Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Witam🖐️ w chłodny poranek :-) gorąca kawusia ogrzeje nas troche a hamami się prosze nie przejmować:P IGNOROWAĆ:-) POZDRAWIAM:-)

witam Was moje drogie popijam herbatkę i palę papieroska, ale zaraz zabieram się za pracę mam jest dziś troszkę jednak postaram się do Was zagladać u mnie dziś od ranka świeci słoneczko i zaraz weselej się robi człowiekowi na duszy poczytałam co wczoraj pisałyście i jestem na bierzaco widzę że jakiś cham się do nas przyczepił ale nie będziemy się tym dziewczymy przejmowały :) pozdrawiam Was wsystkie i życzę milutkiego dnia

Zajączek witaj🖐️ ty przy herbatce ja przy kawusi:-) a ty dlaczego z rana nie kawe:-) ciesze się że przynajmniej u Ciebie świeci słonko bo u mnie bruuuuuuuu zimno jak jesienią:-)

Witajcie dziewczyny, miło że zawitałyście do nas a leśli chodzi o wczorajsze rozmowy to tak jakoś samo wyszło a że było nas mało to tak to wyglądało hihihi ale mi się zrymowało.

Witumaziz ja wogule nie piję kawy juz pare lat, miałam kłopoty zołądkowe i musiałam z niej zrezygnować bo straszną zgagę miałam teraz jest już ok ale do kawy mnie już nie ciagnie chociaż lubię zapach świezo zaparzonej kawki po za tym o jeden nałóg mniej :)

🖐️ Witum ładnie to tak nas zdradzać:( do nas jeszcze dzisiaj nie zaglądłaś:( kawe tutaj pijesz:(

Witumaziz dzięki chciaż chciałabym jeszcze przestać palić !!!!!!! ale kurcze nie daje rady to chlerstwo strasznie mnie ciągnie :( Dodotka a Ty kiedy jedziesz na te wakacje pewnie spakowana już jesteś, gdybym się przez jakiś czas nie pokazała to milutkich wakacji Ci życzę i nie zapomnij o nas. Wygońcie mnie moje drogie do pracy bo oderwać się od was nie mogę :)

wiem wiem ze nie ucieknie ale cos trzeba popchnąć :) kobieta z klasa się nie odzywa kto wie czy biedaczki na dobre to grypsko nie dopadło :(

witam ! a ja właśnie siedze w pracy i pije kawe. Zastanawiam sie jak tu zacząć pracować atmosfrera niesprzyjająca :(

Witam kobitki! zupełnie w weekend nie miałam czasu do kompa zasiąść, ale na kawkę poniedziałkową się melduję :-) - papierosek później, bo pogoda paskudna, a w domu palić nie lubię... To pijemy... kawkę oczywiście ;-) (- póki dzieci śpią i jeść nie wołają)

Sama nie wiem czemu jakoś cicho i nikt nic nie mówi. A może ja poprostu nie lubie poniedziałków :)

Kobieta z klasą, weź aspirynkę ciepłą kąpiel i do wyra a najlepiej to natrzyj się jeszcze czymś nanoc i zdrowie murowane.

Tak zajączku torby juz spakowane (boże ile ich jest) teraz tylko śniadanko (czekam na męża jeszcze musiał do pracy) ubrać się i w drogę, życzcie mi dobrej pogody bo to co podają prognozy nie wróży najlepiej (juz płaczę kroplami deszczu). Mam nadzieję że nie zapomnicie o mnie bo ja o was ne. po powrocie zasiądę z wami do kawy i opowiem jak było.a wracam chyba 15.08. albo 16.08. to najpóźniej. a tym czasem życzę wam słońca za oknem i na duchu, poznawajcie się przez rozmowę i pozdrawiam wszystkie to obecne i te (jeszcze )śpiące a Kobietko z klasą (Aneto) Tobie życzę zdrówka. trzymajcie się ciepło papa.:):):)

mnie w chorobie ratuje: sok z 1/2 cytryny + trochę miodu + troszkę ciepłej wody + 100-tka wódki (albo trochę więcej - w zasadzie prporcje mogą być dowolne) - tylko ja to sobie szykuję na wieczór przed położeniem się do łóżka, bo zwala z nóg momentalnie - ale po 3 dniach (a raczej wieczorach takich) zdrówko wraca

Dodotka - jak najwięcej słonka, a w jaki region Polski jedziesz? (chyba że poza Polskę)

oo! - Kaszuby ładne - ale Bytowa nie znam, w takim razie udanego leniuchowania życzę!

zajrzałam do Was w przerwie na papieroska ale widzę że nikogo nie ma wszystkie pracują jak mróweczki, no nic pójdę zrobić sobie herbatki i dalej do pracy :)

no moje drogie co ja tutaj widzę cisza ze aż makiem zasiał myślałam że będę miała sporo do nadrobienia a tutaj nikogo nie ma no nic to ja w takim razie też znikam na to wychodzi że mam przymusowo dzis pracować :) a sama ze sobą pisala nie będę pa

Witam, chociaż nieobecne jesteście :) czy ktoś ma u siebie normalna pogodę?! już mnie normalnie szlag trafia, bo jak wychodze z domu to się czuję jakby październik był!! piękne mi lato!!

Witam wszystkie kobitki i nowe twarze widzę i ciepło witam :) Widzę,ze miałyśmy gości,hmmm:/ Już się uporałam z większością spraw,zeby dzis wcześniej wyjść do lekarza :( rozłożyło mnie porządnie:P Ale poproszę małą czarną z mleczkiem:) moze mnie na nogi postawi,juz nadrabiam zaległości,bo troszkę jestem do tyłu:D 🖐️