Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esk

moja walka z kilogramami - zaczynam - 28.02.2005 - część 2

Polecane posty

Madrala kobietooooo!!!! Fajnie ze sie pojawilas ;-) Jak wchodze na ogolny to tez mi sie odechciewa czytac i pisac cokolwiek. Kiedy zdajesz mature??? Bede trzymac kciuki ;-) Moze ja bym w koncu studia skonczyla??? Hmmmmmm Jakis wieczny student ze mnie ot co ;-) A jak ci jazdy ida? Bluna - zdjecia dostalam, strasznie szupla jestes na tych zdjeciach i nie wiem z czego jeszcze kcesz sie odchudzac!!! Aaaaaaaaa czemu te zdjecia takie zielone? :-D Ja swoje podesle pod koniec lutego - moze bedzie wtedy wiecej czasu bo na razie mam mala zadyme i wyjazd mi sie kroi i rodzice maja przyjechac i eeee PIT\'a musze rozliczyc - bleeee Za to mnie dzisiaj w sklepie pani pochwalila - widziala mnie 3 tygodnie temu i dzisiaj sie na bluzeczke taka zarabiscie zielona napalilam, ale jakas malawa mi sie wydawala, ale wlazlam i nawet nic nie peklo ;-) A pani mnie spytala gdzie ja brzuch podzialam, bo ostatnio to mi wisial hehehe I nie pozwolila mi kupic takiego innego workowatego sweterka (uwielbiam tego typu swetry) bo mam wciecie w talii pokazywac a nie chowac - co nei znaczy ze super chuda jestem nie nie nie - jeszcze nie (i chyba nigdy nie bede bo musialabym przestac jesc) Ale skoro trzaskam codziennie brzuszki to jakis efekt w koncu musi byc ;-) Bluzke oczywiscie kupilam, ale jeszcze tyciu do niej musze sie umiesnic (widac juz po malu tyci kaloryfer) i zgubic male co nie co ;-) I boczki mi prawie znilky i udka jakies tyciu mniejsze - ale to glownie dzieki cwiczeniom. Procz tego oczywiscie dalej dieta i foliowanie.....Co nie zmienia faktu, ze wczoraj nie cwiczylam i polknelam batonika.....A o 23.00 prawie plakalam za paczkami hehehe Taki tlusciutki paczus mi w oczach stal.... Ale.... jakos waga mi nie spada hmmmmm A na aerobik to ja bym nigdy nie poszla, bo chyba by mnie szlag trafil, jakby inne panienki trzaskaly pelna liczbe powtorzen a ja bym gdzies sie czolgala po podlodze w poszukiwaniu spokojnego kacika do odpoczynku ;-) Zaraz ide sie masowac kawa, pozniej foliowanie. Ale i tak takiej wagi jaka wy macie to nie bede miec.... Buuuuuuuuuu

Kuna te zdjęcia zielone, bo kolega taki profesjonalista jeste.. hehehe zczupło to ja fakt wyglądam, ale tylko na twarzy, no powiedzmy, że do pasa w góre nie jest źle, ale jakbyś zobaczyła moje uda, brzuch i tyłek to byś zmieniła zdanie... heheheh Mądrala nie zdaje matury, tylko pisze prace maturalne dla maturzystów, bo ona jest z wykształcenia polonistką... pamiętam jak mnie tu za błędy opieprzała... szkoda, że już tego nie robi, bo nie mam takiej motywacji... hehehe Moja waga praktycznie stoi w miejscu. Ale to pewnie dlatego, że ostatnio jakoś tak dużo imprezek jest, np wczoraj niby nie zjadłam wiele, ale te drinki... kurcze alkohol niby nie jedzonko a kalori w cholere... bleeee Ja mam ferie, dwa tygodnie. Mam tyle papierkowej pracy, że mi pewnie czasu braknie na wszystko, ale cóż trzeba to zrobić, nie ma że boli... całuje...

No to mi Madrala leb urwie jak przeczyta co ja tu nawypisywalam ;-) A ja do czwartku do wczoraj nie cwiczylam bo - najpierw przyjechali moi rodzice, cala sobote spedzilam w takim jedym magazynie, zmarzlam tak, ze niech to jasna cholera - pozniej z tego wyziebienia dostalam takiej telepawki, ze wygladalam jakbym na glodzie byla - rasowa narkomanka. W poniedzialek musialam znow latac i zalatwiac takie jakies duperele, ktore mi energie zabieraja i w koncu dzisiaj pocwiczylam - jutro chyba beda zakwasy.... Wlasnie sobie robie rybke w piekarniku, do tego pekinka z pomidorem i cebulka Aaaaaaaa i 3 kilo zgubilam gdzies po drodze hehehe Jak ja bym chcialam jakies 5 kilo do marca zgubic....ech.....chyba sie nie uda, bo jeszcze okres po drodze - znow 3 dni nie bede cwiczyc.... Ale za to zaraz sie wymasuje kawa i zawine w folie ;-) narazicho ;-)

Hop hooooop! Gdzie jesteście? Nie odzywałam się tyle i Was zgubiłam 😭. Przeniosłyście się na inny topik? Czy już w ogóle Was nie ma:( 😭?!