Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

ello pozytywnie zakrecona. Wlasnie przed chwilunia maz mi przeslal mailem jak spiewa Mandaryna normalnie porazka totalne żenua.

Mogl ale ja nie mam zainstalowanej karty dzwiekowej i wogole to inna historia ;) On klika z innego kompa no wiesz kazdy ma u nas swojego bo wczesniej sie klocilismy kto pierwszy ten lepszy;) Pa kolorowych

Na chwilke wpadlam powiedziec DZIEN-DO-BRY ;). MAm nadzieje, ze dzisiaj bede miala wiecej szczescia i poodwiedzam Was czesciej hej Buterfly >> milo poznac

Cześć kobitki, witaj Buterfly :) Mam kryzys ideowy, praca mnie dobija, chyba chciałabym być kurą domową, wychowywać dzieci, dbać o męża i dom 😭 Tyle tylko, że brak potencjalnego kandydata na takowego ;) Jadę dziś do Warszawy, mam nadzieję, że całkiem mi nie odbije :O Piłyście kiedyś kawę z cynamonem?? Pychota, mówię Wam :D Do tego wielgachny pączek i świat od razu wygląda ciut lepiej :) Miłego dnia dla Was wszystkich :D

He loves me not - Może Ci nie odbije!! Tylko nie zacznij pytać na ulicy czy nie chą się z Tobą ożenić!! Kawa z cynamonem i pączek zaraz sprawdzę jak to działa!! Miłego dnia babeczki!!

Heyka babeczki moje kochane:) Witam cieplutko nowe dziewczynki🖐️ jak dzis u was? u mnie nawet,nawet,moze być,teraz przerwa na kaweczkę i ciacho,a kawa z cynamonem jest pyszniutka:) he loves me not,jak będziesz dziś w Wawce to wpadnij na gocław ;)) pozdrawiam was cieplutko,udanego dnia i mam nadzieję,że zapracowane kobietki,nie zapomną o naszej kawiarence,buziaki😘🌼

ja nie zapomniałam o kawiarence :) he loves me not ==> Warszafka to miejsce gdzie można fajne mięsko poderwać, nie? :P eee, lepiej niech Ci nie dobija, kandydat MUSI sie w koncu trafić ;)

No ciesze się,ze ktoś zagląda od czasu do czasu ;) Millcia nio jest troszkę fajnych facecików u nas w Wawce,pewnie jak wszedzie,ale ostatnio zauważyłam pewną ciekawostkę,co jakiś fajny przystojniak to ze śląska,serio zaczynam wierzyć,że tam są najfajniejsi faceci,bardzo przystojni;) ihihi,no to miłego popołudnia laseczki:)😘🖐️

Hej kobietki :) W Wawie jest kilku fajnych facetów (ostatnim razem na Starówce widziałam Żebrowskiego, ech, ach, och...:D ) Ale jestem tu w robocie, siedzę w biurze i nie wyjdę stąd do późnej nocy :O Aktualnie czekam na mojego kolegę z warszawskiego biura, ale się coś nie zjawia i siedzę całkiem sama sobie, popijając kawkę. Jestem zmęczona. Zastanawiam się co by było, gdybym sie przekimała na biurku kilka minutek...

Cześć Kobietki Ale miałam fajny dzionek o 17 wyskoczyłam na lody i zaszłam do sklepu z ciuszkami i zobaczyłam śliczną turkusową bluzeczkę i była w moim maleńkim rozmiarze i wzięłam ją i nawet nie mierząc zaniosłam do kasy bo była śliczniusia a w kasie jak płaciłam pani pwoeidziała że jest przeceniona 50% bo to ostatnia z kolekcji i normalnie jestem teraz happy i taka głupota mnie ucieszyła wiecie niesmowicie!!! :) Czy was też cieszą takie głupoty??

Witajcie laski, co tam u was jak wieczór, ja mam zamiar zaraz uspać synka i zasiąść z mężem przd telewizorem, bo coś kiepsko się czuję, bardzo męczący dzień miałam dziś, ale wyjaśniło się co do męża pracy. Co prawda nie jest to zadowalające ale lepsze to niż nic . Dostał umowę na kolejne 3 m-ce, a we wrześmiu może w październiku okaże się czy dostanie na stałe i co za tym idzie podwyżkę. Pozdrawiam.

Mnie np. ostatnio bardzo ucieszyło unikatowe wydanie \"Milczenia\" Bergmana na DVD, które mój kochany kumpel przywiózł mi ze Szwecji :D To nic, ze film jest po szwedzku, hihihi :D Cieszyłam się jak durna przez dwa tygodnie i o niczym innym nie mówiłam ;) Praca pracą, ale odpoczynek na fajkę i kawkę mi się należy :)

Witam :) Jestem pierrrwszea dzis :D hihi nie chce mi sie juz spać, rodzinka wyszła już do pracy i ja nie moge już zasnać.... Fajni faceci na Śląsku? hmm przystojnych na pewno mamy, ale przystojny + ciekawy charakter.... no nie wiem :P Zebrowski- jak dla mnie jest okropny, fee :P

Hey kobietki:) Miłego i udanego dnia oraz miłej pracy wszystkim życzę🌼 Millcia,a ja zna takich i to naprawdę wielu i są nie tyle co przystojni,ale interesujący i inteligentni:D Coprawda jestem już zaklepana,ale jakbym była wolna,to bym się chyba na Śląsk przeprowadziła ;) hihi,buziaki,:) Kawka i pączki dla wszystkich😘

w sumie......może masz troche racji :) tyle że mi się oni opatrzyli i chętnie bym gdzies wybyła :P a tak w ogóle to mam Anioła i samcy mnie mniej interesują ;)

Gość orion
Czesc dziewczyna co nowego u was bo ja mam wszystkieg dosc . Coly dzien dzieci sluchaja jakiejs dziliej muzyki dostalam okres maz na delegaci i 30 stopni na dworze pomocy

Millcia wierzę kochana,no ja też sie nie uganiam,tylko czasem oglądnę,:D Orionko oj to Ci współczuję:o Zazyj sobie cos,a dzieciakom zróć delikatnie uwagę,pij duzo i odpoczywaj 🌼😘

ohh ja tez właśnie mam TE dni...jem jem jem jem!! a teraz jeszcze ojciec się pluje ze zrobiłam na obiad nie to co on by chciał, bo łażę po nocach- wróciłam za 10 polnoc.....hmm :/ - nie dość, ze zrobić, to jeszcze źle....ehhhh

Cześć babeczki :* Właśnie wróciłam i zaraz biorę się za robienie słodkości.... może wafelki karmelkowe, jak zrobię to zapraszam oczywiście kawa też się znajdzie Orion trzymam kciuki żebyś nie pozabijała dzieci :)

Gość klepcia
witam witam kobitka z klasa zostaw okna bo jeszcze wypadniesz

Gość klepcia
no tak nikogo nie ma co to za kawiarenka ja chce kawyyyyyyyyyy

Gość
Mojego MM ugryzł szerszeń . W sam środek torsu. Przestraszyłam się bo powiedział że spuchły jemu wargi. Na szczęście nie miał problemów z oddychaniem. Za to szyję i barki miał jak strongmen:D przy wzroście 185 wyglądał imponująco. Bez szerszenia nieźle wygląda hihihih... Internet to wspaniała sprawa..... chciałam się podzielić z wami radością i powiedzieć że za tydzień w sobotę jadę do Krakowa.Robimy spotkanie kilku dziewczyn z tlenu i wiem że będzie wspaniale:D.Gdyby nie internet , to nie poznała bym wielu interesujących osób. mam pytanie.....czy poza forum kontaktujecie się ze sobą na komunikatorach? posdrawiam i życzę wszystkim miłego dzionka🖐️🌻😘

....ja wczoraj cicho siedziałam bo.... dostaliśmy informacje, ze moja kuzynka [może nie kuzynka taka bliska, ale przyszywana] zginęla w górach.... Była wspaniałą osobą. Nie miała nawet trzydziestki, była to jedyna DOBRA w pełnym znaczeniu tego słowa osoba. Robiła to co kochała- pracowała jako pedagog z chorymi dziećmi, zgineła robiąc to co kochała- podczas wspinaczki... przepraszam że tak smutno. pozdrawiam Was.

Millka trzymaj się jestem z Tobą duchem i inne babeczki z naszej kawiarenki napewno też 🌻 Wieeeelki przytulaniec dla Ciebie, ważne że robiła wtedy to co kochała!!!!!! Trzymaj się!

Millka >> tez jestem z Toba a ja Ci usmiech wielki przesylam... bo to wazne, zeby usmiechnac sie od czasu do czasu, nawet w takiej chwili i.... moze teraz jest jej lepiej... qrcze 🌻 i przytulasek dla Ciebie

Gość kobieta zklasą
Witajcie kobietki:) jarynka baw się dobrze i uściskaj ode mnie Kraków:) Millcia przykro mi,współczuję,tulę czule i 😘dla ciebie maleńka,pozdrowionka dla wszystkich i udanego weekendu:)🖐️