KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Mam mocne nogi, około 40km już zrobiłem i mnie nic nie boli W ogóle nudzi mnie to życie jeebane i poszedłbym sobie gdzieś daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Szpagat trenuje, jakbym srakaronowi wyjeebal z buta w te zachlana mordę to by się złożył Edytowano 1 godzinę temu przez KochamÊlcię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, KochamÊlcię napisał: Szpagat trenuje, jakbym srakaronowi wyjeebal z buta w te zachlana mordę to by się złożył Zazdrość i nienawiść tak Cię niszczy, że nie panujesz nad sobą i musisz wyżyć się w necie na innych Filipku zmykaj do mamy, bo inaczej matka natura Cię wyjaśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Wyżyć to się mogę na twojej mordzie śmieeciu xD Edytowano 1 godzinę temu przez KochamÊlcię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu ciebie już matka natura wyjaśniła Jesteś ludzkim odpadem i baby spieerdalaja od ciebie, bo wali od ciebie spirytusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Pójdę do mamy jak ty się położysz do trumny obok ojca salowej xD Tam twoje miejsce hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Haha tchórz jak spiërdolil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach