Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Gość Pomarańczova
:D:D:D

jak będę miała chwilkę to cos fajnego jeszcze poszukam ,ja to zakochana w kocie psychopacie,wymiękam :D :D http://www.superlaugh.com/1/cheese.htm http://www.superlaugh.com/1/tgif.htm to jest the best-kot psychopata tez :D :D http://www.superlaugh.com/1/hamsterdance.htm http://www.superlaugh.com/1/chic.htm http://www.superlaugh.com/1/wegotogether.htm Muszę Was przeprosić dziewczynki na 2-3 godzinki bo mam troche roboty a juz myslłam,ze odetchnę dzis... Zajrzę poźniej ,bawcie się dobrze :D 🖐️ :D

rety, wyskoczyłam tylko na chwilę do banku, a tu kilka stron przybyło (fakt, że chwila w banku może czasem urosnąć do wielkiego chwiliska). Fajnie Pomarańczowa, że zostałaś. Co do ukończonych wiosen, zim, czy lat - to wygląda na to, że troszkę starawa jestem, bo ćwierć wieku to 5 lat temu skończyłam ;-)

nie wiem co się dzieje ale dziewczyny umilkłyście nieco :) jesteście? jeszcze dwie godzinki i do domku :0

Gość orion
Witajcie dziewczyny Widze ze ten topik jest coraz bardziej popularny . Kobietko z klasa trafilas w dziesiatke. O czym gadacie dziewczyny

Witam Orion! Może rzucisz jakiś temat, bo coś smutnawo się zrobiło mimo powyżej umieszczonych kotków ;)

Witaj Orionko i wszystkie dziewczynki,ja tez sie dziwie jak nas przybywa:D ale super,myślałam ze padnie ten topik a jednak fajnie jest nie? macie tu parę linków ze smieszkami do posmiania,ja mam trochę pracki,więc bedę tak zaglądała sporadycznie ;) Orionka jak tam dałaś sobie wczoraj radę? ;) 🖐️🌼

Gość kobietko z klasą i miłe panie
intrygujecie mnie ;) A mężczyzni też mogą czasem się napić z waszego kubka? hę ;)😘 Mam paru fajnych kolegów ;) pozdrawiam i jak jaks pani tu wspomniała dla autorki i dla kazdej z osobna po 🌼:classic_cool:

Gość orion
No wiesz mialam wczoraj fatalny dzien .Poklucilam sie z mezem bo zadzwonila corka i powiedziala ze zrobila sobie kolczyk w nosie .A moj facet tego nie toleruje wiec on swoje a ja swoje w koncu zesmy sie poklucili i wieszorem mialam spokuj no i fajnie . Nie odzywam sie do niego

Orionko-przykro mi :( aj niepotrzebnie zapytałam,napij się czegos,przegryź i na dobry humorek pogrzeb sobie po linkach :D ja tak sie uśmiałam,ze mi juz lepiej ;) No to córcia nieźłą niespodziankę zrobiła ;)

Gość kobietko z klasą i miłe panie
Cała przyjemnosc po mojej stronie...:classic_cool:

Gość orion
Ja tez bardzo dziekuje za ten kwiatek .Ale to jest topik kobietki z klasa jak jej nie przeszkadza meskie zowarzystwo to mnie tez nie.

cześć Orionku mam nadzieje ze wczoraj z mężem zabawiliscie się na całego i dziś jestes pełna energii fajnie że zajrzałaś zobaczcie wywołałam wilka z lasu ledwo wspomniałam o facetach i kwiatkach i zaraz zjawił sie jakis miły pan dziekujemy !!!! :)

Nie mój tylko nasz:D a więc babeczki decydujcie,ja udaje sie na małe pracowanko i jeszcze muszę cos zazyc bo mi głowa pęka :o Odezwę się troszkę poźniej..mi tam nie przeszkadza niczyje towarzystwo,jak chcecie facetów,oni chcą to serwujcie kawkę i miłej zabawy,buziaki 🖐️

Gość orion
Wlasnie mialam zapytac gdzie sie podziewa zajaczek a tu prosze przykical :witam cie serdecznie zajaczku

Orionek SORY ale jestem dzis zakręcona wybacz nie doczytałam ze sie pokłóciłaś z meżem wybacz :)

Orion - fakt, że często dzieci potrafią dać do myślenia, co prawda moje córki na razie dają mi do wiwatu na innym poziomie, bo mają 5 i 6 lat, ale na wszystko przyjdzie czas... strach się bać

Gość orion
Kobietko do zobaczenia milej pracy

Gość RENKA z klasą
Witajcie kobietki. To ja - Renka-pani z klasą , albo klasa z panią hehe. Czasem pewnie tu do was wpadnę żeby pomarudzić trochę ;). Ostatnio mam niestety o czym :(... Mam męża ( mam hm...) ,jestem mamą 7 letniej córci, pracuję zawodowo, jestem JESZCZE przed 40-stką:) ( ale nie tak dużo mi zostało) Miło mi Was poznać .

kobieta z klasa mi tam oni też nie przyszkadzają jesli bedą dla nas mili i będą nam kwiatki przynosili to czemu nie a reszta dziewczyn co o tym myśli wypowiedźcie się przecież to nasz wspólny topik :)

Gość orion
wiesz kajla moja corka ma 13 lat i zaczyna sie u nie okres dorastania .Csasami jest nieznosna .Pozatym ma charakter meza czyli jest bardzo uparta .Zanim ona dorosnie to ja chyba osiwieje

witamy Cię serdecznie RENKA z klasą, wiekiem się nie przejmuj miałam ten sam problem nie tak dawno ale tutaj dziewczyny są w różnym wieku, a wszystkie to super babki to co moja droga kawka, herbatka, a moze jakiś soczek no i sa jeszcze ciasteczka cęstuj się i na zdrowie fajnie że do nas dołączyłaś :)

Gość orion
No a gdzie sie ten pan podziewa co daje nam takie ladne kwiatki?

kobieta z klasą wiem o czym mówisz ja też nie mogę odejść od kom na szczęście dziś mi już za duzo nie zostało i odliczam minuty do 16 orionku nie wiem gdzie się podział może się wystraszył biedaczek