Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efka30

Czy kobieta powinna byc w ciazy tylko dlatego,ze maz chce?

Polecane posty

Gość Efka30
Witam cie mamusiu Koraliku:)U mnie niestety pudlo:(A tak chcialam czerwcowe malenstwo:)

Efcia...więcej optymizmu i pozytywnego nastawienia a na pewno się uda. Trzymam kciuki i liczę na lipcowego dzidziusia:) Moja fasolka na ostatnim USG miała 6,8mm. Olbrzym:D:D

dzidzius to obowiązek, nie da się zaprzeczyć. Ale dziecko to nie tylko obowiazki, to jest cudowna sprawa. Efcia nie ma na co czekać, zobaczysz że bedziesz szczęśliwa. Pozdrawiam

Gość Efka30
Belluci bardzo ci dziekuje za slowa otuchy:)Masz swojego dzidziusia?:)Koraliku ja tez licze na lipiec:)

Gość raczej tak
Ja nie potrafię zrozumieć, jak kobieta nie chce mieć dziecka, wybaczcie, albo to ja mam taki instynkt mocny, bo przed ślubem juz marzylam o dziecku i faceta wybieralam pod katem ojca a nie męża, albo to teraz ci mlodzi wola robić kariere, wstyd

Efcia jak tam starania? Będzie lipcowy dzidziuś? U mnie wszystko w najlepszym porządku dzidziuś rośnie ma 12,5mm i serduszko mocno bije (widziałam na USG). Jest to piękna sprawa i nie ma się nad czym zastanawiać tylko do dzieła! Wszystkie dylematy które były przed ciążą wydają się teraz śmieszne teraz najważniejsze jest zdrowie dzidziusia i nic innego się nie liczy. Pozdrawiam

Cześć Koralik :-) A widzisz - a zastanawiałaś sie, czy warto, czy chcesz, itd. :-) Powiem Ci, że bardzo szybko się postarałaś ;-) Efcia, a co u Ciebie ??