Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu79

pigułki a test ciążowy

Polecane posty

Gość Lulu79

Pewnie jest wśród was osoba, która wie na ile miarodajny jest wynik testu ciążowego jeśli bierze się pigułki? Czy stosowanie ich wpływa w jakiś sposób na wynik testu. Mam nie lada zagwostkę, gdyż test wyszedł negatywnie ale mam objawy jak na począku ciąży. Proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki :)

Gość Julies
skoro bierzesz tabletki to czemu masz obawy ze jestes w ciazy?a test wyjdzie dokladny!

Gość Lulu79
zdarzyło się, że zapomniałam - ot, co.

wlasnie mam przed soba ulotke testu cizaowego Bobo_test i jest napisane ze w zaden sposob nie wplywa na wiarygodnosc testu jesli sie bierze tabletki antykoncepcyjne. Wiec jesli sie czegos obawiasz to zrob poprostu test!

ale przeciez powinien wplywac... z tego co wiem - to podczas brania tabletek zmienia sie ilosc hormonow w orgaznizmie i test powinien wyjsc pozytywny - nawet jak sie nie jest w ciazy... to juz sama nie wiem wiem tylko ze jak jest nawet najmniejsze podejzenie ze jestes w ciazy natychmiast przestan brac tabletki!!

Gość Lulu79
Thx a lot :)

Tabletki nie wpływają na wynik. Sama robiłam Pre-Test przy pigułkach (ulotka to potwierdziła). A wynik jest pewny w 99%.

Gość W tabletkach jest estrogen i
progesteron, a test wykrywa Hcg. Piguly nie maja wplywu na wynik testu.

Gość olcia199
tabletki nie maja zadnego wplywu na wynik testu i wszedzie na ulotkach dobrych testow to pisze ...dobry jest test quick veu i pre test ,jesli jestes w ciazy to w twoim moczu znajduje sie gonadotropina kosmowkowa a branie tabletek nie ma wplywu na jej wydzielanie.