Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Kobieto z klasą, bardzo się cieszę, że wszystko gra :D Małe kotki są raczej trudno zniszczalne ;) Mojej sąsiadce 8-tygodniowe kociątko wypadło z balkonu, z piątego piętra, wleciało w róże, po czym bardzo przestraszone uciekło do pobliskiej piaskownicy :D Nic mu się nie stało :) A ja teraz siedzę i czekam. Pomalowałam pazury na jakiś bliżej nieokreślony kolor fioletowej śliwki i się denerwuję. A jak wylądujemy w łózku??? Tego bym sobie nie wybaczyła, a wiem, że jego oczy źle na mnie działają :O Kurdeeeeeeee... Zaraz spanikuję i powiem mu, żeby nie przychodził :O Bo jak sobie przypomnę nasze rozstanie w deszczu... 😭 😭 😭

No tak, he loves me not, ale oczkami to przewraca na prawo i lewo :O Już mam wyrzuty sumienia, że w ogóle się z nim spotkałam :( Ale fajnie było się do niego przytulić, poczuć jego zapach, usłyszeć, że jestem pełna ciepła bla bla bla :D Tyle, że ja doskonale wiem jaki z niego toksyczny typ :O

Gość
zabawne te wasze kociaki:D ja miałam psa.....:( nie chcę teraz o tym pisać..... za bardzo boli :( moje córki mają szczury i czasami bawię się z nimi, nooooooo chyba że nie mam czasu:)

Ohhh ja też wam życzę miłych snów i fajnego jutrzejszego dzionka :) Niestety już tak mam że o chorych porach tu zaglądam :D Ehh jutro chyba wpadne wcześniej to pogadam może wkońcu 👋

Dziendoberek wszystkim:) Ja już na chodzie,bo kicię trzeba było nakarmić,jak nie zwariuję to będzie dobrze,niewiem jakim cudem taki mały kotek wdrapał mi sie na wysokie łóżko mi na głowę i na twarz i mnie budził,ale mnie nie podrapała,była delikatna,bawiła się moimi włosami i mruczała.Słodka jest,ale ja juz chodzę jak cień,wczoraj poszła spać o 3 w nocy,a dzis z rana pobudka:o Nerwy mi powoli puszczają,nawet na wodę już niereaguje jak gdzies wejdzie złośliwiec uparty ślicny i słodki.Muszę ja komuś wydać:( Ja już parzę kawkę i sięgam po papieroska,pozdrawiam wszystkie kobietki i zyczę miłego dnia i miłej pracy:)🌼🖐️

Witam wszystkich🖐️ ale mam czytania nie wejdzie się poczytać to potem zaległości co nie miara:P pije kawusie i czytam no i oczywiście pozdrawiam:-)

Hej Dziewczyneczki :) Wlasnie siedze sobie w pracuni, popijak kawke i tak sobie patrze przez okno i widze jak 40cm kundelek wyprowadza pana na spacer, a pan za nim cierpliwie prawie ze biegnie. Smiesznie to wyglada, ale zal mi pieska. Wyglada na takiego, co raczej ze smyczy spuszczany nie jest... nie zeby znawca jakims byla, ale wydaje mi sie, ze [ieski takie co tylko psacerki ze smycza znaja, so bardziej skore do ucieczki, niz gdyby malego wypuscic i uczyc go ze blisko pana czy pani nalezy biegac Pozdrawiam Was slonecznie (( to jedyny sloneczny akcent w mozim dzisiejszym dniu - zaslona nie do przebicia - z chmurek - na niebe wisi :o

he loves me not >> tak sobie czytam cala historie i trzymam kciuki za pozytywne zakonczenie :) Anetko >> kicie sa faktycznie trudnozniszczalne, kiedys mojej kumpeli podrzucili na balkon kotecka (ona mieszka na parterze) takie co jeszcze na oczka nie widzialo, a ze mialam wtedy urlop, to opiekowalysmy sie nia (jak sie potem okazalo) na zmiane. Kicia przezyla chociaz WET potem nam sie przyznal, ze nie wierzyl, ze uda nam sie ja wyprowadzic z takiego stanu... Musialysmy ja oddac - moi rodzice ie zgadzali sie na kota a kumpela juz miala jednego. Poryczalam sie wtedy jak glupia... rozpisalam sie a chodzilo mi o to, ze ... no koty maja w koncu 9 zyc :)

