Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Happy_27

Termin kwiecien 2006!!

Polecane posty

Hello, Rybko u nas też jest tradycja że coś się tam na stół kładzie ale musze popytać mamy co dokładnie. Joasiu, roczek to tez robimy w domu, pewnie tak jak na chrzcinach trzeba bedzie stół i krzesła pożyczyć. A robię obiad i podwieczorek dlatego że u nas wszyscy przyjezdni tzn. moi rodzice i brat oraz chrzesna Kacpra więc będą tego samego dnia wracać. Jedynie mama i brat Jarka są na miejscu no ale oni to inna bajka. U nas nocka przespana dobrze tylko nad ranem Kacpi coś się wiercił strasznie i juz od 7 nie śpi :( Idę teraz dać mu sniadanko i może go położę, chociaż ne wiem czy zaśnie bo to na niego jeszcze za wcześnie. Słoneczko, zaświeć nad Wrocławiem bo tu drugi dzień pada a ja musze dziś do miasta z Kacprem jechać a w deszczu to nie bardzo mam ochotę i do tego jeszcze autobusami się tłuc :O Aniutka, domyslam się że jest ciężko ale kiedyś każda z nas będzie musiała iść do pracy :( Trzymaj się dzielnie 🌻❤️

Kasika :) Troszkę uczyłam się u osoby, która tym się zajmuje. :D Ja w pracy..Od rana biegam ;) Zajrzałam tylko na chwilkę. :) Musze się przyznać, ze znowu nie rozpoczęłam ćiwczeń :(Jak Was czytam to z pokorą musze przyznać, że cholerny leń ze mnie :( Buuuu

Aniutka trzymaj się🌻 z każdym dniem powinno byc lepiej... Sylvia🌻 a mój Kacpi od 2 w nocy spał z nami i od 5 nie spał, więc teraz go położyłam:O U nas słoneczko pieknie świeci i ciepło, jak mały wstanie to na spacerek:D

My już po śniadanku tzn. Kacper bo ja dopiero będę jadła. O spaniu ani mysli więc pewnie tradycyjnie zaśnie po 11 albo i później Monika, popieram Kasikę, nie ćwiczysz bo zapracowana jesteś i tej wersji się trzymaj :P Asmana, jak wstaniesz do napisz mi o tej diecie. Jak masz jakąś ściągę to wyślij mi na maila bo mniej więcej wiem co jeść ale nie wiem ile i w jakich godzinach. Chyba że masz link do stronkiu to wrzuć tutaj może któraś z dziewczyn też będzie chciała :)

Ja tylko na momencik. Julii wyszedł wreszcie piąty ząbek (górna dwójka):)

🖐️ nocka była przespana ale co jakiś czas Oskar zapłakał bo go kuło uszko spał do 7.00. A co z tymi kupkami to piszę:Panuje wirus Rota kupki są rzadsze i co jakiś czas robią czasami towarzyszą przy tym wymioty. Kasika 🌼 przy tym co dziecko wybierze jak ma roczek to jest fajna zabawa, spróbuj :) Aniutka 🌼 Dzisiaj na obiad skrzydełka mniam zapraszam

Dzięki dziewczyny za usprawiedliwienie mnie :) :D 🌼 Jesteście kochane :* ❤️

hej:) Serek my z mezem tez lubimy gory:D, ale dawno nie byliśmy i nie pojedziemy przynajmniej teraz:O Aniutka biedactwo, musisz sie męczyć w robocie. Wyobrazam sobie jak tęsknisz ze swoim rozrabiaczkiem. Trzymaj sie dzielnie🌻 Asmana jak wygląda takie chodzenie miednicowe, mozesz przyblizyc? Wytrwałosci w ćwiczonkach :) Kasika dzięki, ale mi sie nie chce. Dobre jest to ze w koncu spotkam sie z przyjaciółką:) A ty lepiej? Wera kurcze, chorowite masz dziecię:O, jeszcze uszko, nie ma nic gorszego no chyba ze bol zęba:O. Niech zdrowieje. U nas do tego daje sie jeszcze pieniązek, ksiązkę długopis, rozaniec. Monika zapowiada sie zabiegany dzionek w pracy:O Joasia gratulacje ząbalka:D. Odezwali sie juz w sprawie pracy?:) Słoneczko dziekujemy za zaproszenie, uważaj bo skozystamy ;)

a ja mam okienko\\ kasik brille takie od gory ni to braz ni to sliwkaa od dolu na zylce, cos takiego co mam superniania:P no i zaszalalm i kupilam sobie jeszcze przeciwsloneczne korekcyjne, bo latem ciagle mam naswietlone oczka, utargowalam szkla o 50 % taniej:))) a co to za zwyczaj na ten roczek podajcie szczegoly??

Kacper już po spanku. Spał prawie 1,5 godzinki :D Wera zdrówka dla Oskara 🌻 Elizabeta, na roczku kładzie się na stole obok siebie np. różaniec/książeczkę św., kieliszek, pieniądze, obrączkę i jeszcze inne ale nie pamiętam i obserwuje się za co dziecko najpierw chwyci (co wybierze) i każda z tych rzeczy coś oznacza. Fajna zabawa ale w wielu przypadkach sprawdza się w przyszłości :)

pamiętam jak mojego brata syn w pierwsze urodziny wziął różaniec to jak miał 2 latka to chodził po domu z tacą :D :D i mówił,,Bóg zapłać\" jak ktoś wrzucił mu pieniążek, [miał takie stare monety] a i na dodatek tego zakładał taki szeroki szali i to była sutanna,i jeszcze klękał na kolanko i głaskał po głowie D :D :D :D a teraz jak mu o tym mówimy to się śmieje a ma 7 lat.Niezły ubaw był z niego w tedy :) :)

witajcie dziewczyny!ja juz po pracy, obiadku i spacerku, liwia wlasnie zasnela, mam wiec chwilke dla siebie, kawke dopijam(juz zimna), i lapie oddech na weekend, boze ciesze sie, ze mam prace, ale dziewczyny rzeczywiscie nie ma to jak zdzieckiem w domu. Jak nie pracowalam to jakos na wszystko mialam czas, nigdzie sie nie spiesyzlam, a teraz wszystkim sie pali, ja lece, zeby sie nie spoznic, aaa w ogole szkoda slow.Nie wiem jakim cudem przy dziecku mialam wiecej czasu ale naprawde tak bylo! Wera zdroweczka dla synka!!żeby szybko minelo. Elizabet ja jeszcze nie odebralam moich, czekam pewnie do przyszlego tygodni, wysle zdjecia! Fajnie, ze udalo Ci sie utargować az 50 %:) Joasiu gratulacje z okazji piatego zabalka, my tez od tygodnia mamy dwojke gorna:) Silvia, jak cos bedziecie miec o tej diecie tez chetnie zobacze!

Dzięki dziewczynki, jakoś się trzymam :) Rybka jak Ty dajesz radę, ja wczoraj wpadłam do domu i nie wiedziałam czy robić obiad czy bawić się z dzieckiem czy sprzątać....szok... najgorzej jest rano bo ja się szykuję a Tosia cały czas się domaga żebym ją wzięła albo mi daje ksiązeczkę żeby jej poczytać...kurcze jak mi jest wtedy przykro, czuję się jak wyrodna matka :( Joasia gratuluje ząbka :) Wercia to git że nocka przespana :) zdrówka dla Oskara Asmanka własnie czytam że gorączka u Izulki :( a rehabilitacja...ćwiczymy raz dziennie i tyle, zobaczymy co będzie dalej, następna wizyta miała być dzisiaj ale przełożyli nam na za tydzień bo pani dr się rozchorowała :( masz rację że jak człowiek uda się do takiego lekarza to ma wrazenie że ma ułomne dziecko, do wszystkiego się przyczepią :( Silvia dzięki kochanie ❤️ dzień jakoś minął i niestety nic mi się nie udało wynegocjować bo mam nowych szefów i nie znają mnie, mam 3 m-ce na wykazanie się to pomyślą :( ...tragedia.... Ania80 toś mnie pocieszyła :( mam nadzieję ze będziemy obie silne i damy radę :) u nas od ponad tygodnia Tosia budzi się kilka razy w ciągu nocy z płaczem...nie wiem zupełnie o co chodzi :( mnie boli głowa, brakuje mi powietrza, światła i mojego dziecka....i WAS!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze że piąteczek i jutro juz z Tosią w domku :) narazie siedzę w biurze bo nie maja wolnego samochodu, może za tydzień dostanę :( zmykam, buźka :)

Aniutka trzymaj sie kochana!!! Nie jestes wyrodna matka, nigdy tak nie mysl!!!Takie jest kurde zycie, trzeba pracowac, tez strasznie przezylam pojscie do pracy, zeszta minelo juz 4 miesiace i nadal tesknie i mysle non stop o Lili:)

Kinga, Asmanka nic na razie nie napisała a ja poszperałam w necie i znalazłam m.in. takie informacje co można jeść:) http://kopenhaska.pl/plan_posilkow.php o diecie: http://kopenhaska.pl/ a to forum na którym można poczytać co piszą te co już stosują lub stosowały :) http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=39709&start=11100 Aniutak 🌻 nawet nie myśl tak o sobie !!!!!!!!!!!!!! Jesteś wspaniałą matką dla obu córeczek a pracowac trzeba bo takie jest niestety życie. Buziaki !!!!

Cześć Mój Marcel dziś sam był z Jolą i widzę że dzień mu dobrze minął, choć jak weszłam do domu to zaraz chciał do mnie na ręce ale po chwili już chciał coś innego więc bedzie dobrze. Aniutka tak to jest ja jak przychodze to chwilke bawie się zawsze z mały potem robie coś do zjedzenia, a sprzątanie pranie i inne zostawiam na sobote. a niedziela na odpoczynek. Kończe bo Mały mnie woła, już ładnie mówi mama :)

Ja od pewnego czasu też napawam się dźwiekiem słów \"mama\". Zwłaszcza kiedy wracam z pracy to mama i mama....Strasznie mnie to rozczula!!! Joasia gratulujemy piątego ząbalka my wciąz czekamy na....pierwszego!Czy jeszcze któraś z was ma takie szczerbate dzieciatko jak ja? ;) Elizabetaaa i jak okularki? Ja od niedawna też mam podwójne oczęta... asmanka jak Izulka?czekam na jakies informacje o tym dziwnym sposobie siadania. kasika Kacpi też źle sypia?Bo my od kilku nocy mamy sajgon i tez bierzemy milenke do łóżka...

Hej Na chwilke tylko wpadłam. Byłam u lakarza z Izulką i to jakiś wirus najgorsze juz za nami. Gorączki już nie ma, więc jutro jak będzie znośna pogoda zmykamy na spacerek:) Anna80 Iza siada tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a2ca300683e742b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c90c6f5eee2eb138.html Roza a jak może chodzić jak kaczka ttlko że szeroko rozstawione nogi i będzie je ciągła za sobą brrrrrrr Lece do ćwiczeń wymęcze ją, ale mus to mus

okularki sa super:)) a tego zwyczaju nie znalam z tymi przedmiotami, zreszta chyba bym sie w to nie zabawila bo nie mam ani rozanca ani ksiazeczki sw. mam za to miotle wiec moje dziecko moze zostac jak matka mala hexa:))) ide zaraz bedzie szrek wiec chce sie odchamic, choc mam go na plycie, ale co tam, shreka nigdy za wiele i osla tez:)))) milego wieczorku, ja jutro jade na podpoj z kolezankami do silesi center, w sumie interesuje mnie tylko tschibo shop, i kawa mniam:))) poogladam sobie co maja z nowosci:)) buzla elizabetaa

i ja wpadam na chwilke, powiedziec dobranoc! Liwcia spi, wiec chwilke moze poogladamy tv i lecimy spac. Jutro nareszcie sobota, umowilam sie juz z mama na spacery po miescie, moze cosik sobie kupie:) Asmanka...wytrwalosci w cwiczeniach, kochana przesylam Ci sily dla Ciebie i laluni Twojej.

Elizabet a gdzie zdjecie, pochwal sie jak wygladasz w okularkach:)

Asmana faktycznie Iza siada tak dziwnie układając nóżki, ale na pewno wszystko będzie dobrze 🌻 -musi być. Ja też bym musiała zmienić oprawki od okularów bo te co mam wyglądają nie najlepiej. Ale fajne oprawki są dość drogie :(

Cześć dziewczynki Byłam z mężem na takim badaniu, wróciłam o 21. Jestem padnięta. Opisałam to wszystko na mojej stronce.. Musze powiedzieć, ze jestem pod wrażeniem.... Padam na pysk :( Idę, bo pewnie za godzinkę Małgosia obudzi się do cyca :( ppapap

Gość olewka2007
Mam pytanie czy na początku (chodzi o objawy ciąży) pojawia sie biały śluz???

Aniutka i tak jesteś bardzo dzielna!! Silvia🌻 no to nie dziwne, że robisz tez obiad. My na szczęście mamy wszystkich w Łodzi, więc nie musimy robić obiadku:) Jak wczorajszy wypad do miasta z Kacperkiem? Udało Wam sie nie zmognąć? No i jak nocka? Przespana? Monikaa🌻 ja zaczynam od dzisiaj ćwiczyć> Szóstkę też będę robić:) Kasiak🌻 mam nadzieję, że dzisiaj Kacperek spał dłużej:) Roza🌻 Aniutka🌻 Kinga🌻Ania❤️dziękuję w imieniu Juleczki❤️ Wera🌻jak się czuje Oskarek? i Jak minęła dzisiejsza noc? Rybka🌻dobrze, że Marcelkowi dobrze minął dzień z panią Jolą. A to, że jak przyszłaś do domu to zaraz chciał na ręce to sprawa normalna. Był stęskniony Ciebie:) Ania🌻 mojej Agusi wyszły ząbki pierwsze dopiero jakos po 10 miesiącu. więc głowa do góry❤️ Asmana🌻 zdrówka dla Izuni❤️ Elizabetaa🌻 udanego dzisiejszego wypadu:) Kinga🌻udanego spaceru i żebyś coś fajnego sobie upolowała:)

Madelaine🌻 nie wiem czy jeszcze do nas zaglądasz ale i tak wszystkiego najlepszego dla Milenki❤️

A teraz jeśli chodzi o mojego Męża. To na marginesie powiem, że jeste chory, aby dziewczynki się od Niego nie zaraziły. Poza tym bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie i za to, że dzięki Wam jest mi łatwiej:) Wczoraj zadzwonili do Konrad i ma 18 w poniedziałek spotkanie z \"Szychą\" tej fabryki. No i to jest ostatnie spotkanie, po którym się okaże, czy dostanie tą pracę czy nie. Mam nadzieję, że dostanie? Bo widzę, żew naprawdę Mu na niej zależy❤️