Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana..

Jestem w ciąży z żonatym facetem

Polecane posty

Gość zdesperowana..

Spotykałam się z żonatym facetem i zakochałam się .Wiedziałam że nie odejdzie od swojej żony więc w chwili desperacji zdecydowałam się na dziecko psełdo wpadka i przeliczyłam się zostałam sama .Nie wiem co dalej.Czy ktoś potrafi mnie zrozumieć?

dobrze Ci tak, może to brutalne, ale przecież wiedziałaś, że tak będzie. Zmarnowałaś sobie tylko zycie.

Gość nie.
a dlaczego szukasz zrozumienia? Oczywiście z czysto logicznego punktu widzenia każdy nadąża za Twoim schematem myślenia. Tylko że to był schemat dziewczynki w wieku wczesnoszkolnym;-) No ale bywa. Nie bąź już więcej dziewczynką. Mama musi być dorosła:-) No i wyciągnij wnioski. Mam nadzieję, że masz kogoś (przyjaciółka), kto kocha Cię nawet jako "dziewczynkę" i potrzyma za rękę w drodze, na którą weszłaś i z której juz nie ma Come Back Życzę powowdzenia 🌼

Gość kochaneczka
na co liczyłaś robiąc pseudowpadkę?

wiesz co ci powiem.Ze zrobilas najgorsza rzecz jaka moglas zrobic!!!Lapac faceta na dziecko,to przeciez sie w glowie nie miesci!I co teraz bedziesz chciala usunac bo z toba nie zostal.Teraz to mi szkoda tylko tego dziecka!A ty teraz wypij te piwo ktore nawazylas!!!!

Gość kochaneczka
zdesperowana chyba poszla, a ciekawa jestem, w jakim jest wieku.

Gość wawaa
dla mnie jesteś beznadziejna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łapać faceta na dziecko???!!!w dodatku żonatego nie pomyślałaś co może czuć jego żona?a twoje dzieckojesteś bardzo nieodpowiedzialna szkoda słów

Gość kochaneczka
no i co dalej z tą kobitką w ciąży? ciekawa historia, taka niebanalna ;)

Gość Marian kierowca
a czy ja mogę zajść w ciążę - ostatnio zdarzyło mi się współżyć z kumplem z linii 83, nie zabezpieczyłem się, doradźcie coś proszę

Gość kochaneczka
możesz

Nie wiedziałas co robisz to rób co uważasz, twoja sprawa i twój klopot :-D

Konkretnie to masz przesrane, nie chciałabym byc w twojej sytuacji, masz dwa wyjscia, albo usunac ciążę albo całkiem realną juz perspektywę zostania samotną matką, jezeli wybierzesz druga opcję no to walcz o alimenty. Pozdrawiam

O alimenty na dziecko walczyć nie trzeba, na szczęście. Walczyć można co najwyżej o to by facet je płacił...

Próbowałaś wymusić na kochanku odejście do rodziny,a on tego nie miał w planach.Postawiłaś go pod ścianą ! No to strzelaj!!!!!!!!!!!!!!!1 Skontaktuj się z jego żoną.Chciałaś zbudować swoje szczęście na jej nieszczęściu -to teraz zrób coś dobrego : POWIEDZ JEJ PRAWDE O MEZU !!!!! Może ona dokona wyboru,który może być dla Ciebie dobry ? A jeśli nie,to chociaż zrobisz coś dobrego dla Niej POZNA PRAWDE !

Gość Jorgus*
Daj szybko innemu facetowi dupy i powiedz że to jego

Gość Pechowo
się złożyło. Od samego początku trzeba było pomyśleć, że na faceta który zdradza nie ma co liczyć. Będzie ci trudno ale jesteś przecież dorosła i przemyślałaś pewnie różne ewentualności zanim zaszłaś w ciążę. Pewnie on ma juz dzieci. Z żonami lepiej nie konkurować bo można się przejechać na pewności siebie. Dzieciom są potrzebni tatusiowie, jak nie ten to inny będzie dobrym ojcem dla twojego dziecka.

