Icebound Harpy 31 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Nie! Bo prokurator się nami zainteresuje Jesteśmy wciąż młode i piękne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: No nie wiem czy nie zainteresuje Tu nie każdy się odważy napisać, że chce uszyć pościel z bawełny. Kto nie śpi pod pościelą z kaszmiru za 2 tyś, niech lepiej zamilknie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 207 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: obaj naraz i autobus Arabów może być ? Nie jesteś a ja tęsknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 4 godziny temu a po co uszyć w sklepach jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Jesteśmy wciąż młode i piękne. Wybacz. Powiem za siebie. Nawet kłamstwa muszą mieć granice przyzwoitości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Jesteśmy wciąż młode i piękne. Tutaj akurat bym się kłócil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 207 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Krzysztof Stolec napisał: Wskaż jedną osobę, która nie uważa cię za tępą. Masz 2 dni. Tępy chúj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a po co uszyć w sklepach jest A po to, żeby było mniej wolnego czasu, który marnujemy na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 31 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Wybacz. Powiem za siebie. Nawet kłamstwa muszą mieć granice przyzwoitości Ach.. I już jeden oponent śmie wątpić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: A po to, żeby było mniej wolnego czasu, który marnujemy na forum wolę marnować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Ach.. I już jeden oponent śmie wątpić. Bo on akurat wie, że jestem stara i brzydka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: wolę marnować Życzę powodzenia. Ja już skończyłam swoje przeróbki, mogę odejść w spokoju i pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 43 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: A po to, żeby było mniej wolnego czasu, który marnujemy na forum Temat nam wcieło... czas na kafe to zawsze się znajdzie .) chodzi o test overlocka mam go od wczoraj... będzie sporo do obrzucania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Bo on akurat wie, że jestem stara i brzydka Pogodą ducha nadrabiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 43 Napisano 4 godziny temu Ja jestem po szkole odzieżowej niby dawno temu to było ale czasem warto odświeżyć to i owo... w sumie to nauczyć się na nowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Temat nam wcieło... czas na kafe to zawsze się znajdzie .) chodzi o test overlocka mam go od wczoraj... będzie sporo do obrzucania. Czasu mam pod dostatkiem. Chęci już brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Ach.. I już jeden oponent śmie wątpić. Nie, no wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 31 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Bo on akurat wie, że jestem stara i brzydka Bo on taki piękny… phi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Pogodą ducha nadrabiasz I myślisz, że dostaniesz za to pucharek i rząd serduszek? A cmoknij mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 36 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Ja jestem po szkole odzieżowej niby dawno temu to było ale czasem warto odświeżyć to i owo... w sumie to nauczyć się na nowo. Myślałem że po fotografii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 43 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Czasu mam pod dostatkiem. Chęci już brak. Dlatego warto mieć kilka zainteresowań jak nie jedno to drugie... i nie nudzą się. .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 67 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Szon patrol$$$ napisał: Pozwól że sobie te mundrości zeskrinuje, mogą sie przydać do argumentacji w dyskusji z Gapciem Widzę Kuweto, ale nic nie ugrasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 43 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Flatpak napisał: Myślałem że po fotografii Nie : ) fotografie miałam przez rok na studiach jako przedmiot. Lustrzankę kupiłam kilka lat temu... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Bo on taki piękny… phi. No też doopy nie urywa, ale ma fajne/groźne spojrzenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: I myślisz, że dostaniesz za to pucharek i rząd serduszek? A cmoknij mnie Bezinteresownie przecież tego nie pisałem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 51 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Zero cukru napisał: A dziękujesz w komentarzu osobom, które stanęły za tobą? Nie, ale jestem bardzo wdzięczna gdy ktoś nie robi fikołów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Nie : ) fotografie miałam przez rok na studiach jako przedmiot. Lustrzankę kupiłam kilka lat temu... to jest Mara ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 4 godziny temu nikogo nie poznaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 43 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: to jest Mara ? Yhym: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 31 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: No też doopy nie urywa, ale ma fajne/groźne spojrzenie. A ile on ma lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach