Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaza2234ee

W którym dniu po owulacji zrobić test???

Polecane posty

Witam mam pytanie w którym dniu po owulacji zrobić test ciążowy??? Ja robiłam 10 to była krecha widoczna w ostrym świetle,a czułość testu wynosiła 20,a jak robiłam 11dpo ten sam test to była już widoczna gołym okiem,ale blada. Jutro mam 14dpo i test quick view, którego czułośc wynosi 25. Chciałabym ujrzeć grubsze krechy,które nie zostawiały by wątpliwości. Czy jutro juz powinno tak być? Dodam,że ten test robiony 11 dni robiłam w południe nie z porannego moczu. Proszę o odpowiedź

skoro widziałas krechy niewyraźne jest szansa :) zrób w dniu spodizzewanej miesiączki! albo tets z krwi który bedzie najwiarygodniejszy jesli juz masz test zakupiony tak jak pisałam wczesniej zrób w dniu okresu spodziewanego powodzenia-trzymam kciuki! www.psyche-soma.prv.pl

dzięki, tylko ja mam nie regularne cykle i nie mam pojecia kiedy powinnam dostać okres,a jutro jest 14 dni po owulacji

wiec okres wystepuje ooło 12-16 dni przed okresem... spróbuj za dwa dni, z samego rana test, a test z krwi w kazdej chwili.. nawet dzis bo wykrywa bardzo eczesną ciąże (HCG)

a czy skoro test wcześniej był pozytywny,bo druga krecha była słabo widoczna to ten jutrzejszy też już powinien wyjść? Bardzo sie boje i nie cierpliwie,ale zaobserwowałam w sobie zmiany typu tego,że szyjka jest zamknięta i obniżona, mam białą wydzieline i przezroczysta, mokro, w środku strasznie miekko(jakby dotykać balon z wodą) i kłucie w jajnikach oraz ból jak na @, a w wydzielinie sa białe grudki ale malutkie, temperatura ok 37

Jesli jestes w ciąży to Quick View wyjdzie na pewno . Zrób test najlepiej tak - jak w normalnym - regularnym cyklu - czyli ok. 14 dni po owulacji - ale wtedy kreska tez może byc blada - najlepiej zrób test rano. Mnie tłusta krecha i szybko wyszła dopiero jak byłam w 8 tyg.

Elunia... no mozesz spróbowac jutro z samego rana, bedzie to chyba dzien przed okresem (prawdopodobnie) wiec powinno wyjśc... ja bym poczekała ze dwa dni, teraz szybko rosnie poziom HCG wiec bedzie dokładniejszy test z doswiadczenia - sama bym chyba zrobiła jeszcze teraz i jeszcze rano :) www.psyche-soma.prv.pl

dziękuje za rady, zrobie jutro:) a ta rozpulchniona macica, niska szyjka i zamknięta to może być na ciaze??

Witam:) Test wyszedł pozytywny,ale dobrze widoczna krecha, różowa i gruba jest pod światło. Mam pytanie czy jeśli ktos nie jest w ciązy to tak krecha nie będzie nigdy widoczna czy może się jakoś pojawić. Robiłam Quicka a on nigdy mi jej nie pokazał,a teraz pierwszy raz, chyba to naprawdę ciąza,ale ja się na nią nie czuję

Gość Blood
Witam, ja robiłam test 13 dni od stosunku i wyszedl negatywny czy 14 dni po jak zrobie test moze cos zmienić? czy lepiej poczekać??