Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wonderful and adorable woman

Bo w nas jest seks!Niech wreszcie się ujawni -Czyli odchudzanie od 1 sierpnia

Polecane posty

Witam sie Ja W koncu udalo mi sie zejsc do wagi, ktora mialam tydzien temu przed imprezka czyli znowu waze 60,4 a czasem nawet waga mi pokuzuje 60,3... Bardzo jest happy!! W koncu, a juz watpilam w odchudzanie, najbardziej bylo mi szkoda ze przez glupie dwa dni objadania zaprzepascilam i przytylam te ok 1,5 chyba. Przed nami weekend, ale ja nie bede szalec... Bedzie pizza ale zrobie na obiad i zjem tylko kawaleczek z salatka :-) pozdrawiam i wytrwalosci zycze!!

dzis jestem w swietnym humorze !! Na wadze pojawila sie dluuuuuo wyczekiwana i wymarzona 5!! Czyli waze 59,900 w porywach 60,000. Dziewczyny nie poddawajcie sie!!!! Gdy bedziecie bliskko celu bedziecie taaaaaakie dumne i szczesliwe.... a ja juz wiem ile chce wazyc, 53-54 kg tak wyliczylam ze to moje idealne BMI

widze ze wszystkie sie pochowalyscie, hmm... ale czemu???? ale i tak podciagne topic....

Gość natiiiiiiiii
siemano;P boze jak mnie tu dawno bie było ale to przez to ze przez chyba 4 dni wogule mnie w domkqu nie było o czasie na kompa to juz nie wspomne w sob były pierwsze wykłady;/ bleee nic rewelacvyjnego nie znam nikogo jeszcze:( niby zawsze sie kogos poznaje a ja nie znam grrrrr :( mega qpa:( a przez ten tydzien jadłam i jadłam a wczoraj wtryniłam paczke chipsów wiec nawet na wage nie wchodze bo wiem ze to co schudłam poszło sie je*** :( bu;/ pzdrawiam pa:)

Gość natiiiiiiiii
a se przypomniałąm moze ktoras laska ktora jeszcze foty nie wyslał MI;p MOze to zrobic:) hm? jest taka? bo ja mam aktualne (;

no nareszcie Natiiii, myslalam ze mnie opuscilas juz:( Ty nadal na tej kapuscianej? Moze rpzejdz juz na 1000 kcal bo w koncu krzywde sobie zrobisz! Ile mozna jesc to samo?

Gość natiiiiiii
nie, od tygodnia jem normalnie wogule przez ten tydzien jadłam same słodycze;/ gr:| własnie zamierzam przejsc na 1000kcl ale gdzie dobrze liczyc kalorie np jem bułeczke z szynka i masełkiem to jak mam policzyc kalorie:(? albo obiad ? hm bo chciałabym sie przezucic a nie wiem jak liczyc edytek a krzywdy se nie zrobie bo chyba znów rpzytyłam 5kg:( nawet wazyc sie nie bede bo wstyd:)

Gość natiiiiiii
gdzie sie takie cus zakłada niech ktos mi powie bo nie wiem;P

Gość xlka
Musisz się zalogowac na tej stronie i będziesz miała potem do dyspozycji dzienniczek kalorii

Gość nnatiiiiiiiiiiiiii
fensk:) jak wam idzie bo mi nie idzie

Gość Cannibal_Holocaust_Szitaka-
SZITAKA.

Gość xlka
Jak już nawet Eddytek nie pisze to jest źle :(

Gość natiiiiiiiiiiiiiii
poddałam sie zegnam was było miło i powodzonka:)

NATIIIIIIIIIIII NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ZOSTAWIAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( PROSZĘ!!!!!!!!!!!!! TEŻ NIE JEST MI ŁATWO ALE SIĘ STARAM, NATUŚ CHODŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😭

Gość natiiiiiiiiiiiiiii
a po co wdupcałam przez póltora tyg słodycze i znów mi przybedzie za pare dni pare kg:( i bedzie 69;/ bo ja sie powstzymac nie moge no nie moge i co mam zrobic:(

Natiiiii mam t0 samo, idzie zima to dlatego. Chce nam sie słodyczy bo chcemy tluszczu. Damy rade, musimy przystopowac:)

Gość natiiiiii
edytek ja mam tluszcz 24h na dobe 356 dni w roku hihihhihihi=P

Natiii po cot kaie głupie gadanie, trzeba cos z tym zrobic a nie utwierdzać sie w przekonaniu ze sie nie uda. Ja juz si eciesze ze od listopada znow zaczynam na fitness chodzic bo teraz tylko ciasteczka i siedzenie, na szczescie jeszcze nie mi nie wróciło ale boje się ze tak bedzie jak cholera.

Gość natiiiiiiiiii
bry;=p ZAra smigam do biedrony:)

Gość reniaczek83
Witam!! Nic się nie martwcie-ja własnie popiericzyłam tą moją "cudowną" pracę-wyzysk-wyzysk i jescze raz wyzysk..schudłam tam 7 kilo w sumie-przez nie całe 3 tyg!ale już zaczynam wracać do starego trybu życia:/ juz sie zajadam ziemniaczkami,ciasteczkami:/ najorsza ta zima..dobija mnie..jeszcze nie mogę się dogadać zupełnie z moim facetem:( nic tylo siąsc i jeść i tyć..jestem załamana..po prostu nic mi się już nie chce..

Gość xlka
dziewczynki znowu weekend ! tym razem planuje go przetrzymać, w miare możliwości;)Obym dała rade, czego i wam życze!:)

Reniaczek83 rozumiem Cię w 100% bo mam to samo :(:(:(:(:( Natiiiiiiiii niestety weekend, mam nadzieję, że dam radę Trzymajmy się dziewczyny :D

Gość natiiiiiiiiiiii
a edytek powiem ci szczerze ze weekendy wcale nie sa zle cały dzien na uczelni co tydzien i nie mysle o jedzeniu bo sie ciagle notuje i notuje grrr(;

Gość petlamb83
witam wszystkie, ja startuje z waga podobna do w.a.w 85 kg i 171 cm wzrostu, mam 22 lataka. Mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko, ze sie przylacze:)

Witam witam:D:D:D:D:D:D Kupiłam sobie dzis żakiet r. 38 :D:D:D:D:D:D:D:D:D JAK WIDAĆ CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :D

witam w poniedziałowy poranek:) jak się macie dziewuszki? Ja staram się znów wrócić do diety, stop słodyczom!!! :)

Gość natiiiiiiii
helo;P kaczor wygrał buuu:( mega poraszka;/ no ale wracajac do spraw wazniejszych;Pwiec od nowa trzymam dietke znaczy normalnie jem ale słodycze staram sie ograniczac nie waze sie bo bym jeszcze sie załamała;P a co do ubrań to ja sie tam rozmiarami nie kieruje bo np spodnice mam 38 ,a bluska 42 ostanio w sklepei była zamała :| wiec rozmiary niczego nie odzwierciedlaja ale gratulejszyn edytek;P