Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yukka

test ciazowy beta z krwi-moze sie mylic?

Polecane posty

Gość yukka

czy znacie choc jeden taki przypadek, ze test robiony z krwi pomylil sie ? jestem ok 10 dni po terminie @, lekarz powiedzial, ze raczej ciaza, a test z krwi , ze nie!

Gość yukka
podnosze, bo bardzo mi zalezy na odpowiedzi!

hejka, jesli test Bhcg wyszedl ze nie jestes w ciazy to \"NIE JESTES\" to sie nie mysli i jest juz wykrywalne we krwi juz od 0,2 czyli jesli test pokaza w krwi ze nie jestes to sugerowalabym sie tym na 100% ,,czasami sie spuznia @ ,a czy mialas sprawdzana tarczyce?? ja majac problemy z tarczyca , o ktorych wczesniej nie wiedzialam,to przez to nawet 3 miesiace mi sie spuznila @ i zaden lekarz (tzn bylo ich 3 ) nie mogl stwierdzic ciazy -BO JEJ NIE BYLO!-na USG tez nikt nic nie widzial i w krwi i w moczu nic nie bylo...i do nastepnego sie wybralam- z polecenia sasiadki lekarki.... ze ma byc dobry.... i sie okazalo ze jako on jedyny \" wykryl u mnioe tarczyce i od tego sie zaczely moje problemy w staraniu sie o dzidzie.........................tak ze jesli krew wskazuje ze nie ....to \"NIE\" a po 10 dniach spuznialskich dniach to juz powinien byc dosc duzy wynik!!!!! pozdrawiam! :):):) :] 🌼

Gość mininadia
u mnie się pomylił...... pokazał 14 czerwca 0,6 a dziś mam 18 500 !!!!! i wcale nie robiłam go za wcześnie!!!

Gość mininadia
Pomyłka wydaje się aż niemożliwa,ale ja tego testu nie zrobiłam za wcześnie. Podobno najpewniej zrobić ten test (badanie) w terminie miesiączki,a ja zrobiłam nawet 2 dni po... Pani w laboratorium powiedziała,że ten wynik negatywny jest już tak pewny jak to,że ziemia jest okrągła,a jednak jestem w ciąży... Nadal jest to dla mnie zagatką i mój lekarz też nie potrafi tego wytłumaczyć i podobnie uważa,że nie było za wcześnie na badanie..... :)

Gość zapytajnikowa
a jaka jest norma tej bety? bo ja mialam kiedyś 1,73 no i nie byłam w ciązy . Czy to nie za niskie HCG? i czy jak sie ma takie niskie to mozna zajsc w ciaze? Co to jest to hcg i na co ma wpływ?

Gość a zrobiłas zwykły test
ciążowy? Z moczu?

mininadia;) dopiero teraz zauwazyłam ze Ty odkopałas topik z sierpnia zeszłego roku;) autorki juz te odpowiedzi chyba nie dotyczą:)

Gość zapytajnikowa
to moze mi odpowiedzcie?:> prosze

Gość zapytajnikowa
uppppppp

Gość zapytajnikowa
w neci sa tylko wykresy ilosc do tygodnia ciazy. a jaka jest norma kiedy nie ejst sie w ciazy? czu jest jakis najnizszy próg?

Gość cocoa1980
Witam Wszystkich,Kiedy mam sprawdzic wynik beta z krwi?Z mezem juz 8 dni po stusunku,czy nie za wczesnie?Ostatnia mialam miesiaczke 7 czerwca,Mam bóle podbrzuszek kolo jajnika.I tez piersi.Mam jedno dziecko,teraz my planujemy drugie dziecko.

Gość gość
Witam . potrzebuje porady czy test hcg może sie mylić. Powiem rak zrobilam rano test z moczu pokazaly sie 2 kreski, ale jedna bardzo slabiutka, okres mialam 24sierpnia a skonczyl mi sie 26 czyli nie cale 2 dni był bardzo skompy brudny raczej plamienia. Mam zawroty glowy ale zrobilam 3 godziny pozniej bhcg z krwi wyszedlwynik ujemny czyli 0,1. Czy ten wynik może sie mylić. Proszę o odpowiedz.

Gość gość
Nie może. To raczej test ciążowy się pomylił. Albo ciąża biochemiczna zaistniała.