Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzik

Co wy na to?

Polecane posty

Gość zuzik

Dziewczyny, przedwczoraj współżyłam z mężem w czasie owulacji, staramy się o dziecko. Już wczoraj czułam się jakoś inaczej, troszeczkę mnie mdliło, dzisiaj również jest mi niedobrze. Czy to nie za wcześnie na objawy? Może tylko sobie wmawiam ciążę. Martwię się też czymś. Wczoraj, jakieś 24 godz. po współżyciu pokłóciłam się z mężem i płakałam, dodam, że dość intensywnie. Czy to może zaszkodzić życiu, które być może się we mnie zaczęło rozwijać? Wiem, że w drugiej dobie po zapłodnieniu następują podziały komórek. Czy coś mogło stać się nie tak? Tylko proszę, nie wyzywajcie mnie od idiotek. Jestem przygnębiona :(

Gość zuzik
Wiem, durne te moje pytania. Ale nawet nie wiecie, jak się martwię :(

Gość zuzik
Bardzo Wam dziękuję. Dodam jeszcze, że dziś mnie trochę pobolewał brzuch, jak przed miesiączką. Aż mi głupio zapytać... A co sądzicie o tym moim płaczu? Czy to mogło mieć jakiś wpływ?

Gość a ile ty masz lat
??

Gość Ninka35
Zuzik - troszeczkę wyluzuj, bo na rzeczywiste objawy ciąży zbyt wcześnie. Co ma być to będzie. Trzymam kciuki! :)

Gość Ninka35
Dodam, że ssam kOOle spoconym bułgarskim turystom :classic_cool:

Gość zuzik
Ja w ogóle jestem strasznie przewrażliwiona, aż wstyd się przyznać, ile mam lat. Właściwie to ciągle czymś się zamartwiam :( Teraz siedzę i wyrzucam sobie, po co była ta wczorajsza awantura :(