Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

A ja zmieniłam krem i krost mam mniej :) Jakis debil znowu wali w ściany 😭 Mi tez się marzy taki gabinecik. Nie potrzebuje osobnej sypilani ale gabinet chciałabym mieć.

Najpierw musisz sie zalogować, potem znaleźć zakładkę komentarze, a potem wystaw i tam pokaże się lista aukcji do kótrych możesz wystawić komentarz.

A ja dzis ugotowałm zupkę grzybową, ta co polecala Loli. Jest naprawdę pyszna. Pisałam, że Maks zjadł wczoraj 3 paluszki krabowe? Teraz czekam na reakcję

Echhh Nie wiem jak znaleźć tą zakładkę komentarze ;) Chciałabym wystwić komentarz, zle nie wiem, czy to jest konieczne? Tyle już tych pozytywów mają ;) Skąd miałas paluszki krabowe??? A zupę grzybową też Maks będzie jadł ?

No nie, zupy to mu nie dam. A paluszki krabowe kupuje w spozywczym, na mrozonkach Zalogowałś się na Allegro? Wejdź na \"Moje Allegro\" i tam sa zakładki: w kolejności od lewej strony: \"Aukcje\", \"Ulubione\" i \"Komentarze\"

Dobra, udało się :) Tyle tych zakładek tam jest, że ja, biedny mały żuczek się gubię ;) Pokaż, co kupujesz Maksowi :)

W sumie powinnam powystawiac troche ubranek po Maksie ale jakoś nie mam weny twórczej :O

Ten drugi link nie działa, wyskakuje komunikat, że strona zmieniła nazwę... Ja trzymam na razie ubranka dla siostrzyczki ;) a sprzedałas już kiedyś coś z Maksa ubranek?

Ale fajnie! Nie widziałam, bo nie wchodzę na spis tematów. Gratuluję - Ty zawsze zrobisz jaki fajny wpis :D

Bardzo dużo, własciwie wiekszość. Narazie nie zamierzam mieć więcej dzieci więc nie ma co tego wszystkiego chomikować. Zostawiam tylko takie naprwdę super ubrania.

Wirusowe zapalenie jelit to po prostu biegunka wirusowa - główną przyczyną biegunek u dzieci są właśnie wirusy. A co do zagrożeń - to jak to przy biegunkach - odwodnienie, utrata elektrolitów.

Ale fajny ten zestawik :) Najbardziej podobają mi się szorty dżinsowe :D Myślisz, że za ile w końcu go wylicytujesz? Bo ja się połakomiłam na kilka zestwów dla Martynki, były na początki po około 20- 40 zł, a końcowa cena = 80!!!

Nie wiem, licytuję go 45 zł i starczy A mi najbardziej podobają sie zetsawy co na koniec kosztuja ok. 200z :O

A ja postanowiłam kupić kanapę ale okazalo się, że nie zmieści się i muszę zmienić drzwi na inne :O

Co tak znikasz? Czyżby Martyna się obudziła? Maks śpi już ponad 1h40min więc pewnie zaraz też rozlegnie się wołanie. A dziś widziałam 2,5 letniego chłopca, ktory muczał tak jak Maks

Obudziła się :( Coraz krócej śpi :( I też czasem muczy ;) Miłego popołudnia!!! 👄 dla Ciebie i Maksa! Oraz dla Bardzo Dziś Zajętych Koleżanek ;)

Maks tez juz nie śpi Nie wiem czy cieszyć się czy płakac, że tylko tyle to trwało :O