Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Dodotka- moja druga połowa....jest u siebie w domu :) a tak w ogóle to już nie wiem czy chcę aby to była moja druga połowa :) Miłego dnia, bo nawet u mnie jako taka pogoda!

witajcie po raz drugi dzisiejszego dnia :) prawie cały dzień nie miałam w pracy netu jakaś awaria była dopiero teraz mogłam zajrzeć do Was ale widzę że nikogo nie ma :( no nic to ja też umykam życzę miłego popołudnia i wieczorku wszystkim pa

Widzę że pogoda wszystkich wygania da świeże powietrze i bardzo dobrze.Millka jeśli powiedziałm cos nie tak to przepraszam

Gość fasdfadsfas

:) Hejka Uffff juz koniec pracy zaraz zmykam do domciu, ale postanowilam, ze jeszcze sie przywitam :) jak tak dalej pojdzie, to w pracy bede siedziala bite 24h/dobe - niech te urlopy sie skoncza :) Troche pomarudzilam ( tak jak to Polak potrafi) Wiecie, ze z tym atlasem ptakow to nie taka prosta sprawa!! Szukam i szukam i nie ma nic fajnego :0 zmykam do domciu na obiadek :) moze jutro bdzie lzej i bede mogla pouczestniczyc w babskich kawiarenkowych ploteczkach :) 😘🌻 :)

i ja się melduję,po długim i wyczerpującym dniu ,widzę,że życie kawiarenkowe si rozwija w szybkim tempie,juz poczytałam co mnie ominęło:) Już jestem jak nowa,czyli zdrowa:) ale wyczerpana po pracy jutro mam na popołudniu i jeszcze troszkę załatwień przed pracą,cięzki tydzień wraz z weekendem w pracy się zapowiada ,bo wchodzi mi już jesienna kolekcja,a ze firm jest duzo to i pracy duzo,pogoda wkoncu u mnie śliczna:) Widzę,że ostatnio wieczorkiem bywacie to i ja wpadnę na pogaduszki:) Efciak to mnie zdziwiłaś,ze ciezko o ten atlas ,myślałam,ze bez problemu dostaniesz,moze jeszcze trafisz na cos fajnego,Pomarańczova a gdzie ty się wybierasz? Pozdrawiam wszystkie diewczyny stałe i nowe ciepło i serdecznie :) Życzę miłego wieczorku ,mam nadzieję,że jeszcze dziś się zklikamy,jak nie to jutro,papatki:D🖐️🌼

Jakość Pierwsza :) witaski:D Widzę,że nie tylko ja dłużej siedzę w pracy,co prawda juz o 17.30 skończyłam,ale dotarłam do chatki na 18 z hakiem:o a Ty bidulko jeszcze siedzisz,pozdrawiam Cię cieplutko:)

Gość milutkaaaa
chyba wam cos odpierdolilo jestes pojebana krowa i swogle to spierdalaj pojebaku jeden

Jakość Pierwsza:) rozumiem,znam tą chorobę,tylko ja pwoli chyba się z niej wyleczyłam,ale też lubię swoją pracę i sprawia mi przyjemność :) Jak się ma własną firmę to trzeba dbać-masz rację :) Jak widzę humorek dopisuje:) i dobrze,kobietki lubią zmieniać image:) jak tylko dobrze się czujesz w nowej fryzurce to świetnie:)

Dodaje charakterku taka fryzurka :) i super:) a zainteresowani napewno się znajdą.. ;) kolorek mówisz? pewnie,trzeba się czasem odmienić:) ja to raczej nie mam szans.bo cięzko cokolwiek na dłużej zrobić z czarnymi włosami i nie chcę zabardzo ich niszczyć,miałam pasemka,baleyage bordo i miedziane,ale szybko sie niestety zmywają,więc od jakiegoś czasu mam jednolity kolorek,od czasu do czasu jedynie cieniuję i skracam troszkę długość ,no tak fececi nie widzą róznicy pomiędzy farbowaniem ,a koloryzacją .. ;) Ja narazie zmykam kolacyjkę robić ,potem zajrzę,jak mnie moj mężczyzna do kompa dopuści ;) Miłego wieczorku Jakość Pierwsza,pozdrówki :D

No moje panie czyżby kilka ciepłych dni tak was wykończyło że już wszystkie śpicie a może balujemy?;D

Heyka dodotka:) Jakość Pierwsza uff;) a już myślałam,że znów ktoś się podszywa :o Widzę,że już wszystkie kobietki udały się na spoczynek po wyczerpującym dniu :) a więc moje drogie panie kolorowych i słodkich snów oraz miłej nocki i do juterka🖐️

No witajcie kobiałeczki nowy dzionek juz nastal a wy co spicie ??? ;) Ja dopiero co szykuje sie do snu. Sorki ze wczesniej nie weszlam ale dzis mialam tyle zaleglej roboty, bawilam sie w ogrodnika musialam moje nieszczesne kwiatki poprzesadzac bo troche sie rozrosly i korzonki zaczely im wychodzic z doniczek, chyba chcialy dac noge;) Teraz wygladaja o niebo lepiej. Kurcze znowu ide spac o 2 i wstane o 12 w poludnie. Fajnie ze sa wakacyje i mam wolne ,mozna pospac troche dluzej a potem w nocy pobuszowac po necie. Oki nie przynudzam ide spac bo jestem tak padnieta ze zaraz zaryje moim dziubkiem w klawiature . Pa kolorowych.👄

Dzieńdoberek przyjaciółki🖐️ jakoś nie wpisywałam się bo nie miałam nastroju do wpisów :-) nawet nie chciało mi się siadać do kompa:-) Ale dzisiaj już szybciutko robie dla wszystkich kawusie z cukrem i ze śmietanką jak kto woli:-) U mnie wygląda że będzie dzisiaj cieplutko:-) więc wykorzystam że już nie ma deszczu i zaraz będe myła okna :-) A Wy dziewczyny wstawajcie szkoda dnia pozdrawiam🌻🌻🌻 Kobieta z klasą🌻 pomarańczowa🌻 dodatka🌻 Millka🌻 Zajączek🌻 Efciak🌻 Jakość Pierwsza🌻 mam nadzieje że nikogo niepominełam jeśli tak to wybaczcie:-) Ara hiacyntowa 🌻

Pierwsza jakoś 🖐️ masz zapalniczke zapal sobie:-) wiem jak to jest nie mieć ognia w domu mi ciągle znikały zapalnikczki teraz kupiłam sobie piec iskrowy więc jej niepotrzebuje i mam wreście spokój:P no a maślalnka z rana uważaj abyś nie latała do kibelka:P

Kawy dziewczyny kawy bo zasypiam, a mój Antoś wyciągnął mnie z łużka i woła ciągle mama ba tzn mama baw się ze mną lib włącz bajkę. Idę wstawić wodę, nmajpierw musiałam zajrzeć do was. a tak apropo to jeszcze nie dawno nie piłam nałogowo kawy ale przez was się nauczyłam i nie mogę beż niej rano żyć;)

O ciasto drożdżowe i to ze śliwkami bardzo chętnie uwielbiam do kawusi cos słodkiego zjeść

A ja jak na złość na urlopie ale całe dnie w biegu nawet nie mam za dużo czasu żeby z wami posiedzieć. włąsnie idę się ubierać bo znowu muszę jechać na zakupy, remont łazienki - koszmar.

Witam Was wszystkie :) a ja zero pracy, zero przymusu - wakacje mniam :) wpadam tu teraz tylko rano, bo wieczorami na ogół gdzieś wybywam. Trzeba korzystać z takiej pogody :) hmm wczoraj w nocy policja mnie i Anioła zatrzymała....bo się Anioł zapomniał i robiąc ze mną takie tam troche depnął na gaz :P ale ogólnie codzień miło spędzam dzionek. tylko nie wiem jak to będzie od października...ba, od wrzesnia, bo nie dość że praktyki to mam jeden egzam w plecy :P Miłego dnia!!

