Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana..

Jestem w ciąży z żonatym facetem

Polecane posty

Gość man
to prowokacja zdesperowana nas olała

Gość to ci masz los....
BARDZO.........DOBRZE..........SUKO.........TRZEBA.........BYŁO.......NIE ..........DAWAC.............DUPY.................ZONATEMU.........

Gość zdesperowana..
co to za różnica ile mam lat nastką już nie jestem, już sama nie wiem co mam robić.Poród już niedługo a ja stoję w miejscu.Nie mam zamiaru zrezygnować z niego ale nie wiem co zrobić aby wyeliminować żonę.Ja bym od takiego odeszła.... mozecie pisać ze jestem taka czy owaka ale wiem że to dziecko połączyło nas i że wcześniej czy pózniej postawię na swoim .Jak co to tatuś bedzie musiał płacić bo przeciez na siłę do łózka nie wciągałam go

Gość .obserwatorka.
Czytam od czasu do czasu topiki i ten dokładnie odnosi się do większości waszych opinii o żonach.Podkreślacie,że to one łapią faceta na dziecko itp.Zdesperowana czytając te bzdury uwierzyła,że zachodząc w ciąże przyciągnie kochanka,niestety rzeczywistość jest inna i nie taka prosta jak większość z was myśli. Kochanek to w większosci przypadków zakompleksiony facet szukający pochlebstw u młodych dziewczyn,starsze nie są takie głupie i im trudniej zaimponować,młodszej łatwiej wcisnąć głupoty o nieudanym związku i wrednej żonie.

a pozniej i tak facet wraca do zony... do zdesperowanej: o alimenty musisz koniecznie walczyc.o niego bedzie ciezej,bo mysle ze jest duze prawdopodobienstwo ze jednak wybierze \"tamten\" dom.no ale pozyjemy zobaczymy a kiedy porod? w ogole w jakich ty jestes stosunkach z tym facetem(ojcem dziecka),dalej sie spotykacie i w ogole jak to jest?zona wie i puszcza go do Ciebie,czy on po staremu cichaczem wyrywa sie z domu?

Gość man
zdesperowana....ty masz zdecydowanie coś z główką- raz piszesz, że nie masz zamiaru zrezygnować a za chwilę , że byś od takiego odeszła ..ZDECYDUJ SIĘ , AMBICJĘ ZDOBYWCZYNI ODŁÓŻ NA PÓŁKĘ Z ZABAWKAMI, A TERAZ ZAJMIJ SIĘ DZIECKIEM!!!mozesz np. zacząć od alimentów i nazwiska. Pamiętaj - niejeden na świecie!!

i bardzo Ci tak dobrze!!! won od żonatych jak nie chcesz żeby Twój przyszły mąż (biedaczysko) też Cię zdrasdzał o losie, co za suki w tej Polsce, zupełnie bez zasad moralnych!!!

Gość LIGOTA
a co o tym sądzi ten facet?? piszesz tylko,że żona nie chce go zostawić - ale to nie dwie jesteście w tym problemie!!! a ON???

ponieważ z góry>>a jakie psy na tym padole.Jednej ślubują,a kiedy nie widzi wbijają jej nóż w plecy.Pomyśl o tym dziewczynko rozszczekana i mało w życiu zorientowana.

Gość b.karkoszka
Witam, jestem dziennikarką telewizji TVN Style programu Miasto Kobiet i szukam kobiet chętnych do wystąpieni w naszym programie, kóre były lub obecnie są w związku z żonatym mężczyzną. W studiu będziemy sie zastanawiać m.in.czy życie z żonatym mężczyzną skazuje nas, kobiety, na bycie " tą trzecią". Mój adres: b.karkoszka@tvn.pl Pozdrawiam, Basia

Gość jeżeli to nie prowokacja
To bardzo ci tak dobrze!!! O alimenty oczywiście walcz bo dziecko nie jest winne że ma głupią matke. Ale życie sobie przesrałaś co by nie mówić :-D

Gość a co mnie to
jak nie uwazalas jak robilas to rob jak uwazasz

Gość i dobrze ci tak
zostaniesz sama z bachorem! trzeba było nie pchać się, gdzie nie trzeba:p

Gość man
no nie przeszadzajcie !!!!!!!!!!! dziecko to dziecko, ono niewinne głupoty matki, a będzie za to cierpieć

Gość do rzekomego amanta
amant ale z ciebie cham

Gość racja racja racja
ale kurde amant ma rację:P jakby takie kobiety miały chociaz odroboinę przyzwoitości w sobie to siedziały by cicho jak myszy pod miotła i nie darły papy o allimenty. bo dopuśicc do siebie żonatego faceta i nie zabezpieczyć się to jest porażka:O na co taka kobieta liczy? że złapei gości na dziecko? :o egoistka pieprzona, myśli tylko o sobie, ale o dzieciaku już nie, jakże miło się dowiedzieć,że jest się owocem skoku w bok jakiegoś faceta :O w 99.99% przypadków to od kobiety zalezy czy wpadnie czy nie, bo zawsze może powiedziec facetowi, że nie dopuści go do siebie bez gumki. same sobie taki los gotują a potem wielkie pokrzywdzone:o i te apele: pomyślcie o dziekcu, ono niczemu nie jest winne:o no kurde, a dlaczego obcy mają myslc o dziecku, skoro przede wszytskim to mamusia od siedmiu boleści nie zadbała i sprezentowała obcej kobiecie taki balast :O powinna przede wszytskim zadbać o odpowiedniego ojca dla dziecka a nie skazywać malucha na żebranie o ojcowska miłość i żenujące boje o kasę:o

Czy ty nie myslalas co robisz temu nienarodzonemu dziecku .Oto egoizm w czystej postaci O jego rodzinie nie wspomne

Gość olap
To nie jest problem.Czy masz pracę i rodziców?

Gość SH
> jakby takie kobiety miały chociaz odroboinę przyzwoitości w sobie to siedziały by cicho jak myszy pod miotła i nie darły papy o allimenty. Zamilknij kobieto zamiast wygadywać brednie. Do powstania dziecka są potrzebne dwie osoby i obie muszą ponosić konsekwencje wpadki. Jak żonaty nie chciał kłopotów, to mógł ( i powinien był) trzymać rozporek zapięty, prawda? >W 99.99% przypadków to od kobiety zalezy czy wpadnie czy nie, Czyś ty się babo z choinki urwała??? Od kobiety zależy to czy WPADNIE??? Znasz słowo " wpadka"? A jeśli uważasz, że istnieje jakikolwiek całkowicie pewny środek anty, to.... się mylisz i na dodatek masz przeciwko swoim twierdzeniom największe autorytety medyczne na świecie) I ty jesteś kobietą? A tak trzymasz stronę meżczyzn? Jasne, niech pan sobie hasa, niech sie puszcza z jedną, drugą albo i piąta, ale konsekwencje ich wspólnego romansu bedzie ponosic tylko kobieta. > pomyślcie o dziekcu, ono niczemu nie jest winne no kurde, a dlaczego obcy mają myslc o dziecku, (...) sprezentowała obcej kobiecie taki balast No to jak wedlug ciebie - dbamy o tych obcych czy nie? Bo się pienisz, że z jakiej racji obcy mają dbać o cudze dziecko a z drugiej masz pretensje do kochanki, że nie przejmowala się żoną swojego kochasia.

Gość SH
"A na alimenty to nie zasługujesz" A pewnie że ona nie zasługuje, bo to dorosła, pewnie zdrowa osoba. Ale jej i tego puszczalskiego żonkosia dziecko zasluguje na alimenty od "tatusia" w całej rozciaglosci:) > bo to nie tamtego faceta wina a twoja A możesz to z łaski swojej rozwinąć?

Gość man
sh- masz całkowitą rację ! śmiem twierdzić, że 3x racja to facet, któremu kochanka wywinęła taki numer

Man, obstawiam, że to nie facet, któremu kochanka wycięła taki numer. Według mnie, to raczej ...żona takiego faceta. Tak jakoś po stylu i tonie wypowiedzi bym typowała, że 3xracja to kobieta.

Gość nie jestes sama
masz ten skarb

Gość żoooooooona
jest to Twoja opcja na życie, ze mną nie masz szans On jest słaby dupek to ja trzymam kasę. Dam ci becikowe i tyle.

Gość żoooooooona
chyba że bardzo go chcesz , na zawsze ! Proszę uprzejmie. Bierz gołego. Teraz też Ci się tak bardzo podoba? skarpety.. alimenty.. chrapie.. teściowa żwawa da Ci popalić ........... .. a ja będę WOOOOOOOOOOOOOOOOOLNa! Zabieraj Go, ... migiem!

Gość a pewnie że tak
Chętnie. Wezmę go nawet gołego. W glowie ci się to nie mieści? Można kochac nawet wtedy, jeśli on jest bez pieniędzy. A ty to typowa żonka która myli męża z bankomatem. Trzymaj dalej kasę jesli to twoje największe szczęście a ja wezmę jego.

Ale niedomyślni:P.Pzecież to baba się starała o ciążę a nie facet:P.A do tego jak będą miały małolata to trudniej będzie im innego poderwać:O:P .

Gość po prostu ręce opadają
Jak się czyta większość tych wpisów to człowiek się zaczyna zastanawiać czy się ci autorzy to sie ze średniowiecza nie urwali. Niewiadomo czemu większość osób uważa że tylko ta dziewczyna ponosi odpowiedzialność za zaistniałą sytuację i usprawiedliwia tego faceta. TO TEN FACET JEST ŻONATY, TO ON BRAŁ ŚLUB, ON POWINIEN DOCHOWAĆ WIERNOŚCI ŻONIE A NIE TA DZIEWCZYNA!!!!!!!!!! A te teksty niektórych że to jej wina bo "daje dupy żonatemu" - to już jest dno. Ciemnogród i ziemianka-dwa w jednym. I to jeszcze pewnie pisał jakiś dupek żołędny który sam zdradza żonę na lewo i prawo.