Mężczyzna Umiejący Słuchać 0 Napisano Lipiec 29, 2005 Nadstawiam uszko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mężczyzna Umiejący Sikać Napisano Lipiec 29, 2005 nadstaw uszko.:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mężczyzna Umiejący Słuchać 0 Napisano Lipiec 29, 2005 Cóż za prymitywna i skazana na niepowodzenie próba podszywactwa. A kysz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka tam jedna Napisano Lipiec 29, 2005 obrazalam i bylam wredna.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co Ci ta wiedza Napisano Lipiec 29, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mężczyzna Umiejący Słuchać 0 Napisano Lipiec 29, 2005 Zamierzam się podniecić przy czytaniu waszych brudnych sekrecików. Każda kobieta ma jakąś lepką tajemniczkę, o której chętnie opowie. A ja będę oblizywał swoje spocone wargi i będą mi się świeciły oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deeeeeeeika Napisano Lipiec 29, 2005 mialm zle chwile w zyciu. moje nerwy skierowalam nie w tym kierunku co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie tlyko ty jestes Napisano Lipiec 29, 2005 taki inteligent tez wiedzialam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -kobieta- Napisano Lipiec 29, 2005 nie mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bebetka Napisano Lipiec 29, 2005 zdarza mi się sikać do zlewu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stara pomarancza Napisano Lipiec 29, 2005 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słdoka dupcia Napisano Lipiec 29, 2005 spałam z 30 facetami w ciągu pół roku mój obecny partner nigdy się o tym nie dowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marze o bloku czekoladowym Napisano Lipiec 29, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brudne skarpetki Napisano Lipiec 29, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jolka CZ. 0 Napisano Lipiec 29, 2005 ... nie umylam dzisiaj uszu... buuuuuuuuuuuuuu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość puska Napisano Lipiec 29, 2005 lubie rodzynki w polewie czekoladowej.:) NAPRAWDE.!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezsilność 0 Napisano Lipiec 29, 2005 mam ochotę na czekoladę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ręce opadają Napisano Lipiec 29, 2005 uwielbiam obgryzac paznokcie u nóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mężczyzna Umiejący Słuchać 0 Napisano Lipiec 29, 2005 To coś okropnego co wy tu wypisujecie! To mi się nie mieście w głowie, ale jako chłopaka bardzo podnieca. Czuję strużki potu na mojej wątłej suchotniczej klacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ochhhhh..... Napisano Lipiec 29, 2005 umiescilam ochydnego linka......leeee.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mezczyzno .... Napisano Lipiec 29, 2005 tys chlopak, czy chlop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłopakiem to on chciałby Napisano Lipiec 29, 2005 być ten stary szczwany lis :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagotka Napisano Lipiec 29, 2005 nie ...tam....niech sobie kazdy jest kim chce byc.... wyobraznia...marzenia......uczucia...... Ludzka rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mężczyzna Umiejący Słuchać 0 Napisano Lipiec 29, 2005 HA HA HA daliście się nabrać! Oczywiście moja klata jest pięknie umięśniona, szeroka, opalona i gładka jak lateks. Ale to naturalne w moim energicznym 19 roku życia. Ale dość dygresji opowiedzcie jakiś zapryskany brzydko pachnącym brudkiem sekrecik. Bo mnie to podnieca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idem...bo muszem.... Napisano Lipiec 29, 2005 co chcialbys jeszcze wedziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zoja... Napisano Lipiec 29, 2005 podszywalam sie....:( tez ide bo musze.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem 67-letnim cukiernikiem Napisano Lipiec 29, 2005 i ostatnio zmodyfikowałem polewę czekoladową do kajmaka. Ale był smród, ale ogólnie wszystkim klientom smakowało i cała partia zeszła jak świeże jagodzianki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zoja... Napisano Lipiec 29, 2005 jesli jestes cukiernikiem, to nie powinienes zdradzac swych tajemnic .:) Konkurencja czyha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no np. Blikle Napisano Lipiec 29, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyłuzdana Napisano Lipiec 30, 2005 19 lat i masz taką klate ... mmmmmm chce Cię poznać :) to moze zroimy coś co bedzie moim brudnym sekrecikiem ;))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach