Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ty za życzenie śmierci ludziom tutaj dostaneisz taki w... od losu, że Ci namiotowy bokiem wyjdzie Zobaczysz na własne oczy co to strach. A teraz szczekaj na mnie do rana .... Nie zwracaj na niego uwagi on pisze nawet jak wszyscy śpią, leków niema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Życzę wam śmierci za gadanie o mnie, że jestem prostytutka albo robię lody za telefony Lub za szydzenie z ludzi chorych na schizofrenię czy bezdomnych. Możecie zdechnąć i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu ty byś się nauczył chociaż języka polskiego pisać fifofa tumanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie znasz mnie osobiście, więc nie oceniaj pochopnie. Dobranoc. Ale czemu po kieliszku wyzywasz mnie od cwaniar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A co tutaj się odwala. Sama widzisz miłości potrzebuje świątecznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Z gejów też się naśmiewacie, a kobiety wolą geejow od was haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale czemu po kieliszku wyzywasz mnie od cwaniar? On ma taki styl poproś zmienił ten wyraz na ładniejszy będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Samiec alfa Alvaro sragetti a szynszyla spieerdolila od degenerata do jakiegoś murzyna xD Edytowano 1 godzinę temu przez KochamÊlcię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 267 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Sama widzisz miłości potrzebuje świątecznej. Tutaj to polowa potrzebuje. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tutaj to polowa potrzebuje. xd Mało kogo da się przekonać aby ładnie pisał tym bardziej zachowywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Mi za 9 godzin otwierają sklep audio a ja już dotarłem na miejsce i się nudze xD Nie wiedziałem, że tak szybko chodzę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Piles nie pisz proste Ja też nie raz najeebany pisałem do ludzi a potem tego żałowałem, gdy wytrzezwialem Dobrze że na własnej skórze doświadczyłem tego, że alkohol to zło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale czemu po kieliszku wyzywasz mnie od cwaniar? Przepraszam Cię za dużo wypiłem masz rację. Zwijam się stąd już. Śpij spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 267 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KochamÊlcię napisał: Mi za 9 godzin otwierają sklep audio a ja już dotarłem na miejsce i się nudze xD Nie wiedziałem, że tak szybko chodzę xD Będziesz 9h czekał aż sklep otworzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu A ty srakaron myślisz że mi zależy na życiu, ty tumanie? Jak umrę nawet jutro to co? A niedługo może byc wojna i rakiety będą latały na niebie i bomby atomowe xD Hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Za 10 lat już sztuczna inteligencja będzie na takim poziomie, że ludzie potrzebni nie będą. No a co mam robić? 20 mil jestem od namiotu w innym mieście xD Myślałem że dotrę tu gdzieś nad ranem, a ja już jestem. I nawet mnie nogi nie bolą Schowałem sie w krzakach i czekam jak będzie rano, to pójdę do pubu na kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Przepraszam Cię za dużo wypiłem masz rację. Zwijam się stąd już. Śpij spokojnie Ty menelu, dobrze że cycata Szynszyla nie widzi jak sie stoczyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Kumpel do mnie dzwonił i mówię mu ze ide na tripa a on że wariat jestem i chory XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 267 Napisano 1 godzinę temu Ty to jesteś jednak hardkor. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 2 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, KochamÊlcię napisał: Samiec alfa Alvaro sragetti a szynszyla spieerdolila od degenerata do jakiegoś murzyna xD Makaron nie umiał jej wyr.uchac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 267 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, CzarnaMamba napisał: avatar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, CzarnaMamba napisał: Makaron nie umiał jej wyr.uchac Ty umiesz w necie z avkiem Elci Nie znasz mnie frajerzyno, a szczekasz na mój temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Nie szczekaj już srakaron tylko do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: avatar. Nie strzelaj idziemy lepiej spać Dobrej nocy Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Od tego chlania juz pewnie srakaronowi nie staje xD Ale rzucać to się potrafi najeebany hahah 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu To idź spać, najlepiej do trumny xD Zapadnij w sen wieczny Będzie jednego śmieecia mniej Każdy cię tu zna i widzi jakim nędznym odpadem jesteś i jak się osmieszasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 267 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie strzelaj idziemy lepiej spać Dobrej nocy Wzajemnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A ja idę polazic dalej może do Birmingh.am dotrę xD Mam jeszcze 9 godzin A spowrotem chyba wracam pociągiem pieerdole już łazić Wezmę sobie gorący prysznic na pływalni Edytowano 1 godzinę temu przez KochamÊlcię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Albo znajdę sobie fajne miejsce wśród drzew i pogram w lol wild rift do rana hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Ale łażenie nie jest zle Ciekawe jak sluchawki będą grały ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach