socha11 0 Napisano Sierpień 2, 2005 WItam, mam maly problem, od roku biore tabletki anty.. niedawno mialam angine i dostalam jakis antybiotyk pisalo w nim ze moze obnizac skutecznosc dzialania pigulek, nie powiedziala o tym chlopakowi. bralam go przez 5 dni przed skonczeniem paczki tabletek anty. W tym czasie bylam nad jeziorem z nim. W niedziele wrocilam do domu a w poniedzialek powinnam dostac okres ale niestety narazie nic. Jestem juz strasznie zesresowana... Z drugije strony wiem ze w zeszlym roku jak wrocilam znad jeziora okres spoznim mi sie o kilka dni a wtedy nie bralam tabletek. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak nic jesteś w ciąży 0 Napisano Sierpień 2, 2005 jezioro to najlepsze miejsce do zacionżania.:-P nic to! raduj sie.:-D:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assan11 Napisano Sierpień 2, 2005 To wcale nie jest takie smieszne :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixxx Napisano Sierpień 2, 2005 wydaje mi sie ze jesli to byl sam koniec paczki to nic sie nie powinno stac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
socha11 0 Napisano Sierpień 2, 2005 zaczelo bolec mnie podbrzusze co jakis czas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka_o Napisano Sierpień 2, 2005 dziewczyno! skoro Cię boli, to dostaniesz, jak nic :) noś ze sobą tampaxy, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy pojawi się plamienie, a wtedy tamponik i po problemie a tak poważniej - postaraj się nie denerwować, bo stres na pewno ma tu duże znaczenie, tak, jak zmiana klimatu itd, itp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach