Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kffiatuszek

Diane 35.. ktos jeszcze to bierze lub bral??

Polecane posty

Heh, póki co skończyłam 2 opakowanie i sytuacja na twarzy jest naprawdę nieciekawa, poczekam jeszcze miesiąc , ale jeśli nic się nie zmieni zrezygnuje z nich, bo moja cera strasznie na tym ucierpiała, ale skoro czytam te pocieszające posty to może jest jeszcze nadzieja na jakąś poprawę....

Gość natalka8905
hej ja tez jestem przy drugim listku i cera jest nieciekawa wyszlo mi na prawym policzku 5 bolacych siedzacych pod skora pryszczy. Mam nadzieje ze z biegiem czasu sie to unormuje... bo nie wiem czy jest jeszcze jakas nadzieja oprocz diane na moje problemy z cerą

Witam, kończę właśnie 3 opakowanie i niestety moja twarz nadal wygląda źle,nie ma dnia , żeby nie pojawił się nowy ropny guz, na policzkach, czole czy brodzie, przed braniem Diany miałam kilka małych pryszczy, teraz wyglądam okropnie, wszędzie pozostają czerwone plamy... Niestety nikomu nie polecam tych tabletek i rezygnuje z nich, mam tez umówioną wizytę u dermatologa, mam nadzieje, że uda mu się naprawić te błędy , która pozostawiła po sobie Diana. Nie będę czekać już dłużej na efekty, bo z dnia na dzień jest coraz gorzej, nie mówiąc o kilku dziurach w policzkach, które zostaną mi na pamiątkę po "dianowych" ropnych guzach!

Gość szczoteczka24
ja brałam diane przez 2lata. odstaw jesli możesz. bedziesz miała problemy z wątrobą. ja siętakich nabawiłam.dotąd myślałam,że to bujda że diane szkodzi,ale jednak nie... pryszcze powróciły po pół roku ale są mniejsze i szybko schodzą. diane 35 to nie metoda na lczenie pryszczy! ona poprawi Ci humor i wyglad skory,ale hormony to hormony. zrób sobie najppierw badanie na poziom hormonow i z wynikiem idź do lekarza. diane jest silna i bez wyraźnego hisyturyzmu itp.nie powinno się jej przyjmować.

Do tej pory mój poziom hormonów był dobry, na histuryzm nie cierpiałam, więc ewidentnie te tabletki nie były dla mnie, szkoda tylko, że podziałały zupełnie przeciwnie niż powinny na cerę...

Gość Affie
Cześć czytam że Diane 35 pomaga w walce z trądzikiem i stąd moje pytanie czy może być stosowany owy lek przez chłopaka ? Dodam że nie mogę jeść izoteku oraz leków na bazie "izotretioniny?" czyli głównego składnika "bardziej skutecznych" leków przeciwtrądzikowych iż mam mały problem z wątrobą .

Gość borys187
Diane-35 - sprzedam ! fleczer1@o2.pl

Gość halszka784
Sprzedam 1 opakowanie Qlaira za 38 zł 1 opakowanie Diane 35 (21 tabletek) za 15 zł 1 opakowanie Depo provera za 40 zł kontakt: halszka784@wp.pl

Gość alendroo
Przymuje tabletki od 3 czerwca - Diane 35. Staram sie w miare regularnie, ale nie co do godziny. Czasem jest to 21, a czasem byla to nawet 00, 1 godzina. Tabletki zdarzyło mi sie z 4/5 razy popić piwa. Przez pierwsze dwa opakowania nie robiłam przerwy. Wzielam 21 + 21 tabletki. Po dwóch opakowaniach w dniu krwawienia dostalam silnego bólu brzucha, piękącego..palącego - nei do wytrzymania, gdyby nie silny ketonal musiałabym jechac na pogotowie. Na innych forach gdzie odpisuja jacys eksperci mowili ze krawienie nie wyklucza ciazy poniewaz, spowodowane jest sztucznie TABLETKAMI, i nawet gdy jest ciaza bedzie sie pojawiac. Zmartwilo mnie to, poniewaz takie bóle moga wystapic we wczesnej ciązy. Dodatowo mam wzdęty brzuch i mdłości. Strasznie sie martwie.. Czy moge byc w ciazy?

Gość luczija8888
Nie jesteś w ciąży, pierwszym objawem ciąży jest brak miesiączki , w niewielu przypadkach zdarza się, że występują lekkie plamienia przez pierwszych kilka miesięcy, bóle w ciązy pojawiają się w okolicach 6- 8 tygodnia, również nie występują one często i są delikatne,spowodowane rozciąganiem macicy, z pewnością nie tak intensywne,.Więc nie jesteś w ciąży, dla pewności zrób sobie test, aczkolwiek uważam, że jest on zbędny. Pozdrawiam

Gość palaaaaaaa
Biorę Diane 35 już 2 miesiąc. Prze pierwsze tydzień bolał mnie brzuch, w dolnych patriach ale z czasem przestał, zaczeły bolec piersi i urosły kilka centymetrów ze stanika B przeniosłam sie na C. Jeżeli chodzi o trądzik to miałam lekki wysyp w pierwszym miesiącu, lecz po tej tygodniowej przerwie dużo pryszczy zniknęło nowe sie jakieś pojawily lecz nie w takiej samej ilosci. Zaczęłam drugi cykl jak narazie wszystko jest ok, nie narzekam a i znajomi zauważyli róznice w mojej cerze.

Gość gość
Ja brałam i na skutek zatoru tętnicy kręgowej wylądowałam na intensywnej terapii z udarem pnia mózgu. Nauczyłam się z czasem chodzić, ale nie było to łatwe, wzrok wrócił, ale oczopląs pozostał, jak również drętwość ciała, ważę 30 kg więcej. Trądzik przy tym wszystkim to mały pryszcz!!! Diana 35 to paskudztwo!!!!!!!!

Gość Mama Normana
Byłam ciekawa najnowszych komentarzy dziewczyn, które brały Diane 35 kilka lat temu i czy zauważyły u siebie jakieś skutki uboczne lub problemy ze zdrowiem. Ja brałam Diane 35 jakieś 13 lat temu. Nie pamiętam ile czasu dokładnie ale przynajmniej 1,5 roku. Pamiętam, że pomimo dolegliwości typu migrena (której wcześniej w życiu nie miałam) nie zauważyłam wówczas żadnych skutków ubocznych. Włosy miałam ładne bo się nie przetłuszczały i nie musiałam ich myć codziennie, skóra poprawiła się super, była gładziutka na całym ciele, a ja nawet sporo w tym czasie schudłam. Niestety krótko później, w wieku 24 lat trafiłam do szpitala z nadciśnieniem tętniczym. Badania nic nie wykazały, stwierdzono nadciśnienie pierwotne (czyli wrodzone). Do tej pory jest to mój problem, a koszmarne migreny męczyły mnie przez dobrych kilka lat. Ustały jakieś 5 lat temu. Gdy mówię lekarzom, że podejrzewam, że nadciśnienia w tak młodym wieku nabawiłam się przez tabletki hormonalne to zaprzeczają, mówiąc że powinno mi przejść w takim razie po ich odstawieniu... ale czy koniecznie? W końcu za granicą stwierdzono, żę od odpowiednika Diane 35 umarło ileś tam osób... a ile osób w Polsce? Tego nie wiemy. Ile osób jest niezdiagnozowanych, borykających się z różnymi problemami zdrowotnymi, których przyczyn nawet mogą nie podejrzewać? Ciekawa jestem czy za jakiś czas nie wyjdzie jakie te tabletki spustoszenie w wielu młodych organizmach spowodowały.