Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polinkaaa

cala twarz w zaskórnikach

Polecane posty

Gość mardzianna
Zrób sobie jedną dłuższą kurację z Iqface, tak na kilka tygodni, problem powinno się udać szybko rozwiązać. U mnie w zasadzie wszystko pozostało bez jakichkolwiek śladów, skóra wygląda ładnie i zdrowo, atrakcyjnie - nawet nie sądziłam, że może być aż tak pozytywnie. Bo starym problemie nie pozostało w zasadzie nic.

Gość gość
Tez miałam taką twarz w zaskórnikach. Pomogła mi mikrodermabrazja korundowa i całkowita zmiana kosmetyków. Polecam skorzystanie z zabiegów w salonie www.beautypremium.pl

Gość mardzianna
Jasne - wiesz ile miałam takich cudownych zabiegów i kremików? Podałam dobre rozwiązanie - to mnie pomogło, tylko musicie być systematyczne. Iqface rozwiązuje problem w ciągu kilku tygodni - ja również długo szukałam i straciłam czas. Podaję wam drogę na skróty.

Gość klara1980
Radziłabym wykonywać systematycznie peelingi. Odkąd sama chodzę regularnie do kliniki Bellisana, gdzie doradzają mi, jaki peeling byłby odpowiedni, moja skóra jest w dużo lepszym stanie, wygląda sto razy lepiej. Jest to też bardzo przyjemne i relaksujące, więc naprawdę warto spróbować. Idź do profesjonalnego gabinetu, to podpowiedzą Ci, jaki powinnaś wybrać.

Gość gość
Mnie to wcale nie pomogło, efekty przyszły dopiero po wprowadzeniu iqface, ale dłuższej kuracji. Czekałam trochę na efekt, ale przynajmniej po zabiegu skóra wygląda faktycznie bez porównania lepiej, całkowicie się odmieniła i w końcu powróciła do zdrowia. O coś takiego chodziło...

Cześć Dziewczyny, wszystkim z Was które, zmagają się z problemem trądzikowatej buzi polecam wizytę u ginekologa. Ja też "mordowałam" się z tym cholerstwem ponad 10 lat:(

Gość koralka

świetnie na zaskorniki działa mikrodermabrazja diamentowa - byłam w Estetyka Day Spa i efekty są super <3