ona-24 0 Napisano Sierpień 1, 2005 jakieś szczególne witaminki należy łykać-coś mi sie obiło o uszy o witaminach z grupy B które działają ochronnie na wątrobę a może jeszcze jakieś inne?kto wie cos na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość organizm potrzebuje sexu Napisano Sierpień 1, 2005 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona-24 0 Napisano Sierpień 1, 2005 bardzo proszę o poważne i wnoszące coś do tematu odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to byla malo Napisano Sierpień 1, 2005 konstruktywna wypowiedz? przeciez to najprawdziwsza prawda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhuuu Napisano Sierpień 1, 2005 ja słyszałam że trzeba łykać witaminę b6 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhuuu Napisano Sierpień 1, 2005 i pasikoniki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhuuu Napisano Sierpień 1, 2005 proszę się pode mnie nie podszywać!! te pasikoniki to nie Ja pisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona-24 0 Napisano Sierpień 1, 2005 widać ktoś ma z tego niezłą zabawę!!nie wiem co za debil może mieć z tego przyjemność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Sierpień 1, 2005 http://s41.superhost.pl/~renika/forum/viewtopic.php?t=152 tu znajdziesz potrzebne informacjie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach