Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Anty Te艣ciowa

TE艢CIOSTWO

Polecane posty

Go艣膰 _o rany
mog臋 tylko powt贸rzy膰 to, co ju偶 pisa艂am wcze艣niej... jed藕cie gdzie indziej...! powiedz dzi艣 m臋偶owi, 偶e TY CHCESZ jecha膰 gdzie indziej, bo masz jego rodzic贸w do艣c na co dzie艅. ciekawe, jakich argument贸w u偶yje, 偶eby Ci臋 przekona膰, 偶e wakacje z te艣ciem to w艂a艣nie to, o czym marzysz... :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tylko ja +
poprzednik to facet z trzema jajami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja posiadam
ok, to by艂 m贸j ostatni post, pa :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko ja +
ja posiadam, poddajesz sie, bo ci kto艣 co艣 napisa艂? taka cienka jeste艣? poka偶 im!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _o rany
ile jaj by nie mia艂 ;) troch臋 racji ma... pechem jest niestety, jak kto艣 jest uprzejmy i nie chce nikomu szkodzi膰 za bardzo... to potem mu si臋 w艂azi na g艂ow臋... ja powiem jedno - jakby si臋 ktokolwiek na moim psie wyzywa艂 (a traktuje go jak cz艂onka rodziny, bo to wyjatkowo madre bydle) to bym urzadzila taka awanture, zeby po niej szczeki trzy dni zbieral... i na pewno nie mialabym wyrzutow. bo nikt sie nie bedzie za swoje problemy mscil na niewinnym zwierzeciu, ktore jest pod moja opieka. poza tym - skoro potrafi tak wrzeszcze膰 na zwierze, to co - na dziecko nie b臋dzie? hm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko ja +
_o rany ma racj臋, na dziecku b臋dzie si臋 m艣ci艂 cham

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko ja +
a ty masz te艣ci贸w, czy ju偶 zlikwidowa艂e艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _o rany
JA POSIADAM - nie poddawaj si臋... musisz nauczy膰 si臋 walczy膰 o swoje, je艣li uciekasz, bo kto艣 Ci co艣 napisa艂 na forum, to jak chcesz zmieni膰 to, co Ci przeszkadza w Twoim 偶yciu...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uparta synowa
Witam, jestem tu 1 raz, ale po tym co przeczytalam, b臋d臋 cz臋艣ciej. Przeczytalam wszystko od pocz膮tku do ko艅ca i w艂os mi sie zje偶y艂 na g艂owie!Narzekam na swoj膮 te艣ciow膮, ale w por贸wnaniu do poruszonych tu problem贸w z te艣ciami, moje nic nie znacz膮.Mam to szcz臋艣cie, 偶e mieszkamy osobno, co prawda p艂acimy czynsz i ten dom nigdy nie b臋dzie nasz, ale wol臋 nawet mieszka膰 w namiocie lub w domku na drzewie, ni偶 z te艣ciow膮 lub z moim ojcem.(mieli艣my 2 mo偶liwo艣ci)Jestem roczn膮 szcz臋艣liw膮 m臋偶atk膮 i chc臋 偶eby tak zosta艂o.Dlatego jeszcze przed 艣lubem oznajmili艣my, 偶e nie zamierzamy skorzysta膰 z ich propozycji.Reakcje by艂y r贸偶ne: te艣ciowie byli zawiedzeni, te艣膰 smutny bo bardzo si臋 lubimy(naprawd臋) te艣ciowa zawiedziona, bo ju偶 liczy艂a 偶e b臋dzie mia艂a darmow膮 sprzataczk臋, kuchark臋, kierowc臋 i ogrodnika.Moi rodzice najpierw oznajmili, 偶e zrobimy jak chcemy, p贸藕niej mama troch臋 marudzi艂a(smutno jej by艂o, 偶e traci c贸rk臋).Ale od czasu 艣lubu ze strony moich rodzic贸w nie us艂yszalam na ten temat nic. Nie wtr膮caj膮 si臋 prawie zupe艂nie, chocia偶 przed 艣lubem dali nam nie藕le popali膰. Te艣膰 te偶 sie nie wtr膮ca, nawet wpada najcz臋艣ciej z nich wszytskich, ale lubi臋 go i zupe艂nie mi to nie przeszkadza. Sam prze偶y艂 swoje z te艣ciami, a jego 偶ona (czyli moja te艣ciowa)z jego matk膮, wi臋c chyba pamie膰 ma dobr膮 :-) Nie znam chyba ani jednego dobrego ma艂偶e艅stwa, kt贸re by by艂o szcz臋艣liwe, mimo mieszkania z te艣ciami. To zbyt du偶a r贸偶nica pokole艅 i przyzwyczaje艅, by to pogodzi膰.艢wiadczy o tym cho膰by to 偶e nie umia艂abym mieszka膰 z w艂asnym ojcem. Kocham go, ale jego podej艣cie do 偶ycia, up贸r itd. doprowadza mnie czasami do w艣ciek艂o艣ci. ok, wiecej sie nie zmie艣ci, ci膮g dalszy za moment.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uparta synowa
ci膮g dalszy: Na pocz膮tku my艣lalam, 偶e mam fajn膮 te艣ciow膮. Mi艂a i wog贸le.Zreszt膮 w chwili naszej przeprowadzki powiedziala, 偶e mimo i偶 jest jej smutno, to nas rozumie. Ale jest wiele innych rzeczy, sytuacji, kiedy chwyta mnie "siostra nerwicy" na literke "K". Zaczynaj膮c od pr贸b wybrania mi kierunku studi贸w( i tak postawi艂am na swoim) po szukanie pracy m臋偶owi, kt贸ry ( wed艂ug niej ) powinien robi膰 to i to. Wog贸le przez te par臋 lat naszego zwi膮zku przed 艣lubem,zyska艂am pe艂n膮 jasno艣膰. Ot贸偶 m贸j m膮偶 od pocz膮tku by艂 dla niej kim艣 gorszym, uczy艂 sie gorzej niz jej 2 dziecko, liceum wybra艂 nie te co chcia艂a, studia te偶 nie itd itd. Spos贸b zarabiania na 偶ycie te偶 jej si臋 nie podoba.G艂贸wny problem to taki, ze m贸j m膮偶 my艣li i chyba to jej sie nie podoba najbardziej. A 2 dzieckiem mog艂a kierowa膰 jak chcia艂a.Zawsze krytykowa艂a jego pomys艂y, a kiedy m膮偶 przesta艂 z ni膮 si臋 nimi dzieli膰 w艣cieka艂a si臋, 偶e jej nic nie m贸wi.Tak jest do teraz.c d .n

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uparta synowa
c.d. Wielokrotnie by艂am 艣wiadkiem ich wymiany zda艅 i nieraz by艂o mi przykro, gdy m膮偶 do w艂asnej matki odnosi艂 si臋 jak do obcej osoby, ale z biegiem czasu zupe艂nie go rozumiem. I tu si臋 zaczynaj膮 problemy. Jestem nachalnie odpytywana o r贸偶ne rzeczy, a wie 偶e jest mi jej 偶al i nie zawsze umiem powiedzie膰 co my艣l臋. Kiedy mam z艂y humor, jest to dla niej oczywiste, 偶e to m贸j m膮偶 jest winny( a nie np praca). Nie przepu艣ci okazji do aluzji o dziecku. To co mnie wkurza najbardziej to to ,偶e ona si臋 zna na wszystkim O 艣wi臋tach wedlug mojego pomys艂u -mog臋 pomarzy膰.Kiedy zobaczy艂a 1 raz mieszkanie, dosta艂am wiele "cennych" rad.... Wakacyjny wyjazd to cz臋ste telefony. Sam wyjazd to te偶 pow贸d do pouczenia g艂upich dzieci, jak i co powinny za艂atwi膰.i wiele wiele innych. Na pocz膮tku nie umialam sie temu przeciwstawi膰 i przyjmowa艂am wszystko z pokor膮, ale z biegiem czasu zauwazylam, 偶e nie m贸wi膮c nic, przychodz臋 potem do domu i w艣ciekam si臋 na siebie, a to si臋 odbija na m臋偶u i ludziach z kt贸rymi pracuj臋. A tego przecie偶 nie chc臋. Niech nikt mi nie m贸wi, 偶e mozna sie z tym pogodzi膰, albo puszcza膰 