Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żebro

ból pod piersią, ból żebra, trudności w oddychaniu w 22 tygodniu ciąży

Polecane posty

Gość żebro

Czy macie coś takiego?

Gość
ja miałam ale nie wiem co to było - po urodzeniu dziiecka przeszło :-) Może se tam maleństwo nóżkę wkłada i się zapiera ?? Każdy głębszy oddech powodował ból ... o to chodzi ??

Gość żebro
Tak, dokładnie każdy wdech, gdy się śmieję, kaszlę powoduje ból pod prawą piersią, ból żebra. Przez cały czas towarzyszą temu nudności, chce mi się wymiotować. Czy też miałaś przy tym nudności?

wiesz co? Powinnaś pójść do lekarza, być może Maluszek uciska Ci na drogi żółciowe, a to nie może pozostać bez sprawdzenia, nie lekceważ sobie tego bólu, jeśli boli Cię pęcherzych żółciowy, to naprawdę nie masz na co czekać.

Gość maxicosi
j atak mialam bol nudnosci nie czulam sie najlepiej potem jak juz dziecko stalo sie bardziej ruchliwe ok 29 tyg ciazy wszystko minelo moj synus po prostu zmienil sobie polozenie ale tak ostro nafikal ze sie zaplatal caly w pepowine i nie tylko szyje ale tez cale cialo na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo ale jak czujesz intuicyjnie ze to cos nie dobrego to powiedz o tym lekarzowi

Gość żebro
do Maxicosi Bolało Ciebie też prawe żebro, pod prawą piersią i miałaś nudności?

Gość likodka
powinnaś resztę ciązy pozostać w szpitalu, aż do rozwiążania - tak bedzie lepiej dla ciebie i dla dziecka - dziwie sie ze lekarz tego nie zalecił!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość maxicosi
tak tez tak mialam mowilam o tym lekarzowi a oni powiedzialal zebym przestala sie stresowac i panikowac jesli nie mam krwawienia to jest ok

Gość polaaaa
Mnie bolalo tak samo jak ciebie:pod prawym zebrem,ucisk,bol trudny do opisania.Ale nudnosci nie mialam.Dziewczyny maja racje,zapytaj swojego gina bo moze to rzeczywiscie ucisk na drogi zolciowe.A brazowych plamek na twarzy nie masz?