Witumaziz,Ewelcia heyka🖐️ u mnie piękne słoneczko,mam chwilę spokoju bo tygrys spi:p dostałam liza w usta szorstkim jezorem bo lezałam na łóżku i niewiem kiedy mnie mój tygrys zmolestował(a) ;) upiorny urwis,uparty ile razy ściągnę z łózka i popryskam wodą tyle razy wlezie ,dziwie sie jak taki mały kociak włazi na wysokie łózko,ale ją przyczaiłam i ona poprostu sie pieknie wspina jak mała alpinistka,jest śmiechu ale i nerwów niewiem czy to przeptrzymam :( chodze jak cien juz 2 dzien i dostaję szału powoli,ale z 2 strony jak na mnie spojrzy i się wtuli poprostu mięknę jak śnieg na słoncu;) Ewelka co do tego pieska to racja,miłego dnia kobiety jak juz walę 2 kawę:o

o i u mniwe sloneczko wyszlo zza chmurki. Cud sie musial jakis zdarzyc :) Wiecie co?? moj men podsunal mi ksiazke \'achaja\" nawet calkiem jest :) i wiecie co, tak, jakby Wam kiedys wpadla do raczek ksiazka o zywocie Jakuba Wedrowycza to polecam :) dawno tak sie nie usmialam, Wedrowycz, to egzorcysta taki sobie zabawny, chyba ma ze sto lat i po cichu pedzi bimber w piwnicy. Milion smiesznych sytuacji. I jeszcze polecam \"Swinskim truchtem\" lekka fajna i przyjemna ;) nie wiem co mnie naszlo z tymi ksiazkami, no ale skoro juz mnie naszlo napisalam :)

Witam wszystkie 🌻 wyobrażacie sobie... że u mnie ładna pogoda? :D szok.

Kawkę pierwszą dzisiaj właśnie piję :) to mó rekord zazwyczaj picie kawy to pirwsza po wstniu z łóżka czynność aką robię :) Kobieta z klasą, Efciak i Witumaziz pozdrawiam was :) od jakiegoś już czasu zaglądam do waszej kawiarenki i chyba stanie ię to dla mnie codziennością Za oknem świeci słońce a to dobry znak :)

Gość dodotkaaaaaaa
Gdzie nie wejdę to pusto, co się z wami dziś dzieje, czy to jakiś ważny - konkretny dzień?🌼 👄na dobranoc

Gość kobeta z klasą
Witajcie kochane dziewczyny:)🖐️ dopiero wstałam,ale ze ołozyłam sie o 2 w nocy to lekko mnie tłumaczy,hihihi,ten moj kotek to niezły agresor,tak mnie dziś budziła,ze dostałam pazurami po twarzy i o mały włos po oczach:( Muszę ja wydać,to juz o duzo za duzo ,wczoraj tak wariowała jakby wścieklizny dostała,nic nie moge w domu zrobić,co sprzątnę to burdel,juz zaczynam sie źle czuć we wlasnym domu:( Cierpliwosc mi sie kończy,no dobra dosc tego narzekania,sorki jakies doły mnie biorą,u mnie pogoda za oknem paskudna,zaraz lujnie porządnie,a wiec kawa i słodka chałka z kruszonką,zapraszam:)

hejka u mnie pogoda tez raczej kiepska, wiec jak najbardziej reflektuje na kawusie, tym barziej,ze jest serwowana z chaleczka :) moze se choc troszke rozbudze :)

witam wszystkie babeczki i melduję się na herbatkę, ma któraś ochotę na placuszek drożdżowy jeszcze ciepły ze śliweczkami i kruszonką to zapraszam u mie dziś całą noc lało ale teraz jest znośnie raz się zachmurzy, raz pięknie słoneczko zaświeci więc ogólnie nie jest tak źle zapalę sobie papieroska i zabieram się do pracy pozdrawiam

witam serdecznie wszystkie panie🖐️:-) znów umkneło mi pare stronek lecicie ja burza :-) teraz zrobiłam kawusie i zapraszam na nią wszystkie babeczki jak leci:-)🌻

Czołem dziewczyny :) Wcinam bulkę z masłem i żółtym serem i przygotowuję się do przesłuchania kolejnej grupy zastraszonych PR-owców ;) Dostałam podwyżkę :D :D :D

wow, podwyżka dobra rzecz :) ja cały dzien przysypiam, bo standardowo nie wróciłam za wcześnie :P ale dziś odstawiam Anioła i mykam na imprezę do klubu ze starą ekipą:)

he loves me not >> no to gratuluje:) i ja tez chceeee (jednak na razie moge sobie pomazyc)

he loves me not gratulacje u mnie niestety do końca roku się na to nie zanosi :( zrobiłam sobie krótką przerwę w pracy ale niestety muszę zaraz umykać MILLKA chyba Ci zazdroszcze u mnie te czasy już powolutku zanikły kiedy można było sobie na poczatek weekendu poszaleć, baw się puki możesz :)

i znowu ta sama sytuacja jak mam chwilkę żeby sobie z Wami poklikać to nikogo nie ma mam pecha to już staje się normą :( :( :(