Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Jakby patrzeć na jego zachowanie kafeteryjne, to raczej to poligamista, tak więc jaka para? Trojopak czworokąt nie wiem. No jak ci coś nie pasuje w chlopie to po co tam lokujesz atencje czy cokolwiek? Dla mnie to chore. Se poszukaj innego a temu daj robić co chce bo to jego prawo być nawet gadem. Nie rozumiem tego wątku jakby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jak sto razy się żaliłeś, że mail nie działa, aż ze swoim wyskoczyłeś przed szereg, to tym pokazałeś typowy menzki gadzi. Zaspokoilem ciekawość i tyle. Nie siedzę na mailu i nie zarywam. Pamiętasz o kogo mnie wczoraj zdjęcie pytałaś? I jak była reakcja moja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A temu, że twoje sugerowanie mi czegoś nie pokrywa się z rzeczywistością. Więc mi nie wmawiaj, że miły po focie jak tobie nie chce się storny przewinąć. Nie cytuj już. Mam nadzieję, że warto było Na uj przewijać tyle pampersów popierdywania, skoro nie było to niczym nadzwyczajnym gdybyś tak postąpił, wszak facet jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu No każdy jest taki sam zasadniczo tylko poziomem ajkju sie różnią ale każdy ma peto w zamyśle choćby srål zarem koeljo i różami. 5 krzyż na plecach a ty wielce zdziwiona jak działa męski świat na planecie ziemia xD gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Pogódź się że jesteś jak każdy jeden i tyle. Nie wiem co tu jeszcze aferę kręcić godzinami o to że słońce wstaje na wschodzie. Ostatnio jakieś dwa stare niki się odzywały na publiku, to pierwsza rękę podnosiłas do pisania priva. A teraz będzie oceniać moje intencje? Zabawna jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zaspokoilem ciekawość i tyle. Nie siedzę na mailu i nie zarywam. Pamiętasz o kogo mnie wczoraj zdjęcie pytałaś? I jak była reakcja moja? Ciekawe czy miałbyś taką samą ciekawość gdy chodziło o fotę Pitera, czy też byś tak o to zabiegał Słuchaj, już ustalone że zacząłeś z nią lepiej gadać jeszcze przed fotą. ALE! Ale samo to jak nadskakiwałeś aby ją dostać pokazuje to o czym mówiłam- typowe menzkie gadzie zachowanie gdzie look ma pierwszorzędne znaczenie. Pogódź się z tym że jesteś jak każdy, nie wiem w czym problem widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 0 Napisano 2 godziny temu ALKOHOLIK Z NIETRZYMANIEM MOCZU I NAWIEDZONA DZIEWICA, PARA JAK Z SAMOWARA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Ciekawe czy miałbyś taką samą ciekawość gdy chodziło o fotę Pitera, czy też byś tak o to zabiegał Słuchaj, już ustalone że zacząłeś z nią lepiej gadać jeszcze przed fotą. ALE! Ale samo to jak nadskakiwałeś aby ją dostać pokazuje to o czym mówiłam- typowe menzkie gadzie zachowanie gdzie look ma pierwszorzędne znaczenie. Pogódź się z tym że jesteś jak każdy, nie wiem w czym problem widzisz? Już nie mam żadnego problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Po 2 primo jak można być atencyjna cycofoniarom rzucająca nudesy przed incelskie wieprze netowe a potem oczekiwać prawego i sprawiedliwego Jarosława? To już trzeba być posunięta mocno w byciu ritardzica. No przepraszam bardzo ale swój do swego ciagnie i nie bądźmy hipokrytami że należy nam się lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ostatnio jakieś dwa stare niki się odzywały na publiku, to pierwsza rękę podnosiłas do pisania priva. A teraz będzie oceniać moje intencje? Zabawna jesteś. Jakie 2 stare niki? Ja ich na priv ściągnąć chciałam? Kiedy niby to było to ostatnio? 2 miesiące temu i z jednym nickiem, nie 2. Poza tym zapytać jak leci starego znajomego rozwodnika to nie = latać jakby się paliło byle fotka dotarła jakiejś zupełnie obcej Ci laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Już nie mam żadnego problemu Było warto nie mieć go dopiero teraz? A ponad godzinę do tego dorastać kręcąc aferę o 1 post? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Jakie 2 stare niki? Ja ich na priv ściągnąć chciałam? Kiedy niby to było to ostatnio? 2 miesiące temu i z jednym nickiem, nie 2. Poza tym zapytać jak leci starego znajomego rozwodnika to nie = latać jakby się paliło byle fotka dotarła jakiejś zupełnie obcej Ci laski 🧱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Smerfetek napisał: Trojopak czworokąt nie wiem. No jak ci coś nie pasuje w chlopie to po co tam lokujesz atencje czy cokolwiek? Dla mnie to chore. Se poszukaj innego a temu daj robić co chce bo to jego prawo być nawet gadem. Nie rozumiem tego wątku jakby. Ale ja mu niczego nie zabraniam tylko trafi się coś widzieć to i mam prawo prawo napisać co widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Smerfetek napisał: Po 2 primo jak można być atencyjna cycofoniarom rzucająca nudesy przed incelskie wieprze netowe a potem oczekiwać prawego i sprawiedliwego Jarosława? To już trzeba być posunięta mocno w byciu ritardzica. No przepraszam bardzo ale swój do swego ciagnie i nie bądźmy hipokrytami że należy nam się lepszy Wez z nią popisz. Dogadacie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wez z nią popisz. Dogadacie się Nikt mi nie płaci za gorzkie zale. Poza tym to nie mój biznes cudze łby nastawiać. Każdy se zyje w matrix jak uwaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Nikt mi nie płaci za gorzkie zale. Poza tym to nie mój biznes cudze łby nastawiać. Każdy se zyje w matrix jak uwaza. Płacę złotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: 🧱 Słowem, ja czy Ela niewiele się różnimy dla Ciebie od jakiejś randomki z którą ledwo co jeszcze koty darłeś, zabawne to to macie, eh faceci w sobie.. Za każdą równo się spod kopyta kurz rwie jak tylko padnie hasło "focia", żenua jak dla mnie no ale cóż- gadzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Ale tak szczerze wam powiem, że warto było tego maila dać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Zaraz zagadam o numer i ogień. W końcu gadzi umysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu I jeszcze potem bez żadnego oporu typ powie że druga gorzej od niej wygląda, no jprle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ale tak szczerze wam powiem, że warto było tego maila dać. Mi tego mówić nie musisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu Dawaj mi Widmo, czy kto tam chętny.. kiełbę, odpiszę na pytanie która lepsza, że no Malowany jednak ma mniejszy rozmiar, ot tak na publiku bez cienia oporu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Która jej fotkę wysłać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Która jej fotkę wysłać? Bez znaczenia. Różnicy nie robisz między publikiem, a osobami z priv, wsio każdy jeden sort dla Ciebie to samo widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Bez znaczenia. Różnicy nie robisz między publikiem, a osobami z priv, wsio każdy jeden sort dla Ciebie to samo widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: To że rozumiem mechanizm, nie znaczy że podzielam, dla mnie to dziwne tak robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Już nie ma widowni. Możesz iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Już nie ma widowni. Możesz iść W uju mam widownię jakbyś nie zauważył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach