebie inaczej, tak jak juz kiedy艣 pisa艂am, inni postrzegaj膮 nas tak jak my sami siebie:) Soho - Ty widz臋 chorobliwie nie艣mia艂a od dziecka! tacy wra偶liwcy inaczej prze偶ywaja 艣wiat, i jest im trudniej 偶yc, szczeg贸lnie w dzisiejszym swiecie, kiedy jest przepychanie 艂okciami, walka o wszystko i jeden wielki bieg, wiem 偶e trudno Ci si臋 w tym wzystkim odnale藕c, i z wierzchu mo偶esz wygl膮dac na osob臋 tward膮 ale wn臋trze delikatne i 艂atwe do zranienia ... Gosia - ode艣pisz stres, odpoczniesz i b臋dzie lepiej! wszystko za Tob膮, patrz do przodu, nie ma co roztrz膮sac i rozpamietywac przesz艂o艣ci, my艣l o tym co b臋dzie, i my艣l optymistycznie:) 13-latka - dzieciaku jak Ci w tym szpitalu? jestem ciekawa co lekarze stwierdzili ... pisz malutka jak tylko b臋dziesz mog艂a, bo taka m艂odziudka jeste艣, 偶e poruszasz w nas matczyne struny:) na pewno wszystko b臋dzie dobrze! Jagoda - masz racj臋, jeste艣my wszystkie zdolne i pracowite, i m膮dre i w og贸le, tylko te nasze pok艂ady energii s膮 jako艣 tam u艣pione i czekaja na bod藕ce, kt贸re je uruchomi膮:) mnie jakos bod藕ce ostatnio poruszy艂y ale na jak d艂ugo tego te偶 nie wiem:) wszystko mo偶e si臋 zmienic w sekund臋 ale na razie nawet tak nie my艣l臋, pod艂adowa艂am si臋 troch臋 i jest mi du偶o lepiej. I my艣l臋 sobie, 偶e tak b臋dzie d艂ugo ...:) a ja ju偶 mam dosc - kobieto, przywita艂as si臋 wczoraj wieczorem i zamilk艂a艣, co u Ciebie? jak klimaty rodzinne? co艣 jest lepiej? odezwij si臋!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