Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzegorz Bakałowarski

To wiersz który napisałem dla Kobiety o której marzę - wysłać jej?

Polecane posty

Gość rozsądna miłośniczka bulli
No, no.... jestem pełn uznania dla grzegorza.... chcem jeszczem.... :) :) :)

Gość rozsądna miłośniczka bulli
Imć acanie, mości Grzesiu, serce me dla ciebie skore.. Wielkiś człowiek,warty grzechu... lecz jam ze wsi jest pacholę... Cknię za Tobą.. O!! mój luby Wielcem toba opętana.. Lecz juz w zwiazku jestem z innym I co nockę jestem brana... Lecz ma dusza cierpi wielce ocka nie schną , od łez wielu Chyba duszę oddam piekłu by być z Toba przyjacielu.... cdn...

czytam tutaj cudne zwrotki z wrazenia spadly galotki! coz za muza was dopadla ze taka tworczosc nagla! piekne strofy, zacne slowa czuje sie jak niemowa! coz powiedziec, co tu czynic miesza mi sie kurde w dyni;) swiat skrywa duze talenty ostry, sprosny jezyk, giety jam zas dzika, z lasu dziewka niech i moja tu ostanie przyspiewka co by kiedys moje dziadki nie wstydzily sie swej matki dodam jeszcze, tak po krotce ze utopie sie dzis w wódce:)

Gość uuuupupupu
uuuppupuu

Gość upupupuuupupupuuu
up upu up upupupupu up up up uppppuuu upupuuuuu upupuuuuu up up uuuuuuup UUPPP!!!!

Gość widzę że tu prawdziwe
starcie tytanów poezji! aż się wierzyć nie chce, że sami to wymyślacie :D

Gość wracaj ja tez cie chce
o w morde, ale poeeta:D

Gość szprycha
Kiedy dzisiaj rano wstałam Kieckę swa zadarłam i Do twych drzwiczek zapukałam Byś polizal troszkę mi Ale ty zaś jeszcze spałeś Wiec do buzi wzięłam ptaszka Kiedy w buzi urósł w mig Tu zaczęła się igraszka Ty się nagle obudziłeś Cyce moje wziąłeś w dłonie I mnie nieźle wygrzmociłeś Az mi w spermie Tylek tonie I tu kończy się zdarzenie O poranku coś mnie rypał Lecz znów w głowie mi walenie Taka ze mnie super szprycha ;)

Gość uppppppppppppppppppppppppp
jw

Gość szprycha
gdy cie w moje szparce czuję to nad zycie cię miłuję wiecznie moglabym tak trwac no zesz k**rwa moja mać wal mnie wciaz i wciaz i wciaz jestes lepszy niz moj maż twoje jaja są gorące jak egipskie pełne słońce moje cycki dramarycznie podskakuja notorycznie a ty sap i dysz i rznij twoj kutasek jest jak kij! tak uwielbiam chwile te sperme biore w usta me tak mnie ryp i wciaz tak rznij az do konca moich dni!!