Hej kobietki :) Jakośc Pierwsza - a czym sie zajmujesz?? :) moze zdradzisz nam co nieco :) Dla mnie kawełeczek drozdzowca- jesli mozna :) chwilowo wracam do pracy - jest lepiej niz ostatnio - ale i tak ciaghle tego za duzo :0

znajomości na studiach - owszem, owszem, nie narzekam :) u mnie na wydziale praktycznie większość faceci, tylko jacyś tacy mało atrakcyjni :P gorzej na roku - 9 samic, w tym 4 \"kółka\" adoracji kopiące dołki pod sobą ....:/ a do pracy w sumie mi nie śpieszno....niby własna kasa, ale nie ma to jak być dziennym studentem :D

:) Studia- no tak fajna sprawa, ze taka beztroska i w ogole, ale tak szczerze, to ... wiecej mi dala moja praca niz zwykla sucha teoria, ktora raczyli mnie na studiach :) bo mozna zanc milion technik negocjacji, wspolczynnikow jak wyliczyc droga matematyczna jak wyeksponowac towar na polkach i w ogole, ale tak naprawde, to jezeli ktos ma dobra intuicje, jest spostrzegawczy i potrafi analizowac to da rade sobie bez tego. Mimo wszystko i tak wracam na studia (przerwalam je) z prostej przyczyny: te 3 literki przed nazwiskiem, :)

ja też chodzę tylko dla tych literek, bo nie żeby mój kierunek mnie szczególnie interesił..... :D

ekonofizyka. ehh, chodziłam cały tydzień gdzies na impry lub wyjcia i dziś sobie odpuściłam. z tych nudów pokłóciłam się właśnie z facetem....ups :/ dwa uparte muły się dobrały do cholery!!! wrr. czy wszystkie kobiety są takie niezdecydowane czy tylko ja? :D Udanego weekendu. Jutro muszę gdzieś wyjść, bo jak widzę, weekend w domu to samobójstwo :)

No helołka kobietki. Kurcze mialam wejsc wczesniej ale kuchnia mnie wciagnela. Odkad maz sprezentowal mi robota kuchennego to pieke , smaze itp itd. Normalnie z nudow zaczelam pichcic, a jeszcze 3 miesiace wstecz kuchnia straszyla mnie kiedy tylko tam weszlam. Tak sie rozpedzilam ze upieklam az trzy ciasta, tutti-frutti, brzoskwiniowca i placek z jablakmi. A zaraz bede pizze piekla. Normalna to ja nie jestem;) Mowie wam kobiałki jak juz wleze to kitchen to spend tam cały moj czas. No ale kiedy uslyszy sie ze to co zrobie to niebo w gebie to naprawde oplaca sie tam prazyc. Najzabawniejsze jest to ze ja nawet tego nie powacham, no wiecie dieta;) Jutro ide do tesciowej na dzialke na grila, k..., k... , sorki ale tak mi sie chce ze nie pytajcie. Uwilelbiam kiedy tesciowa od tak poprostu planuje mi jak mam spedzic weekend. Mialam jechac do marketu pokupowac malemu wyprawke do szkoly a tu klops. Kupilam sobie fantasmagoryczna sukieneczke i wszystkich zaszokuje bo ja z tych co non stop chodzi w spodniach. Poprostu jutro bedzie wielkie wejscie WIELORYBA. Mialam sie odchudzac przez wakacje ale jakos mi nie wychodzi, zawsze sie skusze na male co nieco o 2 h nad ranem. Oki nie zanudzam was moim tasiemcem bruzdoglowym ;) Spadam robic pizze. Bo moj synalek wola ze glodny;) Pozdrowionka dla was wszystkich i slodkie jak miodzik ktory robia pszczolki 👄 Fajnie ze powstal traki topic uklon dla zalozycielki🌼

hehe, ja też niby czasem mówię sobie ze nie zjem kolacji, bo jest 20, ale potem wracam skądś- jest 2ga w nocy a ja sobię jem...:) niby tez by było fajnie się odchudzić, ale nikt mi nie mówi że mam tu czy tu za dużo - w sumie ja tez tak nie uważam, no ale waga...:P - ale i tak mi się nie chce :D jak można coś pichcić i nie zjeśc? ja jak coś gotuję to potem już nie mam ochoty tego z rodziną jeść, bo tyle w trakcie pochłaniam :) idz na tego grilla czy co tam bedzie i pieknie zaprezentuj teściowej :P