Mężczyzna Umiejący Słuchać 0 Napisano Lipiec 30, 2005 Z największą przyjemnością. A jaki masz rozmiar biustu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zalezy kto Napisano Wrzesień 8, 2005 :P ma ten rozmiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śledzę luśkę od dawna 0 Napisano Maj 21, 2008 uppp :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śledzę luśkę od dawna 0 Napisano Maj 21, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie myłam Napisano Maj 21, 2008 Emigrantko :P hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MORRISSON Napisano Maj 21, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirel a 0 Napisano Lipiec 14, 2009 juz 5 dzien nie mylam zebow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Airinveins 0 Napisano Lipiec 14, 2009 Lol. To chyba moje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutaj xd Napisano Lipiec 14, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538&start=5160 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hardas Napisano Styczeń 18, 2015 Zrobiłem kupe i nie umyłem rąk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2015 zesrałam się i niechcący rozmazałam to siostrze na klacie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2015 Ale ktos tu ma braki :P haha podniecic sie chcesz obejrzyj sobie po r n..osa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 Wierzę w opętania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2015 Moj brudny sekret ? Zg****ilem analnie pijana kolezanke :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2015 Ożyłeś, stary capie???? :D Co do sekreciku: nie powiem ci, ale mam, oczywiscie. Tyle, że nie wiem czy można go okreslić mianem "brudny", dla mnie to coś dobrego. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2015 Raz w tyg w piatki usuwam brud spomiędzy palcow u nog. I tak wyszykowana ide spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2015 dzięki!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2015 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2015 Ale ze wszystkich palcow?Bo ja tylko z dwoch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2015 "Czego wy jesteście pyszni?!" Polska oczami wieloletniej emigrantki [ kanał.tv ] https://www.youtube.com/watch?v=4ZB-YdwaByM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2015 Jestem tragicznie zakochana w facecie starszym ode mnie o dziesięć lat, który ma czwórkę dzieci. Fantazjuję o tym, że ich matka umiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cygan2 0 Napisano Marzec 18, 2017 gosc ty to masz pomysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2017 Sekrecik mam, ale nie brudny tylko bielutki, mam słabość do opłatków i nie mogę się powstrzymać i rokrocznie zjadam nieprzyzwoitą ich ilość na długo przed Wigilią, a potem przy Wieczerzy ich brakuje....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2017 A ja chciałabym uprawiać seks z shemalem niewiem czemu ale strasznie mnie podniecają.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2017 Bo jestes pedalem,to proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2017 Lubie sobie wkładać w dupke różne rzeczy użytku codziennego. Najbardziej mnie podnieca pieszczenie oka mordoru sczoteczka do zębów żony a potem patrzenie jak nie zdająca sobie z niczego sprawy myje zęby. :D taki prank trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2017 Chciałabym pracować w klubie ze striptizem albo na sex czacie, ale nie mam odwagi, boję się co ludzie powiedzą, a marzy mi się to , by uszczęśliwiać facetów, czuć się atrakcyjna, móc założyć seksowną bieliznę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2017 Bzykałam się z trzema facetami. Dokładniej to dwóch mnie pieściło a jeden posuwał i tak kolejno każdy po dwa razy.Tak skończył się mój firmowy wyjazd.Jestem mężatką a oni z innych miast , więc pewnie nie wyda się.To było w poprzednie wakacje a teraz marzę , żeby chociaż z dwoma to powtórzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2017 Nie wierzę w Boga, ale chodzę do kościoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2017 to ja stoję za tematami o modelach do związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach