Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHH

KAŻDA KOBIETA MARZY O PIĘKNYCH DŁUGICH I GESTYCH RZĘSACH

Polecane posty

Gość HHH

A JAK NIE TZN ,ŻE TAKIE MA.DZIEWCZYNY MOŻE ZNACIE JAKIEŚ SPOSOBY NA TO BY RZĘSY BYŁY PIĘKNE DŁUGIE I GĘSTE?

Gość kup se sztuczne

hej :) , ja smaruje sobie na noc olejkiem rycynowym. nie stały sie jakos niesamowicie grube, ale zdecydowanie lepiej wygladaja. przynajmniej na moich tusz zdecywowanie lepiej wyglada i lepiej sie rozprowadza.

Gość potwierdzam - olejek rycynowy
niezastąpiony :-D

A co sądzicie o odżywce Constance Carroll do rzęs i brwi. Kupiłam ją niedawno ale już uważam że jest całkiem fajna. Zawiera pentanol, keratynę z gliceryną, odżywia rzęsy i można ją używać do nadawiania kształtu brwiom... Cena nie jest bardzo wygórowana bo ok. 10 zł. Polecam...

moja koleżanka ma bardzo długie rzęsy.. spytałam co robi a ona mi odpowiedziala ze to moze dlatego kiedys je sobie obcieła. kiedys wiec jak byłam młodsza podciełam sobie rzęsy tak z 1 mmm i serio mi sie wydawało ze urosły troszke dłuzsze... co o tym myślicie? nie chodzi mi \'cors o obcinanie ich ale o \'podcinanie koncówek\" tak o 1 mm

Gość Ixxia
Gola ile kosztuje to do rzes...?

Gość mam_pytanko
a mozna to kupic w jakims sklepie wWawie czy trzeba zamowic przez internet?

Gość tylko uwazaj
z tym podcinaniem to uwazaj mojej znajomej kolezanka sobie sciela za krotko i tak juz jej zostalo

jak chcecie miec dlugie rzesy to podkrecajcie je zalotka u samej nasady rzes:) nawet niezbyt dlugie rzesy po zalotce sa slicznie podkrecone dzieki czemu wydaja sie dluzsze;)

Gość slotkaaaaaaaaaaaaaa
jezel isie obetnie rzesy to pozniej nieodrastaja albo zadko keidy orastaa\ja dluzsze.. wiec raczej nei obcinajcie tylk orpzemywajcie olekiem rycynowym polecam ! :D

Gość rycynowa
Bardzo często stosuje (a raczej stosowałam) zalotke do rzęs i moje rzęsy przez to stały się bardzo osłabione,kiedyś wstałam rano patrze w lustro i nie wierze....na środku powieki miałam pare bardzo krótszych rzęs o połowe!! tak więc poleciałam do apteki kupiłam olejek rycynowy i smaruje smaruje i powiem wam,że odrosły mi dopiero po prawie 2 miesiącach o dziwo dłuższe ,troche śmiesznie to wygląda hehehe...ALE!!! noi tak smaruje sobie rzęski codziennie na noc już prawie 3 miesiące i zauważyłam,że przy zmywaniu makijażu z oczu rzęsy strasznie wypadają!!!! nie wiem co jest tego przyczyną ,zalotki już nie używam a tusz mam dobry,pomóżcie

moze masz z natury slabe rzesy? ja juz prawie 3 lata uzywam zalotki dzien w dzien i mam tak samo geste rzesy... robie tez henne co jakis czas(dosc rzadko) i nic zlego sie z nimi nie dzieje...

Gość rycynowa
Może rzeczywiście mam słabe rzęsy :( ja też robie sobie od czasu do czasu henne,noi też mam z tym problem,bo swędzą mnie powieki i puchną,chociaż staram się nie dotykać ich henną i przyciemniam tylko końcóweczki

Gość nikkkaaa
olejku rycynowego nei mozna caly czas stosowac do rzes, musisz robic przerwy. moze dlatego Ci wypadaja.

Gość katrinkaaa
hehe ja też sobie kiedyś podciełam :D i kurcze chyba z 5 lat mi odrastały:) więc nie polecam!!!! ale teraz są długie i też stosuje olejek rycynowy:)

do-> rycynowa. faktycznie mnie tez przy zmywaniu makijazu wypadaja,a stosuje olej rycynowy od miesiaca. widac faktycznie nie mozna go stosowac bez przerwy...moze po dluzszym czasie stosowania jakos obciaza rzesy?w koncu one nie maja kiedy oddychac- w dzien tusz,w nocy olej...

Gość rycynowa
chyba sprawdza się stare przysłowie "co za dużo,to nie zdrowo" hehehe tak więc odstawiam olejek,może tylko raz na jakiś czas będe sobie smarowała

Olejek rycynowy super sprawa, ktora faktycznie sie sprawdza. Polecam osobiście, by nanieść go w ilosci naprawde niewielkiej najlepiej na noc. Rano wystarczy tylko bierzącą woda oczeta przemyc i jest jak byc powinno! Co do czestotliwosci: Prosze stosować go każdego dnia przez okrez 3 tygodni, po czym zrobic dluuugo przerwe. Kuracje nalezy robic 3/ rok, nie częściej!

Gość a ja ostatnio czyli na swieta
przykleilam sobie sztuczne kepki rzes ,odpadly mi po tygodniu ( tzn sama je odkleilam bo mnie denerwowaly) i wtedy przezylam szok ! zdejmowalam sztuczne razem z moimi :( kiedy zdjelam juz wszystko pozostaly mi krociutkie rzeski ryczalam chyba z tydzien. Ale dzis :) minely 2 miesiace i jest calkiem inaczej .Mam rzesy jakich sie nigdy nie spodziewalam po prostu dluuugie na maxa o wiele dluzsze od tych ktore mialam przedtem :) niewiem jak to sie stalo ale sie ciesze bo chyba bym sie zalamala z takimi krotkimi rzeskami .Acha a co do olejku rycynowego to w pierwszej chwili chwycilam sie go bo musialam sprobowac wszytkiego ,smarowalam z 3 dni i mialam oczy jak wampir cale w czerwonych zylach i piekly strasznie a kiedy odstawilam olejek wszystko powrocilo do normy wiec niewiem jak to jest moze uczulenie jakies

Gość Aluttt
Obecnie mam srednio dlugie rzesy za to dosc geste. Do podkreslenia tego uzywam tuszu maybellline new york - define-a-lash. Na roznych forach czytam duzo o urodzie i gdzies natknelam sie na olejek rycynowy. Jedni wypowiadaja sie pozytywnie drudzy negatywnie. Jednak chyba zaryzykuje i kupie go. Moge wiedziec gdzie moge dostac ten olejek w jakiej cenie? i czy moze cos po nim mi sie stac? Za odpowiedzi dziekuje:*:)

Gość Zrobiłam
permanentne przedłużanie i zagęszcznie rzęs metodą Great Lashes, do każdej mojej rzęsy doklejono mi dłuższą podobną do ludzkiej. Efekt super! Jestem juz 3 m-ce po zabiegu i efekt nadal jest!

Gość rzęsista rzęsa
Jakiś czas temu ktoś pisał że wciera witaminę (w postaci olejku) i to daje świetne rezultaty. Chyba chodziło o wyciskanie zawartości kapsułek wit. E, ale nie jestem pewna. Ktoś pamięta o co chodziło?

Gość kOffana nastOlatka
ja usłyszałam,że jak się podetnie rzęski to potem są dłuższe ... ale ja jakże by inaczej ciachnełam sobie tyle,że zostało mi chyba 3/4 mm!!!!!!! to było 4 tygodnie temu! poleciałam do kosmetyczki i też powiedziała o OLEJKU RYCYNOWYM!! no i smarowałam,smarowałam .... i po niecałych 4 tygodniach mam piękne dłuuuugie rzęsy !! :):) a tak się bałam ..... kup olejek i czekaj ... ;*

Gość kasiaa cichopek
olejek kupicie w aptece, kosztuje nieco mniej ponad 2 zł polecam! Nie jest to środek na porost rzęs, nie urosną Wam dluzsze niz macie, ale beda wzmocnione i stana sie po prostu ciemniejsze. Nie łudźcie się, że nagle wyrosną Wam rzęsy do nieba, po prostu zregenerują się.

Gość gitarra
dowiedz sie czegos wiecej o olejku rycynowym, slyszalam ze pomaga:)

Gość lepiej od olejku rycynowego
sprawdza się odżywka Gal keratynowa w kapsułkach, używam jej do paznokci, rzęs i brwi, działa jak zadna inna a kosztuje tylko 10zl za 48 kapsulek które starczają na baaardzo długo, moje rzęsy po niej przestały wypadać, są ciemniejsze i dłuższe! Tutaj link http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=7475

Gość ochach
a więc ja mam bardzo długie rzęsy ale to rodzinne bo moje siostry również i moje dzieci chłopcy mają nienaturalnie długie rzęsy ale do rzeczy moja koleżanka mi zazdrościła takich rzęs i sobie podcieła niestety nie odrosły jej więc uważajcie na tą metodę, to oprostu juz tak jest jedna jest zgrabna, jedna ma piękne włosy a inna rzęsy, postaraj się stosowac kosmetyki które poprawią ich wygląd tzn przed nałożeniem tuszu oprusz rzęsy delikatnie pudrem wtedy będą wyglądaly na grubsze i tusz lepiej wyciągniesz tylko uwaga nie przesac bo wygląd "nóżek much" nie jest atrakcyjny, poszukaj dobrego tuszy który ci pasuje ja używam KRYOLANa jest super,powodzenie