Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dont cry

znów się popłakałam nad moją twarzą

Polecane posty

Gość dont cry

te krosty,zaskórniki i żebym nic nie robiła,a ja tak się staram ale nie mam już sił.czasmi mam ochote zerwć z chłopakiem,on nigdy mi nie zwrócił uwagi,czasmi chciałabym mu ulżyć żeby sie ze mną nie męczył,jeszcze nigdy nie byłam w pracy bez "tapety".i to już od podstawówki... mam 20 lat.wiem że ludzie mają wieksze problemy...

No wybierz sie do PORZADNEGO dermatologa, ktory pomoze Twojej cerze a nie jej zaszkodzi... Problem w tym ze nie wszyscy lekarze wiedza jak nam pomagac...

Gość dont cry
byłam u niejednego.wizyta 60 zł,leki ok.100 które wyraźnej poprawy nie dały

Gość spróbuj kuracji
drożdzowej. Kup zwykłe drożdze, takie do pieczenia, rano zalej trochę drożdzy wrzątkiem, postaw na godzinkę i potem wypij. Poszukaj wątku "kosmetyczne sztuczki" tam jest wszystko opisane. Może warto spróbować

Gość ania 30
Nie zadręczaj się,jeśli masz chłopaka to znaczy ,że on cię kocha i chce być z tobą.Każda dziewczyna ma w sobie coś takiego ,co podoba się innym,może ty jesteś zgrabna,masz ładne zęby lub włosy i ktoś ci tego zazdrości.Masz całe życie przed sobą,ciesz się latem miłością i nie daj się smutkom-pozdrawiam.

Gość no ale co
mówił lekarz jaka jest przyczyna?

Gość dont cry
nigdy żaden nie mówił ,co jest przyczyną.nie umieli odpowiedziec wprost a jeden zaprzeczał drugiemu

Gość dont cry
no i co że jestem zgrabna chciłabyw w końcu kiedys od 7lat miec gładką twarz

Gość saphire
takie problemy lepiej leczyć "od wewnątrz". próbowałaś kuracji antybiotykowej czy hormonalnej? maaści i kremy nie pomagają, wiem z włsnego doświadczenia. wręcz szkodzą, podrażnieją i uczulają. ja odstawiłam całkowicie wszystkie kosmetyki, a używałam dużo - kremy, toniki, maseczki, pudry.polecam ksiązkę "biblia urody" autorka paula begoun- rady na temat czym myć twarz, jakie składniki kosmetyków podrażniają i jak kłamią producenci kosmetyków