Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27

objawy ciązy?

Polecane posty

Gość jola83
próbowaliśmy dopiero pierwszy raz bez zabezpieczenia więc jola do boju nic sie nie boj w tym miesiacu sie uda

Gość grosiaczek
A ja się staram z mężem o dzidzie już trzy miesiące,jestem troche napięta bo okres mi się spużnia dopiero trzy dni ale mam pewne objawy senność,jadłowstręt i napięte piersi.Już raz się nie udało nastąpiło poronienie samoistne ale mam nadzieje,że się uda.Dodam jeszcze że brzuch i krzyż mnie boli jak przed okresem ale zawsze miałam regularne @...

Gość pani18
Witam :) ... mam problem okres spuznia mi sie 6 dni robilam test wyszedl ujemnie bylam u ginekologa mowil ze niby nie widac oznakow ciazy ale jest jeszcze za wczesnie zeby to stwierdzic nie weim co myslec okres sie nie zaczyna a objawow o ktorych tu piszecie to ssumie sama niew wiem ja zawsze lubilam spac nawet za dnia i w gorace dni sie slabo czulam ... co mam robic ?? po ilu dniach ,po jakim czasie nastepuja jakies objawy ciazy ??

Gość onaa18
czy objawy ciazy moga sie pojawiac juz po 3 dniach????

Gość cypiska
ja mam takie pytanie... uprawiałam sex w pierwszym dniu płodnym bez zabezpieczenia , ale nie było wytrysku czy cos z tego może być?

Gość Dotti
cześć dziweczyny ja mam @ co 21 - 31 dni. ostatnio @ miałam 31 sierpnia a 4 września pojechałam ze swoim facetem nad morze i było GORĄCO co wieczór (dzień w dzień tzn noc w noc). dziś mija 26 dzień cyklu i @ nadal nie mam, natomiast dziwne skórcze w okolicy jajników, obolałe cycki ( przed okresem tego nie miałam nigdy), chodzę jakaś rozbita, śpiąca czuje sie tak jakbym była " po 2 piwkach" tak mi sie obraz rozmazuje. Zrobiłam przed wczoraj test i po ok 30 min wyszły KRESKI !! kiedyś już tez mi wyszły 2 kreski i nic z tego nie było ale teraz sie dziwnie czuje albo sobie poprostu wmowiłam...co o tym myślicie????? POMOCY ps w przyszłym tyg ide do lekarza ale chciałabym wiedziec wczesniej

Gość n.
pomóżcie mi. mam straszne upławy boli mnie brzuch, okres mi sie spoznia, ciagle czuje sie jakby mial nadejsc. czy to ciaza? nie mam mdlosci, zachwian nastrojow, ani nic z tych rzeczy

dotii po 30 min? to test jest juz nie wazny, tam moglo pojawic miejsce gdzie powinna wyjsc II kresta, mi tez kiedys tak wyszlo, po godzinie chyba spojrzalam na test a tam jakby II kreska , robilam test plytkowy, najlepsze sa paskowe (tam nie pokazuje sie miejsce na II kreske) ja zrobilam test na 4 dni przed @ wyszly slabe II kreski, na nst dzien byly juz wyrazniejsze zrob jeszcze raz test ale paskowy :) zycze powodzenia

n. z uplawami to lepiej do gina, zwlaszcza jezeli piecze albo maja inny zapach niz zwykle ja na samym poczatku ciazy mialam taki sniezno bialy sluz bardzo gesty (czytalam ze bardzo wiele osob tak ma) ale mnie nic nie pieklo, swedzialo i nie mialy zapachu

Gość Lęk
Kochałam sie z moim facetem w 6 dzien okresu gdy jeszcze plamilam..czy jest mozliwe zebym byla w ciazy? poszlam do gina bo dziwnie krwawie w 16 dniu cyklu co to moze byc?..powiedzial mi ze albo problem z jajnikami albo przez zmiane trybu zycia albo to ciaza..kazal mi zrobic test ale sie boje..co myslicie?

Gość Nie jestes w ciazy na pewno...

Gość Lęk
aha cykl mam ~ 30 dni nie mniej...raczej wiecej zazwyczaj 31 32

Gość Lęk
ufff ulzylo mi..zrobilam rano test i nie jestem w ciazy :D

Gość gośka27
któraś z was napisała, że po tabletkach kobieta jest płodna jak królik.guzik prawda.ja brałam rok i 9 m-cy potem odstawiłam, bo chcemy miec drugą dzidzie. minęło 6 cykli i nic. właśnie kończy mi się @ i będziemy próbowa dalej. dodam, że mam regularną jak w zegarku co 28 dni 10-12 rano nawet po odstawieniu tabsów. z pierszą pierszą ciążą bez problemu, pierwsze podejście i już jest, ma 4 lata, ateraz niestety na razie nic.także niestety nie ma reguły.

Gość Turangel
Witam wszytskie prosze doradzcie mi czekam na miesiączkę a ciągle jej niedostaje warjuje z tego powodu. Miałam ją mieć 2 listopada a do dzisiaj jeszcze nie przyszła. Z moim chłpakiem kochliśmy się 12 października. Robiłam też test 5 dni temu i wyszedł mi negatywnie. Ale mam dziwnie powiększone drogi rodne i chyba psychika mi warjuje. Powiedzcie co Wy myślicie na ten temat Proszę

Gość Nati21
Pomocy! Miesiąc temu z pochwy zaczoł lecieć śnieżnobiały śluz , nastepnie nie miałam miesiaczki tylko lekkie plamienia .Teraz mam ogromna ochote na jedzenie moge jesc cały dzien .... troche przytyłam ! Już nie mówiąc o tym że jestem bardzo senna ... Czy to moze byc ciąża ??

Gość dzdza

Gość dzdza
okres mi sie spóźnia ,boje sie ze to ciąza ,nie chce miec dziecka ,nigdy nie hcciałam .jestem chora moze dlatego????????? to zaduzy stres

Gość kasia16kotek
czesc!Czy przezroczysta wydzielina z piersi moze byc objawem ciazy? Nie jest jej duzo, pojawia sie gdy scisne piersi.Martwi mnie tez moja drazliwosc, bole glowy,sennosc.Kilka dni temu robilam test, wyszedl negatywny.

Gość ODP...
Wydzielający się płyn z sutków nie świadczy raczej o ciąży. Twój organizm sprawdza tylko ich drożność, że tak się wyraże :) wydzielający się płyn może świadczyć rónież jeszcze o czymś ale w tym przypadku nie jest on zazwyczaj przezroczysty. Mógłby świadczyć o raku. Ale o to się nie martw:) Chyba że jest to lekko kleista i leciutko brązowawa ciecz...to juz inna bajka. Odpowiadam tylko Przy okazji :) *********Po przeczytaniu większości postów mojim pytaniem jest po kolei wymieniając ( i chciałabym żeby jak najwięcej mam sie ze mną podzieliło swoimi doświadczeniami) po kolei każde naj naj najwcześniejsze objawy ciąży. takie naj naj naj wcześniejjsze nietypowe zachowania ciała.cokolwiek... takie jeszcze przed spóźniającą sie miesiączką... Prosze to na prawde ważne. Wszyściusieńkie choćby troche nietypowie!!! Bo nie potrafie czekać ;( jak jestem w ciąży to jestem skończona ;( BŁAGAM O ODP.********

Gość nieszczesliwa18
witam was drogie panie!! mam 18 latek i niedlugo zamierzam poslubic mojego kochanego Piotrusia.. bardzo chcielibysmy miec dzieciatko staramy sie o nie od 3-ech miesiecy i nadal nic!! okres mam dostac 23 marca niewiem czy powinnam krakac ... heeh zawsze bolaly mnie piersi przed miesiaczka mialam zmienny nastroj i w pierwsze dni okropnie boli mnie brzuch.. ale wy piszecie ze niekiedy takie sa objawy ciazy.. bolace nabrzmiale piersi i durzy apetyt.. ja to wszystko posiadam i chialabym jeszcze zaznaczyc ze ja i moj Piotr kochamy sie codziennie i (spuszcza sie we mnie) bardzo chce zajsc w ciaze.. ale nie mam mdlosci czy zawrotow glowy.. dziewczyny pomuzcie mi prosze..!!!

Hejka Nie bardzo sie zam na tych sprawach, dlatego mam pytanie. Współżyłam z narzeczonym w kazdy dzień płodny cyklu. Okres powinnam dostac za dwa dni , ale jednak odczuwam bulu podbrzusia juz od ponad tygodnia piersi straszne mnie bolą od dwóch dni . Pozatym kilka dni po współzyciu miałam straszne mdłości które ciągneły ponad tydzień .Czy któreś objawy opisane mogą wskazywac na to że jeste w ciąży??Aha ponadto kolezanka poradziła mi żebym zmerzyła temperatre w pochwie i wynosiła ona 37,5 i to podobo jest jakiś objaw ciąży bo normalnie ma wynosic ok 36 stopni .Mam 27 lat i bardzo bym chciała miec dziecko

Gość anusia 27
witam, miesiączke powinnam dostac ok 10 dni temu. mój cykl wynosi 30 dni. codziennie czuję sie jakbym miała dostać okres juz za chwilkę ale jego ciągle nie ma:-))))) 4 dni temu robiłam teścik ale niestety wyszedł negatywny. czy dalej jest prawdopodobne ze jestem w ciąży??????

Gość iwcia20
czesc dziewczyny mam takie objawy jak brak niesiaczki od 9 dni bole piersi i plecow wczoraj mialam plamienia

Gość iwcia20
mozecie mi napisac co to mooze byc bo wy juz sie znacie

Gość abcccccccc
Mam pytanie Czy ciąża może powodować jakiś uszczerbek na psychice? Nie wiem czy to dobrze określiłem i czy nie wygląda to może trochę śmiesznie, ale jednak z moją znajomą ostatnio coś się dzieje nie tak.. jest jakby nadpobudliwa, częściej się denerwuje, łapie dziwne humory itd. Czy to może być wina ciąży? czy to raczej po prostu wina gorszysz dni, jakie przecież każdy z nas może mieć..

Gość Alpen
Nie sądzę, przynajmniej ja się z takim przypadkiem nie spotkałam. Ale może lepiej gdyby wypowiedział się ktoś bardziej doświadczony w tej dziedzinie.