Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ninna

Szukam ludzi z wwy...

Polecane posty

pase się w okolicach pl. Unii Lubelskiej :P ninna chyba nie spotykasz się z byle pacanami :P

no dziwne bo nie kojarze jakobym kiedyś jakąś żmijke widział :D

jak będzie ładna pogoda, to też wybywam na całe dnie, ale wieczory mam wolne. nie, z byle pacanami nie, ale mam nadzieję, że Ty jesteś wyjątkowy ;P ile masz lat?

hihihihi:) to jak nie kojarzysz to znaczy ze napewno mnie nie widziales bo ja charakterystyczna jestem ;)

a racja podobno wyjatkowy pacan jestem :P ninna - no nie przesadzaj nie moge ujawniać danych ze swojej metryki - jestem tu na forum anonimowo... i tylko dlatego tu jestem :P poznawać to sie mozemy poza forum :D

no dobrze, dobrze, ale zanim się poznamy muszę wiedzieć, czy oby pełnoletni jesteś ;) bo np. żmijka wiem, że już skończyła 18 lat ;)

ninna - a co nie lubisz sie spotykac ze smykami? :P spokojnie - 18stke miałem dawno i moge sie wypasać gdzie chcę z kim chce i do której chcę :D

spotykanie się z młodszymi facetami ma swój urok, owszem, ale jest lekko perwersyjne ;) \"wypasać\" - dobre, nie znałam tego określenia ;) a co Ty robisz na forum dla kobiet tak w ogóle?

zmijka charakterystyczna:P oznacza to ze troszke sie wyrozniam wygladem wygladam jak indianska zmija:) pacan z twojego opisu wieku wyglada ze wlasnie dobijasz do 50 - tki :P

widze ze cie to cie bardzo zainteresowalo:) wiec indianska zmija to nietypowy gatunek z rodzaju zmijowatych charakteryzuje sie rudo - brazowawa skora silnie nablyszczona i jedrna:P takze uklad pyszczka nie pozostaje bez znaczenia oczy maja azjatycki ksztalt, maly zgrabny nos, i duze usta charakterystyczna cecha zmiji indianskiej jest przeszywjaco- podniecajce spojrzenie ciemno brazowych oczu ktore wywoluje agresje i chec kopulacji dlatego tez zmija indianska jest pod ochrona, przywoluje do siebie (oczywiscie nie chcac tego) moralnych inaczej PADALCOW!!! czy taki opis cie satysfakcjonuje? czy chcialabys dowiedziec sie czegos wiecej :)

dobijam 50 tki? no nie dobijaj mnie bo jak Cie złapie żmijo to zobaczysz jaki ze mnie stary ramol :P a siedze sobie na tym forum bo wpada tutaj czasami fajna ekipa indywiduów przróznej maści co potrafią mnie nieźle rozbawić :D na dodatek odstresowuje sie bo siedze właśnie w robocie i udaje ze coś robie klnąc w zywago jaki zarobiony jestem :P no i własnie spotkałem perwersyjna ninnę i złosliwą żmijkę - ale jazda ja cie krece :P

ja dzis w pracy czekam na sciecie :) oczywiscie ubralam sie smiesznie a okazalo sie ze bede protokolowac na waznym spotkaniu i wejdz teraz na spotkanie z prezesami firm ubrana jak japonska uczenninca :P juz niedlugo dzis w poludnie poczuje sie jak idiotka:)

podoba mi sie żmijko Twoja umiejętność syntezy danych osobowych :P faktycznie niezłe z nas trio :D hm... zaintrygowłyscie mnie dziewczyn...

hahah, faktycznie, towarzystwo doborowe :)) jak japońska uczennica? żmijka, skąd Ty bierzesz te określenia? ;) a myślałam, że to tylko u mnie w firmie taka jazda z ubieraniem!..

określenia określeniami - skąd ona wzięła strój japońskiej uczennicy? i nie mów, że na dodatek chodzisz w japonkach?

ja chodzę w japonkach, ale za cholerę nie wiem, jak wygląda strój japońskiej uczennicy. podejrzewam, że to coś perwersyjnego ;) żmijka zamilkła - pewnie płonie ze wstydu na spotkaniu prezesów ;)

zmijka wlasnie pozarla trzy wielkie kluski z miesem na odwage:) a stroj japonskiej uczennincy :P juz objasniam tylko przy was tez zaplone bialo czarne buciki czarne podkolanowki krotka czarno biala plisowana spodniczka czarno biala bluzka z dlugim rekawem obiskajaca sie gdzie trzeba wiem wiem to byl zly wybor

??? podkolanówki? dziecko - chyba faktycznie uciekłaś z przedszkola - pytanie kto Cie zatrudnił, że sie nie bał? podsumowujac: wychodzi mi, że obie jesteście perwersyjne :P

Gość warszawianka25
Dzieńdobry wszystkim:)

podkolanówki i bluzka z długim rękawem? czy oby na pewno Ty jesteś w naszej strefie klimatycznej?... ja się roztapiam w sandałach i krótkich rękawach - dzięki Ci Panie za wynalazek klimatyzacji!...

jestem pewny ze nie tylko Tobie podobaja się Twoje podkolanówki :P rozumiem ze zamiast \"wredeny\" chciałaś napisać \"spostrzegawczy\" :P

wiec a) panom na spotkaniu nie przeszkadzaly moje podkolanowki b) pani jednej przeszkadzaly c) dostalam pisemna uwage o potrzebie zmiany sposobu ubierania w pracy

z tego wynika, że jedna pani była ważniejsza, niż kilku panów. jednakowoż jestem to w stanie zrozumieć. praca to praca. a w strój japońskiej uczennicy możesz się ubrać na spotkanie z nami ;)

dziewczyny osobiscie nie jestem wymagajacy i czepialski jakiś - jak chcecie sie ze mna spotkać to nawet nie musicie nic na siebie wkladać :P