Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

zajączek: z muzyką faktycznie trzeba być na czasie, ale wcale to nie jest łatwe, mam brata 5 lat młodszego i ja nie mogę czasem wytrzymać tej jego muzyki :(

Gość do kobiety z klasą
ale w tym momencie to ja juz nie wiem o czym mówisz, bo aż takim detektywem to ja nie jestem :O Czyżbym czegoś nie doczytała ? :(

Gość do kobiety z klasą
z tym ze sie uczepiłam tego kota to był akurat przypadek. Nie czytałam dokładnie wszystkich Twoich postów

Gość do kobiety z klasą
zresztą nieważne. Nie mam juz ochoty tamtego drążyć

to moze Hiszpanskie dziewczyny ?? albo keja ?? qrcze tyle tego jest :D

do kobiety z klasą-ale mi o nic nie chodzi!!! przeciez ja sie o nic nie czepiam tylko staram sie z tobą normalnie pogadac,sama sie uczepiłaś,niewiem dlaczego,zdarza się, jeszcze raz powtarzam,a ze czasem nie pisze dosłownie,kazdy odbiera jak chce a ty mi wyskakujesz z frustratką,ja cie nie obrazam,i wiesz naprawdę myśl sobie co chcesz-to twoja sprawa, i nkit Cię stąd niewygania,jesoo :o

:) Anetko >> policz do 3, wdech - wydech, usmiech prosze i nie denerwowac mi sie tutaj. NIE WARTO

DO: do kobiety z klasą (pomarańczowej) i kobiety z klasą (czarnej): podajcie sobie łapki za zgodę i finisz... Taka ładna pogoda za oknem, nie ma sensu roztrząsać niedomówień :)

a pozartowac tez lubięi cztać pomiędzy wierszami wręcz niekiedy uwielbiam,a ćwierćwieku to jeszcze do 100 daleka droga;) Naleję Ci moze gorzkiej kawy to Ci przejdzie ;)

jestem na 10 stronie, zaraz dogonię teraźniejszość...

Ale ja Się z nikim nie kłócę,nawet nie zamierzam... Efciak spoko mam mocne nerwy na takie rzeczy ;) \"kto sięczubi-ten się lubi\" :P ;) hehehe Co tam nowego?

Gość Pomarańczova
Ale ja to z tą frustracją to mówiłam o sobie... Nie wiem jaki to ma mieć związek z Tobą ale dobra. Zmieniam swój nick z "Do kobiety z klasą" na "Pomarańczova" żebyś nie czuła ze zwracam się bezpośrednio do Ciebie i nie miala wrażenia ze sie Ciebie uczepiłam jak do psiego ogona :P A ze jestem pomarańczowa to mi to pasuje. Przynajmniej się tu wyróżniam bo wy wszystkie na czarno :P

:D :D :D :D zaraz mi gębkę rozerwie od tego uśmiechu,hehehe ;) jakie piosenki tam podajecie koleżanki? ja sobie właśnie słucham Bennassi Bros.-every single day-akurat leci,fajna,taka żywa i taneczna :D

jestem już z Wami na bieżąco, zapoznałam się z historią i jest mi dobrze...

Gość Pomarańczova
oki, i gitara złośnico mała ;) znam ten charakterek ;) tez taka bywam zaczepna nieraz ;) hehehe,a tak powaznie to myslalam ze do mnie z tym wiekie,a wiec oki,no to dobrze przynajmniej sie kolorowo zrobi nie?;)

dziewczyny to mi sie pomyrdało chciałam napisac do Pomarańczvej i tak sie zaaferowałam jej nickiem ze niechcący zamiast w tresci wpisałam w nicku-ech..widzisz ale charakterku nadałas tej kawiarence ;) hehehe:D

Gość Pomarańczova
Nie no teraz to juz naprawdę stąd idę. To ostatnie to ktoś się podszył :( Macie racje. Nie warto byc pomarańczowym :( Idę sobie. Pa. Od tej pory cokolwiek ktos napisze pod tym nickiem to to juz najprawdopodobniej nie bede ja tylko ktoś inny. Nie będę juz siać zamętu

od razu milej się zrobiło jak kobitki sobie wszystko wyjaśniły :) Pomarańczowa: Witamy w końcu, zdecydowałaś się zostać z nami?

Pomarańczowa to ja niechcący zamiast w temacie w nicku bo sie zagapiłam sorki,chwila nieuwagi przestań złośnico mała-zostań ;) a miałam wrazenie ze się uczepiłas ,a ty bys niemiała jakbys była na moim miejscu,ale juz oki,spoko,wrzucamy na luziq ;) siadaj i pij tą gorzką kawę i gadaj ;)

I znowu to samo zamęt... Ja już nie wiem o co chodzi... Kto ma ochotę pogadać?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Zaraz mnie cos trafi!!!!!!!! Koncze sprawy kolegi,ktory jeat na urlopie. takiego balaganu w zyciu nie widzialam. !!!!!!!!!!!!!

ja sama nie wiem o co chodziło,ale niewazne jeszcze raz tłumaczę,ze napisałam ostatniego posta do Pomarańczovej niechcący!! wpisałam w nicku nagłówek do niej a nie w temacie,zagapiłam się-PRZEPRASZAM!!! czy juz moze wrócic wszystko do normy? to o czym gadamy?

Efka: Mnie jeden dzień nie było, kolega mnie zastępował i niby dał sobie radę, ale jaki bałagan ... Też robiłam AAAAAAAAAAAAAAAAAA :) :) :)

ja sie teraz biorę za koszty,juz myślę o weekendzie.ale nie zapowiada się ciekawie ze względu na pogodę:( chciałam sobie nad morze na weekend wyskoczyć,ale cos sie wymyśli w mieście:)

cos mnie ominęło widzę bo przez chwilkę bylam zajęta pmarańczva zostań i będzie ok chyba juz doszłyscie do porozumienia z kobietą z klasą ja cały czas słucham radia ZET lubie ta stację