no to masz pecha . pozostaje Ci zycie samotnej matki pietno kochanki (a te nie zawsze sa szanoweane przez spoleczenstwo) walka o alimenty ogolnie do dupy no ale na co liczylas?to chyba oczywiste po co facetowi kochanka!!! odskocznia od rutynowego zycia malzenskiego.zona czasem narzeka,maruszi nie ma ochoty na sex.a kochanka?zawsze wygolona i gotowa na pieszczoty.z kochanka mozna pogadac -bo doceni a nie bedzie marudzic. inaczej podchodza zony-marudza bo kochaja(jesli wiesz co mam na mysli) a kochanka to takie chwilowe wspomnienie mlodosci i po to mu bylas.byklas odskocznia.jak mu sie w domu nudzilo to do Ciebie wpadal,bo bylo inaczej.randki,gorace kapiele,sex,ale jak zaszlas w ciaze...no w koncu z Toba byloby to samo jezeli byscie byli razem.rutyna.bo facet ma kochanke -dla chwili a zone-na cale zycie. i rzadko kiedy planuje z kochanki zrobic sobie zone.to bylo oczywiste.w no i w co Ty sie wpakowalas?

Gość a gdzie te żony
powołujące się na dobro dzieci? czyżby jednak dzieci dziela sie na gorsze i lepsze? te z małżęnstwa i te poza nim? a kto zaręczy że wszystkie małżęńskie dzieci wynikały z plany i potrzeby małżęnskiego? ale o nie trzerzeba dbać i to nie problem tylko kobiety bo ma przecież mnęża? ale jak kochanka zachodzi w ciążę to już MA problem...o matko...takie same motywy...

Gość asza
ale narobiłas!! jak mogłas podjąć taką decyzję??? o kim myslałaś??? skrzywdziłaś siebie, swoje dziecko, kochanka i przede wszystkim jego żonę, która pewnie nie jest niczego świadoma....nie zazdroszczę Ci... i prawde mówiąc potępiam to co zrobiłaś

Gość u-u-u
żal mi tylko tego dziecka :(

Gość a gdzie te żony
a ja nie potę[piam jej

Gość wspołczuje

Gość a gdzie te żony
wychodzi cały syf żonek zasłaniających się dobrem dziecka...dobrem dziecka ich wlasnego dobro dzieci innych mają w dupie głeboko...upraszczając..moje dziecko...moje dobro i ok nie potępiam alw wkuriwa mnie to zsłaniani się dobrem dzieci....jednak nie wszytskich...bo dla pewnych dzieci lepieij by było żeby odszedł od was waz mąż ...dla dobra dziecka....tylko że nie waszegfo..... i tu punkt widzenia się zmienia i wychodzi ze nie chodzi o dzieci....bo nawet jak macie 24 letnie dzieci to i tak sie nimi zasłaniacie i wpieracie ze bardziej potrzebuje taki 24 młodizak nbiz 1,5 roczny bobas...ale z lewego ukłdu...jemu sie juz nic nie nalezy.....niech zgnije w piekle...ale Wy wszystko dla dobra dzieci przeciez..hahhaahaha

Gość hie hie hie
trzeba mieć polot, zeby wpaść z żonatym...hehe to wypadek takiej samej rangi jak kraksa samochodowa spowodowana przez pijanego kierowcę... to wspaniały sposoób na kasę, spieprzenie życia co najmniej 2 dzieci i jednego faceta no i 2 kobiet...GRATULUJĘ!!! PS. uważaj, jeśli będziesz miała córeczkę, jest prawdopodobne, ze też zostanie samotna matką, wychowaj ją dobrze....

no właśnie, dla dobra dzieci mąż i żona na siebie patrzeć nie mogą ale codziennie się widują i obok siebie żyją... a co do facetów to zwykle okłamują kochanki bo większość z nich nie pozwala żonie odejść a kochance mydli oczy dobrem dzieci... to przykre ale prawdziwe bo panowie jak pies ogrodnika sam nie zje innemu nie da ruszyć! Taka cała prawda o panach uganiających się za kochankami a jest i tak, że w domu dobrze a ten lata i szuka nie wiadomo czego. A kiedy na starość siedzi w fotelu sam jak palec, płacze do poduszki i skowycze: \"taki samotny jestem, żona mnie zostawiła, za co?\" Dlatego zastanowić się należy przed związkiem z żonatym lub zajętym mężczyzną bo jeśli kogoś oszukuje to na 100% nie jest uczciwy wobec Ciebie!