Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Gość
witaneczko kochane:D Witumaziz mówisz i masz........przedmucham ci trochę słonka:D . U mnie jest jego pod dostatkiem:)Lubię dzielić się czymś miłym i przyjemnym.Gorzej jest , jeśli gromadzą się nad moją głową ciemne chmury....po co zasmucać swoją osobą komuś życie? Dorotek78 miło mi cię powitać🖐️🌻. Co prawda ja sama nie jestem tu zbyt długo.... wręcz powiedziała bym, bardzo krótko:DZapraszamy:) częstuj się kaweńką.Nie wiem jaką lubisz, ale obsłuż się proszę:D Zaczyna się normalne życie...koniec urlopu. Dziś już do pracy i czeka mnie masa zajęć.Nie będę miała już za wiele czasu na kompa.Postanowiłam sobie że będę codziennie chodziła na traningi ,a nie tak jak do tej pory było 3 razy w tygodniu.Przez urlop trochę sobie pofolgowałam. DOŚĆ LENISTWA!!!!!!! Dziewczyny , łapusie w górę komu jeszcze podesłać słoneczko:D wszystkim życzę udanego dnia:D🖐️🌻

Jarynko🖐️ dzięki za promyczki ale na te leniuchowanie to jeszcze możesz sobie pozwolić jeszcze sierpień :P a więc wakacje :-)praca rozumie ale reszte zostaw na września:P

Gość Dziendoberek
poprosze o kawusie:D

Gość Dziendoberek
a tu co za zastój :P czyżby inwentaryzacja:-)

Czesc dziewczyny:) Jak mija dzionek? Jakosc Pierwsza mam nadzieję,że zadowolona z urlopu i wypoczęta:) ja mam dzis okropnie przykry dzień,jestem w domu,nie poszłam do pracy ,bo chyba sie czyms strułam od 5 rana wymiotuję i juz siły niemam,lekarz za 30 min. u mnie będzie,nawet niewiem z czego:o Miłego dnia kobietki i miłej pracy,ja idę sie położyć bo siły nie mam:o

jakoś mija leniwie :D ja dopiero niedawno zruciłam piżamę, nawet nie z własnej woli, ale wysłali mnie do sklepu. I OCZYWIŚCIE słońca brak! Pada!! fuj!

Cześć dziewczyny!! Wczoraj zdążyłam się przywitać tylko z Kobietką z klasą czyli Anetą, a tu jak widze dziśstrasznie chora- biedactwo. Witajcie wszystkie już mi znane i te nowe, miło was witać po urlopie(tygodniowym wyjeździe, bo urlop trwa).

chciałam wam napisać że było super, pomimo braku pogody nie nudziliśmy się. Synek odpoczął i strasznie przeżył powrót do domu a my z meżem nie możemy wskoczyć na orbitę tacy jesteśmy rozleniwieni. całednie tylko zabawy, rowery, wędkowanie, spacery, tenis stołowy, wieczorkiem imprezki i griledo nocy. super A w sobotę miałam okazję pierwszy raz w życiu płynąć kajakiem rzeką słupią - super przeżycie i przygoda niezapomniana. Bardzo się bała że nie dam rady a teraz chętnie tam wrócę niebawem żeby popływać teraz na dłuższe odcinki. te kajaki to było dopełnienie urlopu. szkoda że musiałam wyjechać bo pewnie dziś popłynęłabym jeszcze raz. pozdrawiam wszystkie panie. Zyczę słonka chociaż takiego jak u mnie a teraz spadam bo mąż chce tez popisać i obiad czeka muszę zrobić coś dziciakom do jedzenia( przywiozłam sobie męża kuzynkę na tydzień).Wieczorkiem postaram się odezwać.

Hey dziewczyny,wkońcu troche się podnoszę do życia,moj narzeczony się śmieje,że będziemy mieli dzidziusia,ale tłumaczę,że się musiałam czymś zatruć,coś okropnego,dopiero teraz skończyłam gorączkować i wkońcu się podniosłam,dziwne,ale jutro chyba wrócę juz do pracy jak sie bede dobrze czuła,cieszę sie Jakość Pierwsza,ze wypoczęłaś i dodotka tez :) Witumaziz zjadłabym,ale jeszcze sobie dietke zrobie:) pozdrawiam was cieplutko,buziaki,poźniej zajrze jak Daniel kompa zwolni ;)

kobieto z klasą ciesze się że już dochodzisz do siebie no Tobie już dzisiaj arbuza nie proponuje nie żeby z łakomstwa ale dla Twojego zdrówka:P

Za arbuza dziękuję Witumaziz bo go nie lubię ale kolacyjka owszem, zaraz idę robić bo dzieciaki się domagają, właśnie wróciłam z dworu, byłam z mężem kosić trawę a teraz pora się posilić przed nocą.

Tak więc dziewczyny herbatka i jakieś przekąsko a dla Ciebie aneta jedynie suchary, albo jakiś kleik może z jabłkiem albo kisielek to będą najleprze przekąski.

No hejeczka babeczki. Moge sie do Was przylaczyc? Nareszcie jakis fajny topic powstal, nie jakies tam bzdurne tematy oczywiscie bez urazy dla innych zalozycieli topicow;) Jestem z samego centrum Polski . U mnie pochmurnie juz od tygodnia i jest mi tak smutno niewymownie. Zaraz wroce bo maz jedzie z pracy wiec bedziemy jesc pyszniutka aczkolwiek jak na te pore bardzo kaloryczna potrawe. Zreszta co mi tam tu czy owdzie te kilka cm , robie zapasy na zime coby mi potem cieplo bylo bo straszny zmarzluch ze mnie. Pa.

Ara hiacyntowa witam Cię, ja własnie skończyłam kolację z moją rodzinką.

Ale widzę że dziś cichutko u nas czyżby wszystkie już spały a może macie ciekawsze zajęcia - to miłe bo ja się nudzę mój kochany mężulek ogląda mecz dzieci jeszcze się bawią a ja mam chwilkę żeby poklikać a tu nie ma z kim.

no skoro nikogo nie ma to idę poprasować chociaz mi się bardzo nie chce. Dobranoc wszystkim. śpijcie dobrze.Do juterka.

dodotka jestes? Ja mam teraz wakacyje wolne od szkoly, wywakacjowalam sie juz a reszte wakacji chyba w domciu spedze, choc moze wybiore sie do szkolnej kolezanki na wies. Kurcze bardzo bym chciala spedzic chociaz tydzien na wsi to moje marzenie, wiejskie klimaty, codziennie pianie kogucika choc ja jestem nocny marek i nie lubie rano wstawac;) Nie dziw sie bo ja calkiem miastowa dziołcha jestem;)

Czy można się do Was dosiąść w tej kawiarence? Słówko o mnie: 55, szczęśliwa młoda emerytka, odkrywam świat Internetu bo mam więcej czasu. Chętnie pogadam z przyjazną duszyczką.

do ara hiacyntowa Ale mi zrobiłaś frajdę już myslałam że wszystkie śpicie (jak mój ślubny przy meczu). Masz fajne pseudo - czy wiesz, że żyje was na wolności tylko ~300 szt., w Pantanalu w Brazylii, że jesteście zagrożone wyginięciem, że macie około 1m razem z ogonem i jesteście bardzo ładnymi papugami hihihihihihihi. Pozdrawiam.