Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eo

glupi brak rozsadku

Polecane posty

Gość Eo

chcialam zapytac o zywotnosc plemnikow poza pochwa kobiety. Czy niekorzystne warunki zewnetrzne od razu je usmiercaja? I czy latwo jest je usunac z palcow za pomoca sliny? I ostatnie pytanie: czy lekkie dotkniecie bielizny oblizanymi palcami stwarza zagrozenie? wydaje mi sie to niemozliwe :P zwlaszcza ze po kilkunastu minutach bielizna zostala zmieniona. Jednak prosze o odpowiedz, aby zlikwidowac moja niewiedze na ten temat. Z gory dziekuje

Gość Eo
qcyk => mam nadzieje ;) bije sie w piersi za glupote Benito => ja i on :>

Eo ja zrobilam wieksza glupote ;) nie bylo bielizny nie bylo \"sprzetu\" byla tylko namietnosc acha.. no i nie bylo \"wjazdu\" chociarz no prawie prawie... .... no i zyje i mamusią nie bede tak ze nie martw sie wszystko pod kontrolą;) w razie czego zabij mnie jak sie pomyle:D:D ale wierz mi ze gorsze rzeczy ludzie robią a rodzicami nie zostają ;)

Gość Eo
dluga abstynencja i wynikajacy z tego amok seksualny to zabojcza mieszanka :P w dodatku ta malo komfortowa laczka :D

Gość Eve84
Witajcie!! Mam pytanko. Moj chłopak ma bardzo rzadką i wodnistą sperme. Troche mnie to martwi i zastanawiam sie czy to jest w pożadku. Moj poprzedni partner miał zdecydowanie bardziej gęste i białe nasienie. Boje sie, ze fakt ten moze wpłynac na np. problemy z przekazaniem zycia? Mężczyzni i kobiety!!! Czy po wygladzie spermy mozna cos wnioskowac?? Czekam z niecierpliwoscia na porade!!

jezeli sperma jest zielona albo czerwona albo niebieska to hehe zdecydowanie jest cos nie tak;) natomiast u kazdego moze wygladac troszke inaczej tak samo jak jest gęstsza i mniej gesta slina i tak samo jak jest obfity i mniej obfity okres ;) niech sobie zrobi badania najlepiej i juz bedziesz wiedziec...

Gość Eve84
Dzieki! Sperma zdecydowanie jest spermowa :) Tylko taka dziwnie rzadka...Ale sie troche uspokoiłam! Pozdrawiam