Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, konie na ambonie napisał:

przeciez ten trevor sam sie chwail skad jest wiec reklamacja odrzucona

NIGDY NIE BYŁEM NA KOWBO. A ŻE WIEM SPORO, BO SAMI TU ELABORATY WALILI O TYM CO TAM SIĘ DZIAŁO.

LILPED JAK ZWYKLE PRZEKRĘCA WSZYSTKO, STANDARD

Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Jak se wypcham skarpetami to też mam tak

Tylko ten smród pod nosem przeszkadza 😂

2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Skoncz. Trójmiasto to nie jest los andzeles...I lecz obsesje. Dobrze wiem że to ty dzwoniłeś do szkła z piosenka.

nigdy nie ogladalem szkla kontaktowego jak do tego pijesz to nudne jest 

tak tak wszyscy wiedza bo jedna baba powiedziala drugiej babie

ja tam wiem kiedy sie nagonka zaczela i jaki w tym udzial mial znany kryminalista latkowski bo pamietam go jeszcze jak dla wprostu pisal

Edytowano przez konie na ambonie

7 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Przy takiej ginekomastii każde cycki wypadają blado. No może oprócz dojcow noxelii

WIDZIAŁAŚ JEJ NAGIE DOJCE? 

3 minuty temu, jukon tworki welcome napisał:

i od tego ci się ujeeebało we łbie, że wyglądasz jak Brad? 🤣🤣🤣

Raczej od dziecka byłem podobny do Kevina samego w domu 😉

Edytowano przez big buu

1 minutę temu, TREV0 napisał:

NIGDY NIE BYŁEM NA KOWBO. A ŻE WIEM SPORO, BO SAMI TU ELABORATY WALILI O TYM CO TAM SIĘ DZIAŁO.

LILPED JAK ZWYKLE PRZEKRĘCA WSZYSTKO, STANDARD

dobra skoncz juz te maskarade

5 minut temu, konie na ambonie napisał:

oczywiscie ze nie bez powodu na kafeterii kazdy ma jakis powod i ludzie tu pisza prawde wylacznie 😄

Rozumiem, że jedna, no dwie osoby ale tu znacznie więcej tak twierdzi. Nie żebym miał coś przeciw gejom ale to głupie tak zaprzeczać.

Przed chwilą, Mam na imię Paweł napisał:

Rozumiem, że jedna, no dwie osoby ale tu znacznie więcej tak twierdzi. Nie żebym miał coś przeciw gejom ale to głupie tak zaprzeczać.

kolejny udajacy ze jest tu nowy mimo ze siedzi codziennie 😄

2 minuty temu, konie na ambonie napisał:

nigdy nie ogladalem szkla kontaktowego jak do tego pijesz to nudne jest 

tak tak wszyscy wiedza bo jedna baba powiedziala drugiej babie

ja tam wiem kiedy sie nagonka zaczela i jaki w tym udzial mial znany kryminalista latkowski bo pamietam go jeszcze jak dla wprostu pisal

Dziadziu o Kubie plotki w Trójmieście krążyły jak ty w pieluchy sråles sto lat przed murzynami i latkowskim. Jeszcze zanegujesz okraglo ziemię żeby wyszło na Twoje. Jesteś kùrwa denny w chùi

• Like 1
  • Haha 1

Dziadziu o Kubie plotki w Trójmieście krążyły jak ty w pieluchy sråles sto lat przed murzynami i latkowskim. Jeszcze zanegujesz okraglo ziemię żeby wyszło na Twoje. Jesteś kùrwa denny w chùi

tak tak  wszyscy to wiedza 

nie wiesz jaki ksztalt ma ziemia i jak dzialaj szczepionki ale prawde objawiona o wojewodzkim posiadlas 😄

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

o mnie na kafeterii kraza ze jestem gejem 😄 podejrzewam ze te o wojewodzkim moga byc podobne i oparte na tym samym 😄

bycie gejem jest teraz w modzie wiec po co ktoa mialby jak sugerujesz spotykac sie z babami zeby to ukrywac ?

za bycie gejem daja dodatkowe profity i role w serialu na netflixie 😄

• Haha 1

2 minuty temu, Mam na imię Paweł napisał:

Ten facet to ostry psychopata ale gejem raczej być nie moze chyba że pasywnym ale jak konar nie płonie to już kaplica ( może nawet ta sejmowa bo mamy do czynienia z politycznym obsesjonatem). Uh.

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

tak tak  wszyscy to wiedza 

nie wiesz jaki ksztalt ma ziemia i jak dzialaj szczepionki ale prawde objawiona o wojewodzkim posiadlas 😄

Ja? Skoncz bo naprawdę się osmieszasz. Co go tak bronisz. Tez pederasta jak i ty. 

Przed chwilą, big buu napisał:

Ten facet to ostry psychopata ale gejem raczej być nie moze chyba że pasywnym ale jak konar nie płonie to już kaplica ( może nawet ta sejmowa bo mamy do czynienia z politycznym obsesjonatem). Uh.

a dlaczego psychopata ? 

6 minut temu, konie na ambonie napisał:

dobra skoncz juz te maskarade

On jest tak przekonujący i oryginalny jak te szare simpy bezimienne spod kamienia broniące nimf

Ja? Skoncz bo naprawdę się osmieszasz. Co go tak bronisz. Tez pederasta jak i ty. 

nie bronie jego tylko logiki przeciez ja nie wiem czy on gej czy nie gej bo skad. uwazam tylko ze zyjemy w czasach gdy bycie gejem modne wiec po co by to ukrywac mial ? mysl zamiast lykac te pisowskie bzdury wiecznie czy to o nim czy o szczepionkach. 

Biedny libed wierzy ze kazdy gej to kaleka jak mój wnuk i nosi tecze na różowym łbie.

no wiekszoisc tak sobie wyobnrazam poza tym juz ci 3 raz pisze ze teraz za bycie gejem nie kamienuja a w tvnie czy polsacie to by mu gaze moze jeszcze podniesli wiec po co mialby to urkywac. powielasz bzdury wymyslane przez mateckich i jemu podobnych meneli. 

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

nie bronie jego tylko logiki przeciez ja nie wiem czy on gej czy nie gej bo skad. uwazam tylko ze zyjemy w czasach gdy bycie gejem modne wiec po co by to ukrywac mial ? mysl zamiast lykac te pisowskie bzdury wiecznie czy to o nim czy o szczepionkach. 

A piasek po co udawał 30 lat? Może ty pomysl zamiast żyć w iluzji własnej wszechwiedzy huh

3 minuty temu, konie na ambonie napisał:

o mnie na kafeterii kraza ze jestem gejem 😄 podejrzewam ze te o wojewodzkim moga byc podobne i oparte na tym samym 😄

Nie przejmuj się. Ja tam lubię i gejów i konie.

• Haha 2

Tez mi sie nie wydaje żeby wojewódzki był gejem. Miał trochę tych lasek i raczej ładne. Geje z przykrywkami to mi sie kojarzy bardziej jak damiecki z zona albo przyczajony bosak z zona z duupy pod wybory 

5 minut temu, konie na ambonie napisał:

w pis tivi tak powiedzieli bo mial zdjecie stamtad z imprezy jakiejs 😄

PO CO TY ZNOWU PIS WCISKASZ PIENIACZU W KOMPLETNIE NEUTRALNĄ RZECZ? WSZYSCY DOBRZE WIEDZĄ CO TAM SIĘ DZIAŁO, WYCHYL TEN BOOMERSKI JANUSZOWY NOCHAL POZA WYBORCZĄ PE EL I POCZYTAJ JAKIEŚ INNE FORA/GRUPY, TO TEŻ BĘDZIESZ WIEDZIAŁ

• Haha 1

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Tez mi sie nie wydaje żeby wojewódzki był gejem. Miał trochę tych lasek i raczej ładne. Geje z przykrywkami to mi sie kojarzy bardziej jak damiecki z zona albo przyczajony bosak z zona z duupy pod wybory 

A co ci w Damięckim smierdzi skoro bardziej gejowski niż Kubuś?

A piasek po co udawał 30 lat? Może ty pomysl zamiast żyć w iluzji własnej wszechwiedzy huh

A kojarzysz go z jakaś laska? Nie prowadzal sie raczej, wojewódzki był trochę z Mucha raczej nie jest to profil psychologiczny pipki która będzie robiła za przykrywkę 

dokładnie o libedzie tez wszyscy przekonani ze gej typu jakaś robiejaklubie wielka analityczna od relacji 😃 

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

On jest tak przekonujący i oryginalny jak te szare simpy bezimienne spod kamienia broniące nimf

no ale to te same osoby teraz pisza co ja bronily. jeszcze dwa dni temu jeden z nich bo mi sie myla mial jakis nick samo zuo za dwa dni bedzie mial inny a widzialem ze jakis podszyw w dzien moj tez zmontowal. nudzi sie incelom w domach te ich durne matki powinny przestac w koncu im uslugiwac zywic i najlepiej wywalic z domu to by sie ogarnieli bo by musieli

30 letni gosling walacy cale dnie konia przez komputerem ze ta matka nie wyawali z domu to podziwiam juz od tego siedzenia chlop ma urojenia identyczne jak lezak ze jakism goslingiem jest czy kevinem. odkleilo mu sie zupelnie 

19 minut temu, Niestety tak bo tak napisał:

No na priwie to sarkazmu w tym nie widziałem tylko emocje... 

A nie dumbo wina że fanem motylkow bardziej jestem 

Nie wiem o czym ty piêrdoIisz i nie chce wiedzieć.

A co ci w Damięckim smierdzi skoro bardziej gejowski niż Kubuś?

Bo jest ładny i ma brzydka żonę:p 

3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

ale piasek nigdy nie udawal hetero i nie bylo na niego nagonki ze gej. zaczelo sie wyzywanie go od filmiku je.bac pis i konfederacje od wtedy zaczeli mu wyciagac gejostwo

kiedy ty pisaska widzialas z babami ?

Edytowano przez konie na ambonie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się