Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola19

rozregulowane hormonyprosze o porade bo zwariuje

Polecane posty

Gość ola19

ost przed okresem podejrzewalam ciaze i zrobilam 2 dni przed test ciazowy quick veu i wyszedl negatywny,okres dostalam dokladnie w ten dzien co trzeba i dzis jest jego 6 dzien z tym ze chyba sie juz konczy bo mam tylko troche brazowej wydzieliny.nie wiem czy powinnam nadal sie martwic ae chyba tak skor o o zauwazylam ze od wczoraj odczuwam mrowienie w lewej piersi,oprocz tego czesto boli mnie glowa i chyba ale nie ejstem pewna watroba...zastanawiam sie czy ciaza jest mozliwa w takim przypadku i czy jest sens robic jeszcze 1 test ciazowy...tabletki rzucilam wlasnie teraz,nie wzielma tabletki w srode jak powinnam .czy to mozliwe ze rozregulowaly mi sie hormony i dlatego tak sie czuje?czy mam powody do obaw a jesli tak to jakie badania robic?prosze o porade

Gość ola19
aha dodam jeszcze ze boli mnie troszke kregoslup i nie potrafie sie na niczym skoncentrowac,nieraz nie poamietam co robilam i z kim bylam przed a=paroma godzinami,prosze napiszcie cos bo zwariuje juz

Gość olcia199
niech ktos sie odezwie w tej sprawie,wiem ze to dosc skomplikowane ale bardzo potrzebuje porady

Gość Ofca
Hmmm nie bardzo kumam. W ciąży to Ty raczej napewno nie jesteś bo po pierwsze - negatywny test po drugie - dostałaś okres wtedy kiedy trzeba i po trzecie - z tego co rozumiem to brałaś do tej pory tabletki. Także niepotrzebnie się stresujesz i pewnie od tego stresowania zaczynasz widzieć różne dziwne objawy u siebie. A co do drugiego testu - to raczej zbędne - ale jesli Cię to uspokoi to zrób :) Pozdrawiam

Gość lolly pop
dzieki ofca za odpowiedz,wkoncu musze sie do gina wybrac,juz dawno zrobilabym to tylko jest jeden zasadiczy problem.moja mama jest lekarzem i zna wszystkich gin w naszym miescie....no niestety....tak samo jakbym poszla robic test z krwi to baby mnie znaja z widzenia ,jak podam nazwisko zaraz beda wiedziec.wiem ze jak pojde do gin to on czy ona potem mojej mamy sie zapyta jaks ie czuje np czy cos w tym stylu i mama sie zdziwi ze bylam a nic jej nie powiedzialam,to wszystko jest trudne i jedyne co moge robic to kupoowac testy w aptekach i to nie wszystkich heheheh:)no niestety drogi zamkniete,chyba pojade do innego miasta do gin.