Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8482

od kiedy na basen

Polecane posty

Gość 8482

od kiedy mozna chodzic z maluchem na basen moje dzicko ma 3 miesiace i nie wiem czy to nie za wczesnie, odpowiedzcie

Gość ania 30
To może zapytaj pediatrę.

MY ZACZELISMY CHODZIĆ Z JULKĄ NA BASEN GDY SKOŃCZYŁA 4 M-CE, ALE Z TEGO CO SIE ORIENTUJE MOŻNA CHODZIĆ JUZ Z 3-M-CZNYM BOBASEM, POD WARUNKIEM ZE POTRAFI UTRZYMAĆ GŁÓWKE, JEST TO BARDZO WAŻNE BY DZIECKU GŁÓWKA NIE \"UCIEKAŁA\" PODCZAS ZAJĘĆ W WODZIE. U NAS JEST TAK. WAŻNE JEST TEŻ TO CZY MASZ DOSTĘP DO BASENU Z NIECHLOROWANĄ WODĄ (NP. OZONOWANA), CHLOR JEST ZDECYDOWANIE NIE DLA MALUCHÓW. A Z PEDIATRĄ POGADAJ , CZY NIE WIDZI ZADNYCH PRZECIWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH. POZDRAWIAM

Gość 8482
dzieki za info wiec chyba jeszcze poczekamy na basen bo mojemu maluchowi glowka jeszcze leci ;)

Gość Upsss
czy jest gdzies w okolicach Warszawy basen z niechlorowaną wodą?

Gość Upsss
Dzieki za odpowiedź

Gość
My zaczęliśmy chodzić z córką w 2-gim miesiącu i nie było wymagań co do główki. Zorientuj się gdzie w okolicy prowadzątakie zajęcia dla bobasów i tam, bezpośrednio na basenie spytaj czy mają jakieś ograniczenia, potem odwiedź peditarę - niech spojrzy uczonym okiem na bobasa czy wszystko ok i nie ma przeciwwskazań i fruu na basen :-)

Gość 8482
hmm mieszkam w malej miejscowosci i watpie zeby byly zajecia specjane dla bobasow ale popytam, myslalam raczej zeby chodzic na basen nie publiczny, raczej sobie poradzimy w wodzie bo studiuje rehab. :)

Ja zaczęłam właśnie w wieku trzech miesięcy. Mój synek był bardzo zadowolony o kochał te wyjścia. Kupiłam mu dmuchany samochodzik w którym leżał. Był bezpieczny. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.