Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaa

Czy mozliwe jest krwawienie w ciazy??????????

Polecane posty

Gość malutkaaaa

Slyszalam ze w pierwszych m-cach mozliwe jest krwawienie w terminie miesiaczki,czy to prawda?Czy ktoras z Was tak miala albo slyszala o takim przypadku?Bardzo prosze o odpowiedz. Ach,i jak odroznic normalny okres od tego ktory wystepuje w ciazy???:)

Gość Gie
tak, to sie zdarza ale łatwo odroznic, bo to jest takie skąpe brązowawe krwawienie i jak masz zazwyczaj długa obfita miesiaczke to nie ma problemu gorzej jak ktos ma zawsze skąpą i krótka.

Gość malutkaaaa
ale czy to jest krew????????tylko ze w bardzo malych ilosciach czu tez taka brazowa wydzielina czy moze i to i to???Kobitki pomozcie bo kurcze nie wiem:(

Gość ja pierdykam
jesli masz takie krwawienie w ciazy to np: nie mijaja objawy PMS, krwawienie jest male i krotkie,

A jak się tak boisz, to nie prościej kupić sobie test ciążowy...Maatkoooooo....

Gość ......... .. .. .
hmm, no niekoniecznie łatwo odróżnić, keidyś pytałam się mojej giny jak to jest, to powiedziała, że bardzo róznie, jedne mają tlyko plamienia, a inne właściwie normalnie wyglądający okres, i to czasem nawet aż do 5-6 miesiąca. ja chcesz wiedzeć na pewno, to kup test i po krzyku.

Gość Pocahontas777
Jesli wystapi krwawienie w okresie ciazy na dodatek bardzo obfite moze to oznaczac poronienie...... odczowa sie dodatkowo okropny bol

Gość m*a*d*a
ja slyszalam bo mojej mamy kolezanka miala 4 okresy normalne tak jak zwykle i okropne bpole brzucha - jak zwykle i co sie okazalo ze przez te 4 mies kiedy miala okresy i bopkle brzucha byla w ciazy!!!!

Gość m*a*d*a
acha... a dziecko jest zdrowe i nie ma zadnych chorob przez to :)