Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

pomarańczowa dzieki ze mi przypomniałas zaczekam w takim razie do 23 mam nadzieje że będzie coś widać zycze Wam w takim razie jeszcze pięknych widoków pa

Gość Pomarańczova
Spróbuje pomyśleć jakieś życzenie. A nuż się spełni... 🌻

Gość
meteorytów nie widziałam....buuu....ale dziś już piję 2 kawę i dalej ścina mi się oko. Jestem nie wyspana.Może to właśnie przez nie??????czekałam i szukałam.. i nic.Od rana mamy paskudną pogodę i nic mi się nie chce. Męża wywiało do pracy. Wracając do prezentów...Też zawsze z tym mam kłopot.Mój mąż nie , a to z prostej przyczyny... nie zaprząta sobie tym głowyi jedyne prezenty dostaję z okazji Bożego Narodzenia. W 15-stą rocznicę ślubu dostałam od niego ..........ŁAŃCUCHY NA KOŁA DO SAMOCHODU!!!!!!!!!! romantyczny jak cholera!To tak zapobiegawczo , bo w tym czasie była masa śniegu a lubię poszaleć za kierownicą:DPrzez to do dziś mam awers do tranzitów. brrrrrrr. Koszmarne auta.Tak się rozpisałam że zapomniałam wyjąć mięso na obiad i nie rozmarznie na czas. wpadnę tu później 🖐️

łańcuchy na koła :D dobre :) ja też żadnych meteorytów nie widziałam. szkoda.... A tak poza tym..WITAM :) miłego weekendu!

Gość Pomarańczova
Jako kolejna osoba się podpiszę. Meteorytów żadnych nie widziałam 🖐️

Hejka :):D Aa ja widzialam i to ogromniascie duzo ;) Ubrani jak na syberie ( ja i moj Misiek) zaopatrzenie w karimaty, spiwory i termos z goraca herbatka, poszlismy tam, gdzie swiatla miasta za bardzo nie przeszkadzaja :) rozlozylismy nasz ekwipunek i siedzielismy do 2giej w nocy :D bylo cudnie. I romantycznie sie zrobilo: ja On i spadajace \"gwiazdy\". Jedna byla taka niesamowita, ze az.... nie mam slow zeby to opisac: czasem, jak sie widzi spadajace gwiazdy, to sa takie malenkie, cieniutki smugi. A ta wygladala, jakby tuz nad glowa nam przelecial: byla strasznie duza i jasna i zostawila za soba mega gigantyczny ogon. :) Szkoda, ze nie widzialyscie :( bylo co ogladac. A tetraz poprosze baaardzo mocna kawusie Mialam nieprzyjemna sytuacje w pracy:( jedna klientka stracila przytomnosc na dosyc dlugo :( dobrze, ze mielismy jej dane w bazie... ale wiecie co... mloda babka... mezatka... teoretyczne zdrowa... mam nadzieje, ze to nic powaznego. Zabralo ja pogotowie, a ja sie ciagle martwie i zastanawiam sie czy odwiedzic ja w szpitalu... bo to w sumie obca mi osoba, moze nie wypada...a moze po prostu zadzwonic do jej meza i zapytac sie??qrcze dziwna sytuacja...porzdzcie mi, prosze

nie wiem, gdzie pracujesz, ale myślę, że gdybyś zadzwoniła do jej męża to byliby ogromnie i bardzo mile zaskoczeni. sama bym była :) nad Śląskiem brudne niebo, nawet gwiazdy trudno dostrzec ;)

Hej dziewczyny :) Widze, śledzę wasz topik :) Fajny pomysł... A czy nie chciałybyście byc na forum gdzie hamstwa i wulgaryzmu nie ma?? :) Powymieniajmy sie doświadczeniami, radami :) No to zaryzykuję zaproszenie : www.psyche-soma.prv.pl

Gość Pomarańczova
Efciak z tymi gwiazdami to mialaś szczęście. Mój facet jest strasznym leniuchem i pewnie nie dałby sie przekonac na takie szalenstwa jak lezenie w srodku nocy w plenerze pod gołym niebiem tylko po to by patrzeć na gwiazdy. No chyba ze byłaby tam jakaś impra i towarzystwo, ale wtedy na pewno w gwiazdy by sie nie patrzył... Ale moj to w ogóle nie jest romantykiem tylko praktyczny aż do bólu. Nawet jak ubiorę np. sukienkę z falbankami to mu sie nie podoba tylko by mnie w sportowych ciuchach widział i w old schoolowych szmatkach.

No, fajnego mam tego Miska :) zgadza sie na kazdy pomysl tego typu, nawet jak mu sie nie podoba, bo twierdzi, ze zawsze bedzie sie dobrze bawil tam, gdziejestesmy razem :)

Gość
zakupy zrobione, mieszkanko aż lśni,pranko schnie.....w necie jak zwykle w sobotę nikogo nie widać.Popijam kawkę i buszuję w necie.Może na jutro upiekę jakieś ciacho?

ja jestem :) jestem tak zmęczonma po wczoraj że dziś odpusciłam wszystko....za to zabrałam się za oczyszczanie mojej buźki....łeeee, efekt tragiczny :) oby jakoś mi przeszło do jutra! to jest umieć zrobić COŚ z niczego :P

Gość
podpisuję się na liście obecności. Pogoda zapowiada się przecudowna.......i bardzo się cieszę z tego powodu Kawa zaliczona, papierosów nie palę...pobuszuj e troszkę w neciku i biorę się za obiadek Wszystkim życzę miłej niedzieli🖐️🌻😘

Gość
\" NAJWIĘKSZĄ MĄDROŚCIĄ JEST CZAS, WSZYSTKO UJAWNI...\" Tales

...a co tu taka cisza? :) Pozdrówka dla wszystkich, które wpadną później :D

Witajcie miłe koleżanki :) hey Millka :) Troszkę mnie nie było,ale juz po imprezkach,dzis jeszcze jedna mnie czeka-rodzinna-mamy ur.i im. chyba za wszystkie czasy się wybawię ;) hehe,widzę,ze mamy troszkę nowych twarzy-witam cieplutko wszystkie nowe dziewczynki :D Ja juz po śniadanku,więc kawkę juz pije z mleczkiem i czekam na Was:) Pozdrawiam cieplutko i życzę milutkiego dnia

Gość
szykuję obiadek i ciasto a później jadę do teściowej. Wrócę dopiero wieczorkiem więc mam nadzieję znaleść dużo postów:D

I jak po długim weekendzie babeczki ? ;) Ja sobie odpoczęłam,troszkę pobawiłam,szybciutko zleciało,jutro juz norma czyli praca,dom, itp. wszystko co dobre szybko się kończy :) Widze,że dziewczyny odpoczywają i dobrze:) Mam nadzieję,ze jutro pojawicie się w komplecie na poranną kawkę :) Życze wszystkim przyjemnego wieczorku i miłej nocki :)🖐️

CHcę abyście wiedziały że jestem i że zdążyłam przeczytać o wydarzeniach tygodniowych. widzę że mamy nowe panie na naszym forum, witam was serdecznie.Na urlopie było super, nie pamiętam kiedy tak dobrze spędziłam urlop tym bardziej że pogoda nas nie rozpieszczała.ale o szczegółach napiszę jutro.

bo teraz padam ze zmęczenia na zakończenie w drodze powrotnej zajechaliśmy na zamek w Malborku i 3 godzimy zwiedzałam- pięknie ale strasznie męczące a do tego boli mnie głowa więc jutro się odezwę i opiszę o tym cudownym urlopie.pozdrawiam i dobrej nocki wam życzę.

Witajcie moi mili🖐️🖐️🖐️ u mnie pochmurno :( podrzućcie mi troche promyków słonecznych:-) a kawusie to już sama zrobie i pozdrawiam:-)

Gość dorotek78
A ja jestem Was nowa.Mogę się przyłączyć? Jestem ze Słupska, obecnie nie pracuję, mam 27 lat. U mnie już przebija się słoneczko za chmur, zapowiada się całkiem ładny dzień.