Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TARA W.

MICROGYNON - CZY SA DOBRYMI TABLETKAMI?

Polecane posty

Gość TARA W.

Chcialam sie zapytac, czy microgynon to dobre tabletki dla kobiety? czy nie ma p onim jakis skutkow ubocznych? plamien w czasie brania?[chodzi mi o plamienia nieokresowe] czy boli glowa? czy samopoczucie jest ok? bylam u lekarza i te m iwlasnie przepisal. jestem mloda, mam 23 lata, szczupla[55 kg]. dziekuje all lza odp.

Gość realistkaaaaac

Mi niestety drastycznie spadło libido, gdy brałam Microgynon, dlatego lekarz przepisał mi Novynette -> zawierają mniej \"złych\" hormonów.

Ja ponad 3 lata temu skończyłam brać microgynon a brałam jakieś 5 lat.Nic złego u mnie się nie działo a z tego co wiem mają dość małą dawkę hormonu. O odstawieniu tabletek zdecydowała ogromna chęć posiadania dziecka!

Gość Opak
u mnie tak jak u króliczka. Brałam przez ponad 4 lata, żadnych skutków ubocznych, odstawiłam bo staramy się o dziecko.

Gość okaa
Ja juz zjadałm 3 opakowania, przytyłam kilkogram z 44 na 45 ale troche cera mi sie popsuła.

Gość silisisiis
tez chcialabym wiedziec co o nich sadzicie???

Gość 19tkaaa
sa bardzo dobre.. ja uzywam juz prawie rok i watpie ze od tego przytyłas moze Ci sie wydaje waga zawsze sie waha 1 kg w te czy we wte.. ,

Gość alinka71
ja jestem w polowie opakowania i strasznie chce mi sie jesc...

Gość tert
dziwi mnie to gadanie ze microgynon ma konska dawke estrogenów. yasmin ma tyle samo co microgynon i wszyscy sie tak nim zachwycaja. po microgynonie czuje sie dobrze i nie zauważam jakichkolwiek zmian w moich zylach, po yasmine popekały mi zyłki-pajaczki i dostałam zylaków

Gość gośćaliiii
witajcie, ja właśnie skończyłam pierwsze opakowanie, na początku długi okres ok10 dni ale to tylko tyle, żadnych mdłości, zachwiań nastrojów, boli itp. super się czuje po nim do tego ochota na seks strasznie mi wzrosła dla odmiany:)piersi a szkoda nie urosły a co do wagi to kg, ale ie wiem czy to przez proszki czy tak poprostu-w końcu przestałam trzymać diete:)polecam... w końcu tanie i skuteczne:)pozdrawiam