mimo uszu. (Nie znosz臋 kiedy na kazdym kroku chce mi udowodni膰, ze ona by to lepiej zrobi艂a, trafniej wybra艂a, sprawniej za艂atwi艂a itd) A przecie偶 z ni膮 nie mieszkam!!!!To si臋 dzieje podczas spotka艅, telefon贸w.Dlatego tak mi 偶al tych os贸b, kt贸re z r贸偶nych wzgl臋d贸w musz膮 mieszka膰 z te艣ciami. Ja w ko艅cu zacz臋艂am walczy膰 z tym chodz膮cym idea艂em. Nie jest idealnie, ale du偶o lepiej.Co prawda, teraz cz臋艣ciej s艂ysz臋, 偶e jestem uparta itd. Ale nie wzrusza mnie to. mam satyskacje, ze postawilam na swoim. Wa偶ne jest te偶, 偶e m膮偶 nigdy nie bra艂 strony te艣ciowej. Acha, jeszcze cos. W 偶yciu bym nie pojechala z ni膮 na wakacje!!! Ju偶 wol臋 siedzie膰 ca艂y urlop na balkonie.Dlatego odradzam to tej osobie- b臋dzie miala zepsute wakacje. Jestem egoistk膮 pod tym wzgl臋dem, ale wybieram szcz臋艣liwe ma艂偶e艅stwo, ni偶 spe艂nianie zachcianek te艣ci贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uparta synowa
Tak wog贸le, to wszystkim tym osobom da艂abym ordery za wytrwa艂o艣膰! Ja was po prostu podziwiam!!! Ja, w por贸wnianiu do was, wkurzam sie o drobnostki! Gdyby moja te艣ciowa tkn臋艂aby moje rzeczy, to by艂by to ostatni dzie艅 naszej znajomo艣ci. (Wog贸le sobie nie wyobra偶am takiej sytuacji, zreszt膮 ma na szcz臋艣cie tyle taktu i wychowania, 偶e nie zrobi艂aby tego) Co do te艣cia- buraka, to si臋 dziw臋, 偶e facet jeszcze chodzi po tej ziemi.Ja nie wiedzia艂am, 偶e tacy ludzie istniej膮...I dziwi臋 si臋 偶e wy tam jeszcze mieszkacie.Znajomi mieszka艂a z babci膮 tego m臋偶a, co si臋 okaza艂o ich 偶yciowym b艂edem i bardzo szybko(mimo w艂o偶onych w remont pieni臋dzy) wynaj臋li mieszkanie u obcej osoby, z kt贸r膮 si臋 lepiej dogaduj膮 ni偶 z w艂asn膮 babci膮. Dziewczyny nie pozw贸lcie psu膰 waszych ma艂偶e艅stw(zwi膮zk贸w) !!!Pamietajcie o waszych planach, marzeniach.Miejcie zawsze przed oczami to wyobra偶enie ma艂偶e艅stwa sprzed 艣lubu i r贸bcie wszystko, by tak by艂o jak chcia艂y艣cie, a nie jak chc膮 te艣ciowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uparta synowa
Je偶eli oni si臋 na was smiertelnie obra偶膮, miejcie to g艂臋boko w d..... Nawet jak obrobi膮 wam ty艂ki to 艣wiadczy to tylko o nich.Wa偶niejsze jest to co czujecie do m臋偶贸w, to m臋偶om przysi臋ga艂yscie, a nie te艣ciom. To m臋偶贸w kochacie, a nie te艣ci贸w. Wa偶niejsze jest wasze zdrowie i zdrowie waszych dzieci.A by膰 mo偶e taka szko艂a si臋 te艣ciom przyda i przejrz膮 na oczy.Mo偶e nie wierz膮, 偶e sie wyprowadzicie i dlatego tak sobie pozwalaj膮. Co do nauk ko艣cielnych, to te偶 je przesz艂am i nie uwa偶am, 偶eby kto艣 偶yj膮cy w celibacie umial mi co艣 powiedzie膰 na temat rodziny i tego jak powinnam 偶yc z m臋偶em, czy te偶 z te艣ciami.( Bo ksi膮dz to zna tylko z teorii i 艂atwo mu m贸wi膰, jak nigdy nie mia艂 te艣ci贸w:-) )Wed艂ug Biblii powinny艣my nadstawi膰 2 policzek:-) Ale bardzo m膮drego ksi臋dza mieli nasi znajomi, kiedy podczas dyskusji na temat za i przeciw mieszkania z te艣ciami us艂yszeli: 偶e nawet najwi臋ksza i najg艂臋bsza mi艂o艣膰 mo偶e zosta膰 zniweczona przez te艣ci贸w. A na argument, 偶e przecie偶 pomog膮 przy dziecku itd , ksi膮dz odrzek艂 " prosz臋 nie robi膰 z dziecka terrorysty i nie uzale偶nia膰 wszystkiego od niego ".Bardzo m膮dre!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeszcze jedna synowa
-----------------> witam upart膮 synow膮. osobi艣cie te偶 nigdy!!!!!w zyciu nie pojecha艂a bym z moj膮 te艣ciow膮 na wakacje. by艂y by to najbardziej zrypane wakacje: wszystki takie drogie, nie kupujcie tego, cz tamtego, po co to wam, ale ta ryba droga, lepiej ugotujmy obiad z ziemniak贸w , kt贸re zabrali艣my z domu. to co wy偶ej napisa艂am, to streszczenie wakacji moich te艣ci贸w z zesz艂ego roku w Mi臋dzyzdrojach. z reszt膮 w domu te偶 tak mamy. gdy kupimy sobie co艣 nowego: posciel, ciuchy itp, te艣ciowej skacze"G贸l", ze my wydajemy kas臋, 偶e mogli艣my kupi膰 co艣 za 9,99 ni偶 za 10 z艂. porypana jest ta moja te艣ciowa!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uparta synowa
uff, ale si臋 rozpisa艂am. Ale jeszcze co艣 mi sie przypomnia艂o. Dotyczy to tego, jakie my b臋dziemy.Wi臋kszo艣c moich przyjaci贸艂ek to te偶 ju偶 m臋偶atki i kiedy si臋 spotykamy a "wentyle nam puszcz膮"(cz臋sto pojawia si臋 temat te艣ci贸w) to wszystkie zgodnie twierdzimy, 偶e po tej szkole kt贸r膮 otrzymujemy, b臋dziemy wiedzia艂y jakich bl臋d贸w mamy nie pope艂nia膰.Jest to bardzo trudne, bo cz臋sto powiela si臋 b艂臋dy wychowawcze swoich rodzic贸w.Ale ju偶 samo to, 偶e chcemy by膰 inne, 偶e b臋dziemy si臋 stara艂y pami臋ta膰 o tym co nas bola艂o i sprawia艂o przykro艣膰 jest du偶ym krokiem naprz贸d.Je艣li si臋 nie uda w 100% to nie szkodzi. Ka偶da liczba pr贸b wi臋ksza ni偶 0 to krok w dobr膮 stron臋. Poza tym, obieca艂y艣my sobie, 偶e jak do偶yjemy, i ktora艣 z nas zacznie si臋 wp........... bez pardonu w ma艂偶e艅stwa dzieci, doprowadzaj膮c je do nerwicy, wrzod贸w, depresji i innych chor贸b, to ju偶 my jej od艣wie偶ymy pami臋膰!!! I niech j膮 Pan B贸g wtedy broni!!! A jak to nie pomo偶e to zastosujemy izolatk臋 :-) No to tyle Pozdrawiam was wszystkie dzielne kobitki i 偶ycz臋 romantycznej nocy z m臋偶ami bez widma te艣ci贸w!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uparta synowa
a to chyba wasza kasa nie? to co jej do tego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uparta synowa
hm, a co do podsluchiwania w nocy, to chyba im 偶al po prostu....Ale sczerze m贸wi膮c, to ja bym si臋 nerwicy nabawi艂a. Wog贸le to, kazdy psycholog ( do kt贸rego przysz艂a para z problemami) powinien "na dzie艅 dobry" zaleci膰 natychmiastow膮 ewakuacj臋 z domu te艣ci贸w. Bo w艂a艣nie tu chyba wi臋kszo艣膰 si臋 rodzi. By艂oby mniej rozwod贸w.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uparta synowa
hm, a co do podsluchiwania w nocy, to chyba im 偶al po prostu....Ale sczerze m贸wi膮c, to ja bym si臋 nerwicy nabawi艂a. Wog贸le to, kazdy psycholog ( do kt贸rego przysz艂a para z problemami) powinien "na dzie艅 dobry" zaleci膰 natychmiastow膮 ewakuacj臋 z domu te艣ci贸w. Bo w艂a艣nie tu chyba wi臋kszo艣膰 si臋 rodzi. By艂oby mniej rozwod贸w.....

Udost臋pnij ten post

Do Ja Posiadam :) Dziewczyno. Ja wychodz臋 za m膮偶 za 9 dni. Te艣cia ma fajnego, gorzej z te艣ciow膮. D艂ugo by pisa膰 jaka z niej j臋dza. Jestem w 4 m-cu ci膮偶y i postawi艂am na spok贸j. Poprostu przesta艂am s艂ucha膰 co m贸wi. Jak narazie skutkuje... :) Odezwa艂am si臋 bo chc臋 Ci臋 powstrzyma膰 przed zrobioemiem wielkiego g艂upstwa...... Nie jedz na ten urlop z tesciami. Zobacz ju偶 teraz si臋 k艂贸cicie czy zawieziecie ich do domu czy nie... A w trakcie urlopu b臋dzie jeszcze gorzej... Je艣li chcesz dam Ci namiary na dom do wynaj臋cia. Bardzo tanio. 10 z艂 za osob臋/doba. Mo偶na wzi膮膰 psa. :) Minus, 偶e nie ma 艂azienki tylko kibelek drewniany za domem..... ale 2 pi臋kne jeziora, okolica boska, cisza, spok贸j. Po wsi w kt贸rej jest dom, jezdzi dziewczynka i sprzedaje pierogi i kartacze w艂asnej roboty, ludzie przemili, las za p艂otem mozna na grzyby czy jagody skoczy膰 :) albo na ryby jak ktos lubi w臋dkowac... Wie艣 nazywa si臋 Mikasz贸wka. :) Jakby艣cie pojechali na 14 dni to zap艂aciliby艣cie 280 z艂. To chyba niedrogo za 艣wi臋ty spok贸j. :) Pomy艣l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _o rany
uparta - pozdrowienia!!! tak trzyma膰!!! :D saffron - fajna propozycja, tylko 偶e widzisz, 偶e dziewczyna sie zniech臋ci艂a i pewnie si臋 ju偶 nie odezwie... a szkoda, bo mog艂aby zawalczy膰 o swoje... kurcze, jak mnie wkurza, jak si臋 z kogo艣 robi popychad艂o... :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witam wszystkich
Nie obrazi艂am si臋 ani zniech臋ci艂am, fakt zrobi艂o mi si臋 przykro 偶e kto艣 nazwa艂 mnie idiotk膮. Par臋 s艂贸w sprostowania: nie zgadzam si臋 z opiniami 偶e m贸j m膮偶 jest na ka偶de zawo艂anie ojca i robi wszystko co on ka偶e. Od kiedy pami臋tam zawsze walczyli艣my o to 偶eby odsun膮膰 ojca od naszego zwi膮zku i naprawd臋 nie by艂o r贸偶owo. M贸j m膮偶 dopiero jak zacz臋li艣my si臋 spotyka膰 zrozumia艂 偶e ma toksycznego ojca i na tyle ile potrafili艣my radzili艣my sobie z jego atakami zazdro艣ci. Jak widzicie jeszcze do dzisiaj zdarzaj膮 si臋 nam takie sytuacje 偶e ojciec CHCE postawi膰 na swoim, my i tak robimy jak uwa偶amy. On sobie pogada par臋 dni, mo偶e strzeli focha ale opr贸cz tego 偶e psuje swoim zachowaniem atmosfer臋 w domu nas inaczej nie krzywdzi. Od kiedy pami臋tam m贸j m膮偶 ZAWSZE stawa艂 po mojej stronie i zawsze najpierw konsultowa艂 ze mn膮 wszystkie decyzje a p贸藕niej udziela艂 odpowiedzi ojcu (chodzi o konkretne sprawy). Zawsze na ka偶dym kroku prostuje uwagi ojca na m贸j temat i nie raz je偶eli jego ojciec mnie 藕le potraktowa艂 robi艂 mu awantur臋. Co do tego nie mam w膮tpliwo艣ci i wiem 偶e m贸j m膮偶 czasami cierpi tak jak ja. Ale postanowili艣my przem臋czy膰 si臋 jeszcze te par臋 miesi臋cy, bo nie raz chcieli艣my si臋 wyprowadza膰. Raz ju偶 m膮偶 pakowa艂 rzeczy bo mu nerwy pu艣ci艂y ale ojcicec przeprosi艂 za swoje zachowanie. Tak wi臋c my艣l臋 偶e nasze podej艣cie do sprawy jest takie same. A to 偶e czasem o co艣 nas poprosz膮 to nie wyobra偶am sobie 偶eby by膰 tak膮 wredn膮 suk膮 i odm贸wi膰, jak np. z tym zawiezieniem ich. Samoch贸d jest po domem, oni z tysi膮cem baga偶y i prosz膮 nas o zawiezienie i jeszcze daj膮 na benzyn臋 a my co?? Mamy powiedzie膰 huj nas to obchodzi, zapierdalajcie poci膮giem i dwoma pekaesami (przepraszam za wulgarno艣膰) Taka nie jestem 偶eby by膰 tak膮 suk膮, mo偶e i jestem za dobra ale gdy mnie moi rodzice poprosili m贸j m膮偶 te偶 nigdy nie odm贸wi艂. Tym bardziej nie rozumiem waszego zdziwienia. Takimi dzie膰mi jeste艣cie zeby rodzicom nie pom贸c?? W膮tpie. To 偶e te艣膰 to cham to inna sprawa. Ale to nie znaczy 偶e ja te偶 taka mam by膰. Co do wyjazdu to raczej pojedziemy (dzi臋kuj臋 za propozycj臋 :) mi艂o 偶e chcia艂a艣 nam pom贸c) Po wczorajszej rozmowie z m臋偶臋m zadzwonili艣my do te艣ci贸w i wyja艣nili艣my sytuacj臋. Tzn. powiedzieli艣my 偶e po pierwsze z nami nie wr贸c膮 a po drugie 偶e je偶eli oni na czas naszego pobytu nie przyjad膮 do domu to my nie przyjedziemy. Albo si臋 mijamy albo my zostajemy w domu. Ja chc臋 sp臋dzi膰 urlop w spokoju, jetsem w ci膮偶y i nie b臋d臋 sobie nerw贸w szarpa膰, wol臋 zosta膰 w domu ni偶 tam z nimi siedzie膰. Albo pojedziemy do mojej rodziny, te偶 na wie艣. Tak czy siak gdzie艣 pojedziemy. Oczywi艣cie te艣c nie by艂 zadowolony ale jako 偶e wepchn膮艂 si臋 nam w nasze plany (co zreszt膮 powiedzieli艣my mu te偶 wczoraj) to musi wyjecha膰 bo my mamy prawo wypocz膮膰, a nie chcemy wypoczywa膰 z nimi. Tak wi臋c czekamy na rozw贸j wydarze艅. To tyle, mam nadziej臋 偶e nie zostan臋 po raz kolejny zlinczowana :) Pozdrawiam. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _o rany
Tutaj nikt Ci臋 nie b臋dzie linczowa艂... Czasem trudno na forum napisa膰 / opisa膰 sytuacj臋 tak, jak ona wygl膮da. My oceniamy tylko po tym, co nam sama piszesz... Mo偶e oceni艂y艣my b艂臋dnie, ale na tamt膮 chwil臋 tak to w艂a艣nie wygl膮da艂o... I teraz jest dobrze, 偶e postawili艣cie spraw臋 twardo, mam nadziej臋, 偶e u艂o偶y si臋 jednak po Twojej mysli i wypoczniesz, jak nale偶y. Pozdrawiam serdecznie i 偶ycz臋 jak najlepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bob budowniczy
ja posiadam wczoraj _____________ Ju偶 jak wczoraj m膮偶 dzwoni艂 to oni s膮 艣wi臋cie przekonani 偶e my przyjedziemy i przywieziemy ich do domu Ale si臋 zdziwi膮... Przecie偶 to dwa hipopotamy, a samoch贸d niedu偶y hahahaha My z przodu, baga偶nik zawalony,a z ty艂u pies na dw贸ch siedzeniach... Tak偶e albo b臋d膮 psa trzyma膰 ca艂膮 drog臋 na kolanach albo wi艣ta wio poci膮giem i a na poczatek dwoma pekaesami!! A dodam 偶e pies to dog kanaryjski i wa偶y 50 kilo!! A podr贸偶 trwa ok 7 godzin i jeszcze si臋 zatrzymywa膰 trzeba bo przecie偶 pies musi si臋 wysika膰 no i ja w ci膮偶y to musz臋 ko艣ci prostowa膰 !!! Super!! Ale mam ubaw co ty... ja nie b臋d臋 si臋 z ty艂u z psem m臋czy膰 a m膮偶 musi prowadzi膰 bo jedziemy s艂u偶bowym autem hahahah lalalala Ale mam radoch臋!! Chocia偶 raz ja mam ubaw z te艣cia a nie on ze mnie ja posiadam dzisiaj-------------------- Takimi dzie膰mi jeste艣cie zeby rodzicom nie pom贸c?? W膮tpie. To 偶e te艣膰 to cham to inna sprawa. Ale to nie znaczy 偶e ja te偶 taka mam by膰. to o co ci chodzi??????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bob budowniczy
je艣li go lubisz i szanujesz ( te艣cia)., a on ma ci臋 w dupie, to masochistka jeste艣!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j te艣膰 to te偶 cham i
na dodatek prostak! Ale ja mam go w d........... i olewam.Szkoda nerw贸w:p Tobie te偶 to radz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do boba
nie lubi臋 go ale to nie znaczy 偶e mam by膰 taka sama dla niego jak on dla mnie. Cieszy艂am si臋 偶e troch臋 go zdenerwuj臋 :) tylko tyle... A z tym 偶eby nie by膰 tak膮 wredn膮 to t艂umaczy艂am to 偶e m膮偶 ich zawi贸z艂. Proste nie?? Czy masz jeszcze jakie艣 w膮tpliwo艣ci??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bob niestety
ma troch臋 racji, mocno zmieni艂a艣 nastawienie w ciagu jednego dnia... zdeycduj si臋 wreszcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zmieni艂am
zdania: ca艂y czas BARDZO nie lubi臋 te艣cia, mam do niego ogromny 偶al za to 偶e wyrz膮dzi艂 mi tyle krzywdy i w tej materii nic si臋 nie zmieni艂o i raczej nie zmieni :) Ale nie jestem typem wrednej suki i jak zobaczy艂am ich ob艂adowanych baga偶ami to mi si臋 ich 偶al zrobi艂o i stwierdzi艂am 偶e korona mi z g艂owy nie spadnie jak pozwol臋 na to 偶eby m膮偶 ich odwi贸z艂. By膰 mo偶e po prostu za dobra jestem. Ale taki mam charakter, na gniew reaguj臋 dobroci膮. Tak zosta艂am wychowana :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te艣cik
Mam synow膮. Jest uleg艂a jak baran i a偶 si臋 prosi, dogry藕 mi. Ty opisuj膮c siebie poda艂a艣 jej portret.

Udost臋pnij ten post