Gość A ja chce zapytac Napisano Sierpień 10, 2005 U mnie jest paskudnie i zimno:) spie w skarpetkach:) Ale Was kobietki pozdrawiam cieplutko:) Dobrze sie mam na dietce;) i dam znaki po niej:) jakie daje rezultaty:) a wczoraj zainwestowalam w stepperek i jestem bardzo z tego powodu szczesliwa;:):):):):):) BUZIAKI:) Kupilam fajny i tani ( 150 zl):):):):) Jupi:) BUZIAKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julka = Napisano Sierpień 10, 2005 Czy to forum jest nadal aktualne :)) ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magi22 0 Napisano Sierpień 10, 2005 Jak najbardziej aktualne :) Moja waga utrzymuje się w miejscu przy diecie 1000kcal... kurcze a chcialabym jeszcze ze 3 kg zrzucić.. no nic moze troszke wiecej zacznę ćwiczyć.. :) BUŹka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatexxx 0 Napisano Sierpień 10, 2005 Hej Magi----> mamy ten sam problem, u mnie waga tez stoi w miejscu od 4 dni przy diecie około 700 kalori dlatego teraz ide pojeżdzić na rowerku bo wiatr przestał tak chulać lub hulać :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Effect Napisano Sierpień 10, 2005 Ciesze sie ogromnie ze jest aktualne :) no wiec mam nadzieje ze moge sie przylaczyc do Was :)) MiaBam urodizny 28 marca heh :P a co to ma do tego no wiec od 29 (po wielki urodiznowym ob|arstwie) zaczelam sie odchudzac ;] Wszytsko szlo rewelacyjnie :) OdchudzaBam sie z umiarem :) lekkie wahanie 0,5 kg do przodu czasami sie zdazaly ;] do dnia dzisiejszego utrzymuje ta wage jaka udalo mi sie uzyskac po 3 m-cach odchudzanai ;] o 9 kg mniej ;] teraz mam zamiar zrzucic jeszcze w najlbizszym czasie okolo 6 kg, jezeli bnede zadowolona pragne utrzymac ta wage albo postarac sie zrzucic jeszcze 5 kg :) mam nadzieje ze z Wami mi sie uda :) pozdrowienia =*=* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatexxx 0 Napisano Sierpień 10, 2005 Witam Was wszystkie :-) Dziś zjadłam mało bo jedynie tak około 560 kalori , jeździłam na rowerku godzinę i trochę prac domowych miałam odwiedziłam sieostrę która w niedzielę urodziła śliczną zdrową dziewczynkę( Boshe ale cudo) a poza tym nic ciekawego Idę spać bo już zaczynam odczuwać głód Buziaki i dobrej nocki życzę :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Effect Napisano Sierpień 10, 2005 nikt nic nie mowi to nie wiem czy mozna sie przylaczyC:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja chce zapytac Napisano Sierpień 10, 2005 Effect oczywiscie!!! Przylaczaj sie, zapraszamy!!!! Gagatexxx:)gratulacje siostrzenicy:):):):):) ale siostra napewno zmeczona jeszcze bardzo no i dzidzi malenkie;) ale fajnie;) Jutro napisze jak mi idzie drogie KOBIETKI:) Podziwiam Cie Effect ze tyle juz schudlas:) u mnie w takich marzeniach:) chcialabym schudnac jakies 12-13 kg:) byloby pieknie;) Napisz jak sie odchudzalas, ze schudlas po urodzinkach te 9 kg:) Chetnie sie dowiem:) POZDRAWIAM:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 11, 2005 Witam drogie Panie ... chyba się za bardzo pochwaliłam tym słońcem ... :-( i dzisiaj znowu leje :-0 Kuuuuurde co za lato .... Witam Effect - jasne że możesz się przyłączyć - wszyscy są mile widziani - to nie jest kółko wzajemnej adoracji ;-) U mnie waga też sobie stanęła i stoi skubana... Ale z doświadczenia wiem że się organizm przyzwyczaja - najpierw \"schudła\" woda, a zanim zacznie tłuszczyk to organizm będzie się chciał bronić żeby nie oddać bez walki - to taki moment, kiedy ABSOLUTNIE nie można dać za wygraną bo bedzie kicha a nie odchudzanie ... po tygodniu no.... max 2 tygodniach znowu zacznie spadać... DUŻO WYTRWAŁOŚCI ZYCZĘ Ja sobie nabyłam drogą kupna wczoraj 1 litr soku pomidorowego (15 kcal w 100 ml) i jak jezdem głodna to wlewam do kubeczka, daję pieprz, odrobinkę soli i bazylię - mmmmm pychotka A WCZORAJ BYŁAM U FRYZJERA I OBCIĘŁAM SIĘ NA MAX KRÓCIUTKO :-P ale odjazd :-D Pozdroofka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magi22 0 Napisano Sierpień 11, 2005 Jeezzzzuu Mystery jak ja chcę na krótko się obciachać... \'Zapuszczałam\' swoje kudły 2 lata, bo miałam wcześniej krótkie i mam już długaśne i na maxa kręcone - sprężynki i szatański pomysł chodzi mi po głowie żeby żniwa znowu zrobić hihihih :) Co do wagi... eh wiem trzeba wytrwać, pod koniec sierpnia wyjeżdzam na 2tyg. a że czasu na jedzneie duże nie będzie, to może uda się zrzucić tyle ile chcę :) Póki co 1000kcal i mam nadzieje, że waga niedługo ruszy w dół... U mnie wczoraj po południu wyszło słonko i cieszyłam się jak świnka podczas deszczu hhihihi :) a dziś to już znowu nieładnie, ale za to bz deszczu (odpukać) Witam Nowe Koleżanki i serdecznie zapraszam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 11, 2005 Ja też kudliszcza apuszczałam 2,5 roku z króciutkich - ale już niemogłam patrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magi22 0 Napisano Sierpień 11, 2005 ja patrzec moge bo sa naprawde ladne i takie pokrecone i wlasnie daltego mi ich szkoda.. jej ale tak mnie korci do krotkich bo to zawsze radykalna zmiana ktore takie zmiany kocham :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja chce zapytac Napisano Sierpień 11, 2005 Hej:) Moja dietka rusza wage;).Byly tu glosiki, ze jesli na mnie dietka podziala:) to glosiki beda stosowac te dietke:).Powinnam jutro dostac okres a mimo to waga pokazuje kilogram mniej, a u mojej mamy poltora kilograma:). Moze na "ruszenie" wagi ta pieciodniowka jest dobra:)?? POLECAM i pozdrawiam):):):) Trzymajcie sie kobietki w ta paskudna pogode:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 11, 2005 ale od czwartku, bo mam urodzinki i nie wiem co się może przydażyć w sprawie jadłospisu ... :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatexxx 0 Napisano Sierpień 11, 2005 Dobrywieczór :-)) byłam w teatrze się odchamić jak to mówie i dopiero teraz zaglądam. Ale jestem głodna strasznie, niedziwne zjadłam dziś około 300 kalori a to dlatego że niemiałąm czasu na jedzenie. Idę w takim razie spoać bo niechcę na noc jeść żeby nie zalegało w żołądku Mystery tak ja lateam po różnych topikach a dokładnie w czterech siedzę, to daje mi większą motywację do walki ;-)) Buziaki i dobranocka do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Triskell 0 Napisano Sierpień 12, 2005 Witajcie, czy można sie do Was przyłączyć? Nie kopenhagowałam co prawda razem z Wami, bo dopiero wczoraj znalazłam forum Kafeteria. Ale niecałe 2 tygodnie temu też zakończyłam kopenhaską, z wynikiem -6 kg. Od tej pory bywają wzloty i upadki, ale w sumie w ciągu tych dwóch tygodni po zakończeniu diety zrzuciłam kolejny kilogram. Niestety, mam jeszcze ok. 10-15 kg do zrzucenia. Mam nadzieję to osiągnąć mniej więcej do końca roku, ale jeśli potrwa to dłużej, to trudno. Codziennie ćwiczę przez ok. godzinę, dwa razy w tygodniu przez 2 godziny tańczę (tańce ludowe, wiec niektóre naprawdę energiczne), czasami skaczę na skakance. Jak musze się wybrać np. do sklepu, to tylko na rowerze. No i do tego programu brakowało mi tylko jakiejś rozsądnej diety. Wydaje mi się, ze dieta 1000 kcal to dobry pomysł dla mnie. Przeczytałam Wasz wątek i zarejestrowałam się na tej stronce z licznikiem kalorii - dzięki za link :-) Uściski dla Was wszystkich, Triskell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 12, 2005 Witam, gagatexxx jak widać ja też latam ;-) - wypuszczam cię tylko :-P Witam też nową koleżankę i zapraszam - kopehagowała ze mną tylko Magi więc weterani są w mniejszości :-P wszyscy inni nowi :-) Dzisiaj ubrałam moje stare spodnie co do kórych straciłam już resztki nadzieji - łazienka w remoncie, wszystko brudne, nie miałam się w co ubrać i z pewną taką nieśmiałością zanurkowałam w głąb szaffki - wyciągam, ubieram i .............WESZŁAM W NIE !!!!!! Heh jakie świetne uczucie :-D papatki i pozdroofffka :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Triskell 0 Napisano Sierpień 12, 2005 Mystery, gratulacje! :-D Takie założenie już dawno spisanego na straty ciucha bardziej dopinguje, niż wskazania wagi, prawda? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magi22 0 Napisano Sierpień 12, 2005 Mystery Ty Wielka (Mała) KOBIETO!!! hihihi :) Gratulacje moje! Witam nowe KOLEŻANKI! I dziewczynki proszę nie pytajcie czy możecie się przyłączyć, bo mi głupio, to nie prywatny topic i każda może tu być :) Ja po kawce, zaraz wszamię kalafiora na bulionie - PYCHA!!! BUZIAKI i slonecznego dnia w ponurą rzeczywistość! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja chce zapytac Napisano Sierpień 12, 2005 Hej Kobietki:) Gratulacje Mystery!!:)Jestem pod wrazeniem:) Witam nowa kolezanke Triskell:) no i w ogole kobietki witam WAS wszystkie;) Ja juz po dietetycznym sniadanku;).Zimno strasznie;) Dzis musze sporo popracowac ( mam jeden zalegly egzamin i bardzo specyficzna szkole..) Dietuje sobie dalej i cwicze i wiecie co, zauwazylam ze chyba spodnie sa ciut luzniejsze, a najbardziej ciesze sie z tego ze sa ciut luzniejsze na udach!!!A na tym mi bardzo zalezy:) POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatexxx 0 Napisano Sierpień 12, 2005 Hej kobitki :-)) dziś mój wyjazd i niebędzie mnie z wami przez tydzień :-(( ciężko mi będzie tam bez was, wiadomo jak morze to i lody, gofry piwo i wiele innych rzeczy schudłam 5 kg :-) jestem bardzo dumna z siebie (w biodrach mi zeszło około 4cm a w tali jakieś 2 no i w cyckach też niestety 2) muszę być twarda bo teraz czeka mnie najgorszy etap aby to utrzymać żeby te wstrętne kg nie wróciły ja również widzę po ciuchach jak zaczynają odstawać mystery-------> tu wielkie gratulacje dla Ciebie, niema to jak założyć coś starego co przez długi czas leżało w szafie i żeby było dobre lub nawet ciut przy duże Buziaki :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 12, 2005 heh - teraz to dopiero urosłam (wzwyż) ale dumna jestem. Weźcie tak mnie nie tego bo wpadnę w samouwielbienie :-P gagatexxx miłego wypoczynku i nie odmawiaj sobie przyjemności tylko nie przeginaj z nimi - bo to nie chodzi o to zeby z jezorem patrzeć ja twój facet szamie gofra, tylko kupić sobie też a połowę oddać rzeczonemu facetowi :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magi22 0 Napisano Sierpień 13, 2005 Mystery: STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Triskell 0 Napisano Sierpień 13, 2005 To Mystery dziś świętuje? No to wszystkiego naj-naj-najlepszego także i ode mnie Gagatexxx - udanego wyjazdu życzę. Na ochotę na gofry i inne słodycze polecam chrom w tabletkach. Ale też wiem, jak to jest z tymi wyjazdami. Pisałam wcześniej, że od zakończenia 2 tygodnie temu kopenhaskiej mam wzloty i upadki. Takim upadkiem był własnie weekendowy wyjazd. Do tego czasu codziennie rano po ćwiczeniach waga spadała o 0,2-0,4 kg w stosunku do analogicznego okresu z dnia poprzedniego. A więc powoli, ale systematycznie. A potem wyjazd na 2 dni do znajomych w sąsiednim stanie, 2 dni luzu i od razu po wadze można to było, niestety zauważyć. No i po weekendzie znowu to samo - powolne zbijanie tej wagi. Dzisiaj WRESZCIE, po 5 dniach, zeszłam poniżej poziomu sprzed wyjazdu. W ten weekend na pewno bardziej się będę pilnować, choć okazji do szaleństw będzie kilka (Ale ja będę silniejsza - i już! :) ) Ktoś tu na ostatniej stronie poruszył temat ćwiczeń - ja na przykład codziennie po porannej kawie (zwyczaj pozostawiony z kopenhaskiej) ćwiczę te: http://www.modeling.pl/?sub=cwiczenia/brzuch&fil=brzuch&poz=31 (oczywiście nie tylko na brzuch, ale i pozostałe) Dzięki Wam już drugi dzień zapisuję sobie kalorie na tej przydatnej stronce - oba dni ok. 800-900 :-) Powodzenia w dalszym zrzucaniu wszystkiego, co zbędne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CARRI Napisano Sierpień 13, 2005 hej ludziska pewnie sie dziwicie ze nagle sie odzywam coz strasznie mi brakuje rozmow z wami ale mam tak marny dostep do neta ze nie daje rady nawet nie mam teraz czasu zeby dioklkadnie przesledzic wszystko co zdazylyscie naklikac tutaj tak dlugo mnie nie bylo co do mojej diety to staram sie ja trzymac chociaz 1000 kal to to nie jest ale staram sie odzywiac poprostu zdrowo pytanko-pomaga wam ten ocet?????? wiecie co przez ta kopenhaska uzaleznilam sie od porannej kawy a naprawde przedtem pilam ja bardzo okazjonalnie:) jesli narobilam bledow to przeprasza ale naprawde sie spiesze pozdrawiam wszystkich papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadd Napisano Sierpień 15, 2005 jestem po kopenhaskiej i stosuję 1000kcal..Dzis zjadłam serek wiejski z łyżką dżemu z czarnej porzeczki a pozniej pół pomidora ze łyżką śmietany i ..cholera mam wyrzuty sumienia i myśli ze przytyję..Eh ten babski rozum.Ale chyba to menu raczej nie spowoduje,że waga mi podskoczy..Bo ogolnie to już nie chce mi się jeść wiec możliwe ze na dziś to wystarczy .. To jak?Nie zgrzeszyłam waszym zdaniem..z tym dżemem i śmietaną?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magi22 0 Napisano Sierpień 16, 2005 hohoho Dziewczyny : ))))) Carri - ja pilam przez kilkanaście dni i różnicy nie widziałam, no skończył się, to przestałam... Ale trawienie było zdecydowanie lepsze.. tzn.. \'kupka\' szybciej ale waga to nie bardzo. Jak już wcześniej pisałam przestrzegam przed MAŁYM jedzeniem, bo łatwo wpaść w sidła, a mało kcal jest niewystarczające organizmowi do prawidłowego funkcjonowania! A ja na razie kawka, bo nie mam ochoty na jedzonko coś zaraz przegryzę i obiad planuję dość kaloryczny więc się wyrówna hihihi :) BUZKA i pozdrawiam p\\s. NARESZCIE SŁOOONKOOOOO !!! :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 16, 2005 Witam piękne panie !!! :-) Carri jak mi brakowało twoich neologizmów :-P Dzięki dziewczyny za życzenia, ale prawdziwe urodziny mam dopiero jutro :-P Strrrrrrrrasznie pogrzeszyłam w weekend - tak bardzo ze dzisiaj głodówka. Muszę dzisiaj iść do mamusi żeby obadać wagę :-P trzymam \"kściuki\" za wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magi22 0 Napisano Sierpień 17, 2005 STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT!STO LAT! STO LAT! We prawdziwe Urodzinyyyy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 17, 2005 Oh Magi dziękuję jesteś kochanieńka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach