Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

zrobisz ja uważasz, ale wyjaz przez faceta? To lepiej po prostu odejdź i bądź konsekwentna.

Ja niestety muszę już znikać, moję maleństwo się domaga zreszta mój mąż również - chcą pobyć ze mną. Życzę Ci spokoju i udanych przemyśleń i trafnych decyzji. Spokojnej nocy i miłych snów. Jutro będę od rana więc i chętnie pogadam. papa

pytanko, jeśli tylko Ty sobie z tym poradzisz psychicznie, to pozwolisz się pokochać. Wiem, że to nie jest łatwe, ale spróbuj. Bo nie tylko o ciało chodzi, a o to, kim się jest. Będzie dobrze :-) Dodotka, a skąd my się znamy, hmm? :-) he loves me not, a gdybyś tak jego metodę zastosowała, hmm? :classic_cool: Może jego trzeba sposobem?!

Hihihi, Chicquita, Ty możesz mieć rację, cholerka, tyle, że ja nie jestem zbyt konsekwentna w swych postanowieniach, a poza tym, nie lubię sobie zbędnie komplikować życia. Ale przyznaję szczerze, że pomysł jest przedni :D :D :D

Nie lubisz sobie zbędnie życia skomplikować? A teraz co robisz, hmm? :-) Czasami żeby wyprostować trzeba trochę pokombinować :classic_cool: Wiesz, niech się facet przejrzy jak w lustrze :classic_cool: A w chwilach słabości myśl o celu - może to pomoże :-)

Cześć wszystkim :) Dziś czeka mnie masakryczny dzień w pracy, jednak początek nowego tygodnia napełnia mnie nadzieją na lepsze ;) Życzę Wam miłego dnia :D 🌼

:) hej hej :) he loves me not >> no to widaj w klubie - ja tez mam ogrom rzeczy do zrobienia, wiec zaczne od kawki a dalej mam nadzieje jakos pojdzie samo ;)

Gość
ja znów jestem do tyłu ...nie nadążam. Masa innych zajęć. Niestety skończył się urlop.....koczę kawę i do pracy🖐️

Dziewczyny ja jestem załamana, wróciłam po urlopie a w pracy okazał się był u mnie remont i mam kupę sprzątania i nie mogę sie odnaleźć a do końca sierpnia muszę zrobic sprawozdanie.

Gość orion
Co jest dziewczyny czemu tu nikogo nie ma

Witam ciepło i serdecznie moje kobietki wszystkie,również gorąco witam nowe dziewczyny🖐️Ja juz po kawce i ciasteczku:) A co u Was kochane,jak weekendzik?Mam nadzieję,ze miło spędzony:) Zatem miłego dnia i pracki wszystkim ,buziaczki:)

Nie żebym drażnić chciała, ale... mój szef, co to mi za plecami siedzi :o, właśnie wybył na godzinę :D Więc przerwa. Na malinki, mniam ;-) Miłego dnia!

Ehh witam moje kobietki, ja to chyba jednak nie lubię poniedziałków!!!!! Miłego tygodnia wam życzę :) Właśnie skończyłam kawke więc uciekam bo nic się samo nie chce zrobić niestety :( Pa kochaniutkie odezwę się wieczorkiem

Witam :D ja wreszcie mogę iść do wanny bez gotowania wody :P taka ładna pogoda....ehhh trzeba by to jakoś uczcić :)

A Wy co poniedziałek was wykonczył? Od 13:00 nikt tu nie zajrzał? Czyżby nasz topik przechodził kryzys. Mam nadzieję że od jutra będzie poprawa. P.S. Od jakiegoś czasu zbierałam się żeby obejrzec film \"płonąca pułapka\" wlasnie to zrobilam i polecam wam go jest super, zryczalam sie na nim ze az mnie glowa boli.dobranoc 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Witaj dodotka :D Właśnie zauważyłam,że troszkę sie zaniedbuje nasz topik:( Ja dzis miałam zalatany dzień,ale od jutra juz będę on-line ;) Muszę obejrzeć w takim razie ten film,ostatnio ryczałam jak bóbr na \"karolu\" miłej nocki wszystkim kobietkom,buziaki:)

Dzieńdoberek moje dziewczynki ;)) Co się z Wajmi dzieje? Zapracowane? Mam nadzieję,że nie zapominacie o nas.Serwuję kawkę na różne sposoby ze wszelkimi dodatkami,herbatka,soczki,bułeczki,ciasteczka,a więc budzimy się do życia :D Zapraszam i życzę wszystkim udanego dnia i miłej pracki🖐️🌼

a myslalam, ze bede pierwsza ;) a tu klops Hej Babeczki. Mowie dziendobry, czestuje sie kawusia i lece do pracy. Na szczescie kumpel z dzialu juz wraca po urlopie, wiec sobie odsapne :) :):D:D:D:D

Witajcie! Ja też już od rana w pracy, a jestem taka niewyspana, do poznej nocy ogladalam film a pozniej Antos kiepsko spal. porazka, a tyle roboty na mnie czeka :(:(:( A dla was przesyłam 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 P.S. mam nadzieję że nie oraziłyście się na mnie za nocny wykład.

Ja się staram przynajmniej raz dziennie tu zaglądać!! Witam was moje drogie Panie, dziękuję za kawke z mlekiem i bułeczki i życzę miłego dnia!!! Później zajżę a narazie uciekam Pa! 😘

ja też zaglądam min raz dziennie :D POzdrówka!! ale mam dziś lenia....mój plan to do 13stej w piżamie :P

Millka ale ty masz dobrze, ja tez tak chce, a nawet w sobote tak nie moge. Ja chyba nigdy nie miałam tak dobrze no poza wyjatkami kiedy bylam chora.:D:(

ja tak mam jak tylko jestem sama w domu, bo tak to o 11stej wyskakuję z piżamy, żeby narzekań nie było :) tak to jest studiować....:D

Witajcie dziewczyny a jednocześnie mówię wam dobranoc bo już kończę na dziś siedzenie przy kompie, mój mąż też chciałby trochę posiedzieć. Trzymajcie kciuki za jutrzejszy dzień bo jutro się wyjaśni czy mój kochany mężulek będzie dalej pracował czy od 1.09 jest bezrobotny. Pozdrawiam🌻😘

No hejka czy moge do was przylaczyc? Fajnie by bylo wlasnie wrocilam z wakacji i mam pare dni wolnych zanim zacznie sie szkola czyli 3 wrzesnia. Oki nie marudze Pozdrawiam was bardzo serdecznie🌼