Gość witty pretty kitty Napisano Maj 4, 2017 Zakochałam się w znajomym ojca i próbowałam podrywać go z innego numeru telefonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2017 Ja uwielbiam niuchać spodnie dresowe mojego syna w kroku. Jeszcze jak ma takie brudne spierdziałe to niucham i odlatuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2017 Ja mojej schorowanej matce wyjadam jedzenie z opieki, dostaje codziennie obiad i zamiast 2 kulek ziemniaków mówię że dali jedną, zamiast kotleta - dali parówkę, zamiast pożywnej zupki jarzynowej dali wodzionkę z chleba i magii. Mamusia trochę marudzi ale kupę w pieluchę wali ładną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2017 ja też mam taką cichą tajemnicę, często będąc w pracy podniecają mnie moje koleżanki i ostro stoi mi mój umęczony wawrzon. Wtedy zwykle się onanizuję i spuszczam się w majty. Później cały dzień siedzę w zakitranych majtach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2017 mój sekrecik jest podobny, ale jednak trochę inny - pracuję w pizzeri (jednej z popularnych w Polsce) i nieraz mam ochotę na jakieś żarty - zdarza mi się napluć do składników, wytrzeć brudne ręce do ciasta czy w skrajnościach spuścić się do sosu czosnkowo-jogurtowego. Oczywiście te spusty to jak nie ma kierownika czy dużej liczby współpracowników. Z tego co wiem spusty są standardem jesli chodzi o pizzerie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julja 25 lat Napisano Sierpień 12, 2017 Lubię obciągać uwielbiam jak facet szczy na moje ciało ja mu stawiam stolca na klacie o to jest prawdziwa milosc.Lubie wylizywać o***t po oddaniu kału nie musi się podcierać kocham to‼ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2017 jesteście wszyscy obrzydliwi i żałośni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2017 Kiedys z mezem kiedy nie wiedzielismy o to lewatywa sprobowalismy sexu analnego niestety dostalam biegunki, cale lozko zasrane, poduszki i caly maz, wrzucilismy wszystko do pralki wzielismy razem prysznic, on odkrecil prysznic i wtyknal mi koncowke w d**e i tak zrobil mi lewatywe ze moglismy dokonczyc nasz sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2017 Mój brudny sekrecik polega na tym, że sram ci do ryja, autorze wątku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2017 masturbowalam sie w kazdym miejscu w ktorym pracowalam. w sklepie i w barze na zapleczu, w biurze w toalecie, w restauracji w chlodni z warzywami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 jak chodziłem do gimnazjum spuszczałem się do butów dla ładnych koleżanek z klasy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2017 Mam brudny piekarnik a jutro będą goście. Nie zdążę sprzątnąć i mam nadzieje, że nikt nie zajrzy i nie zobaczy bo bym się ze wstydu spaliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2017 Jak byłam mała otwieralysmy w sklepienia paczki czipsow żeby się poczestowac. Często też gniotlysmy specjalnie batony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2017 wzięłam udział w praniu mózgu przez jakiegoś guru. po spotkaniu tak strasznie mi sie pophierdoliło w głowie, że straciłam prace i włóczyłam sie po ulicach londynu jak menel.Nie miałam gdzie spać, bałam sie na ławce w parku. Nie mając gdzie pójśc, poszłam do mieszkania złodziei i pijaków,(którzy mnie do siebie zaprosili) totalnych degeneratów, jeden gosciu kazał mi sie iść wykąpać i polozyc z nim w łóżku, na szczescie byl tak pijany ze nic mi nie zrobił, a ja i tak nie zasnęłam bo sie cała trzęsłam ze strachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2017 głośno się zesrałem przy bzykaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2017 Ru'cham psa gdy s'ra!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2018 A ja trzepię oglądając stare baby na redtube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2018 Podcieram się lewą ręką, chociaż papier mam po prawej stronie. Przebijcie to k****. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach