Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Ojej, to może przepłucz mu solą fizjologiczną jeszcze to oczko? Krzywdy mu nie zrobisz. A on to ciągle pociera, czy 1-2 razy na dzień? Może go to pobolewa, bo coś tam miał? No nie wiem. Z czerwone ma oczko/spojówkę?

Sąsiadka jest głucha i uparta, nic do niej nie dociera więc rozmawiałam z jej wnukiem. Plama nie jest duża a wnuk zgodził się pokryć koszty malowania. Nawet zaproponował, że sam pomaluje ale wolę nie. Tylko to teraz jest problem. Na szczęscie

No własnie prócz takiego pocierania od czasu do czasu i przewracania oczami gdy go przewijam nie ma żadnych objawów. Oczko nie jest czerwone ani spuchnięte, nie łzawi. Myślę, że może jest tylko podrażnione?

dziewczyny dzięki za miłe słowa o Leonku,mogłabym tak słuchać i słuchać jaki to on fajny:D -chyba jak każda mama o swoim bobasku:). Leonek na zdj. zajada chrupka kukurydzianego(takie długie pałki)

Nie skończyłam - chciałam powiedzieć, że na szczęscie plama naprawde jest nieduża Dziewczyny, spadam bo lecę do fryzjera. Może zdążę jeszcze zajrzeć po powrocie :)

nowa fryzurka napewno przegoni pecha,którego niemasz:)

Danti - doskonale Cię rozumiem. Jak wyślę Wam zdjęcia, to potem, jak małe dziecko, z wypiekami na policzkach, czytam wszystkie miłe słowa pod adresem mojej dziecinki. :) Karolina - do zobaczenia 🖐️ czekamy.

i jak tu sprzątać? jest coś takiego jak kafeteroholizm? to ja to mam:D

:D Dlatego, na wszelki wypadek, staram się omijać w domu komputer z daleka ;)

uff podłogi zmyte pranie powieszone zupka pomidorowa dla Leonka gotowa.czas wolny dla mamusi:D ooo jeszcze kawke sobie zrobie , kto chce?

Ninka ale ty masz piękną łazienke i taka duża. Martusia ma gdzie poszaleć:D i jest taaaka duża. Martusia dostaje już lizaki? lubi je? ja się ostatnio zastanawiałam nad lizakiem czy nie jest za słodki,a pewnie Leo polizałby pare razy i lizak wylądowałby na podłodze. Martusia jest słodziutka👄

No cóż, lizaka dałam jej raz i na razie więcej nie będzie. I tak codziennie dostaje ciasteczko Bobovity. Dałam tak tylko, na spróbowanie. Zjadła gdzieś 1/3, a resztę mamusia ;)

popijam kawe zbożową,kupiłam ją dla Leonka,ale nie przypadła mu do gustu:(.więc mama idzie na odwyk i zamiast swojej kochanej kofeinki pije zbożową:D.

A czemu odzwyczajasz się od kofeinki? Przecież to sama przyjemność. Ja bez kawy z rana nie funkcjonuję zupełnie. :O

Ninko - Martusia jest naprawdę słodka :) Koniecznie trzeba poznać nasze szkarby ze sobą ;) Danti - a ja uwilebiam kawę zbożową i inkę :)

Dla mnie kofeinka to zabójstwo ;) Nie poto żłopie hektolitry malisy żeby pobudzać się kofeiną ;)

A wiecie, że dla mnie kawa zbożowa i inka to przez lata było jedno i to samo. :D Dopiero w dorosłym życiu dowiedziałam się, że różnią się od siebie. I zdecydowanie bardziej wole inkę

rano MUSI BYĆ KOFEINKA,ale ja potrafie jeszcze w ciągu dnia wypić ze trzy:) a teraz zamiennie ze zbożową(ale to nie to samo:()

ja się pocieszam że mam niskie ciśnienie więc mogę sobie pozwolićna kofeinke:) to wytłumaczcie mi czym się różni inka od zbożowej,bo ja nie kumam, chodzi o skład czy o smak?

Chyba o jedno i drugie. Zbożowa jest ze zbóż i trzeba ją gotować, a inka z cykorii i tylko ja zalewasz wrzątkiem. Chyba się nie mylę, Karolina?

ja mam zbożową(skład zboże i cykoria),taką w saszetkach expresowych do zaparzania jak herbate

Inka - jęczmień, żyto, cykoria, burak cukrowy - prażone Kawa zbozowa - cykoria,żyto - prażone Więc chodzi chyba głownie o smak

A piłyście kawę figową? Też jest super ale nie znam smaku bo i się skończyła i nie moge dostać :O